Навчальний посібник для суддів і прокурорів "Забезпечення доступу жінок до правосуддя в Україні"


Recommended Posts

Проект «Сприяння доступу жінок до правосуддя в п’яти країнах Східного Партенрства (Аременія, Азербайджан, Грузія, Республіка Молдова і Україна)» є ініціативою регіональної співпраці між Радою Європи і Європейським Союзом (ЄС) на 2015-2016 р.р. як частина Рамкової програми спіробітництва (РПС). РПС фінансується спільно Радою Європи і Європейським Союзом й реалізовуєься Радою Європи.

Проект спрямовано на виявлення й підтримку зусиль із усунення перепон, які існують щодо доступу жінок до правосуддя, одночасно із підвищенням спроможності кожної країни-учасниці з вироблення заходів, спрямованих на забезпечення здійснення правосуддя із урахуванням ґендерних аспектів, із акцентом на підготовку юристів-практиків.

У межах проекту опубліковано Національне дослідження бар’єрів, засобів і належних практик щодо доступу жінок до правосуддя у п’яти країнах Східного Партерства, проведено регіональну конференцію, яка представляла собою зустріч експертів з метою обміну досвідом й належними практиками, а також спільно із національними установами із підготовки юридичних працівників організовано національні навчальні семінари для суддів і прокурорів.

Цей навчальний посібник для суддів і прокурорів із забезпечення доступу жінок до правосуддя розроблено групою національних і міжнародних експертів як частина проекту. Посібник включає загальну частину й національну частину, яка є спеціальною для кожної країни.

Думки, висловлені у цьому посібнику, є авторськими і не відображають офіційну позицію Ради Європи. Відтворення уровків із цієї публікації дозволяється за умови належного цитування.

http://www.nsj.gov.ua/files/1515147319Training_Manual_Ukraine.pdf

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ЖІНОК ДО ПРАВОСУДДЯ 1515147319Training_Manual_Ukraine.pdf

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • ANTIRAID changed the title to Навчальний посібник для суддів і прокурорів "Забезпечення доступу жінок до правосуддя в Україні"

А, что есть такая проблема разве...)) Не замечал, я бы даже сказал наоборот, что в связи с последними изменениями в кодексах существует обратная зеркальная проблема в доступе к правосудию мужчин... Теперь мужчины ограничены законом в праве доступу к правосудию и защите своих прав...!!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...