poruchitel

Пользователи
  • Число публикаций

    2
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы poruchitel

  1. Нужно увидеть весь договор в целом.

    присылайте сканы на [email protected]

    Исходя из вашего договора (точнее того, что вы разместили на форуме):

    1. Порука припиняється з припиненням забезпеченого нею зобов'язання, а також у разі зміни зобов'язання без згоди поручителя, внаслідок чого збільшується обсяг його відповідальності.

    2. Порука припиняється, якщо після настання строку виконання зобов'язання кредитор відмовився прийняти належне виконання, запропоноване боржником або поручителем.

    3. Порука припиняється у разі переведення боргу на іншу особу, якщо поручитель не поручився за нового боржника.

    4. Порука припиняється після закінчення строку, встановленого в договорі поруки. У разі, якщо такий строк не встановлено, порука припиняється, якщо кредитор протягом шести місяців від дня настання строку виконання основного зобов'язання не пред'явить вимоги до поручителя. Якщо строк основного зобов'язання не встановлений або встановлений моментом пред'явлення вимоги, порука припиняється, якщо кредитор не пред'явить позову до поручителя протягом одного року від дня укладення договору поруки.

    у Вас есть срок договора поручительства, что весьма странно.

    вопрос: какой договор Вы не подписывали?*

    Если же Вы указали срок основного обязательства, то срок поручительства наступает через год, после того, как заемщик получит требование о досрочном возврате кредита.

    Спасибо,что откликнулись,договор Вам вышлю,подписывал я только договор поручительства,где в пункте 4.4 Строк дії даного Договору до 31 березня 2023 року,не подписывал додатки,до Угоди,1,2,3,ни саму Угоду,не могу найти в договоре поруки,строки виконання основного зобов язання,заранее спасибо.
  2. Добрый день,хочу спросить,в чем разница между сроком действия договора поручительства и сроком действия поручительства.У меня ситуация......Боржник начинает тормозить по выплате по кредиту,хочу себя (успокоить),в договоре поруки зазначено п4.1 Зобов язання за цим договором припиняеться одночано з припиненням забезпечених порукою зобовязань Боржника.п4.4 Сток дії данного договору до 31 березня 2023року,а у додатку до договору,термін дії угоди до 31 березня 2020року,но договора и додатків я не подписывал,подскажите попадаю ли я под действие........ Порука припиняється також, якщо впродовж одного року з дня укладення до¬говору поруки кредитор не пред'явить позову до поручителя. Це правило застосову¬ється за наявності однієї із таких обставин: 1) в договорі строк виконання основного зобов'язання не зазначений; 2) договір написаний так, що з його змісту строк виконання основного зобов'язання не може бути визначений; 3) строк виконання зобов'язання визначений у договорі моментом пред'явлення кредитором вимоги про виконання.