Turul

Пользователи
  • Число публикаций

    9
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы Turul

  1.  Не стільки нюанси, скільки в цьому питанні нема однозначності. Якщо виходити з точки зору ВСУ, то старий обєкт вибув з цивільного обороту разом з усіма його заборонами, іпотеками, арештами і т.п. У Вас новий обєкт на якому нема обтяжень. Відповідно довідка з РРП мала б показати тільки один запис про реєстрацію права власності на новий(реконструйований) обєкт нерухомості.      Якщо реконструюється наприклад "квартира 15 вул. Пупкіна,15 " в "квартиру 15 вул. Пупкіна,15 ", то автоматом в довідку перенесуть всі обтяження, які числились за тією ж адресою.  Якщо реконструюється  "квартира 15 вул. Пупкіна,15 " в  "нежитлове приміщення вул. Пупкіна,15 ", то ніяких старих записів не мало б бути.    

    Дякую.З*ясую що і як,поділюся.

  2. Тобто у Вас в довідка з реєстру речових прав показує  1, 2 чи 3 записи (реєстрація власності ,  реєстрація заборони, реєстрація іпотеки) чи як?

    Тобто,я розумію,можливі нюанси,якщо якогось запису нема або він є,але його не має бути? )))
  3. Тобто у Вас в довідка з реєстру речових прав показує  1, 2 чи 3 записи (реєстрація власності ,  реєстрація заборони, реєстрація іпотеки) чи як?

    Довідку не отримував,знайомий нотаріус дивився наявність чи відсутніть заборони,без деталізації.
  4. Якщо в РРП зареєстроване тільки Ваше право власності і більше ніяких чинних записів, то чому б ні. Це ж не я придумав, що Ви втратили старий обєкт, а зараз маєте  інший обєкт, а Верховний суд. Перевірте через кабінет адмінстративних послуг. Можете звернутись до нотаріуса і отримаєте реальну відповідь виконавця.

    Перевірив:заборона є.Можливо банк напряму з нотаріусом оформив,без нової іпотеки? :-)
  5. Якщо в РРП зареєстроване тільки Ваше право власності і більше ніяких чинних записів, то чому б ні. Це ж не я придумав, що Ви втратили старий обєкт, а зараз маєте  інший обєкт, а Верховний суд. Перевірте через кабінет адмінстративних послуг. Можете звернутись до нотаріуса і отримаєте реальну відповідь виконавця.

    Дякую! Стало самому цікаво :-) Відпишу про результат.
    • Like 1
  6. Так і я ж про те саме. Нотаріуси, принаймні активна їх частина - народ читаючий. Багато хто слідкує за позиціями ВСУ. Видно бачать проблему з внесенням змін до старого договору іпотеки і з реєстрацією таких змін в реєстрі речових прав. Давайте постпвимо питання інакше: за актуальними даними реєстру вже після видачі Вам Свідоцтва про право власності на реконструйовану нерухомість, що Вам перешкоджає  відчужити Ваш обєкт?

    Хм... А це варіант :-) Якщо серйозно-хіба це можливо? Заборона не висить?
  7. Я не схильний оцінювати практичну перспективу конкретної справи. Тут все доволі добре: кредит виконується, проблем не видно що з іпотечним, що з бланковим. Мова тільки про чисту юриспруденцію. 23-я не про те. Там про перехід права власності на незмінний обєкт нерухомості.  Як на мене ВСУ "не до кінця правий" в 6-130, але всі ж люди дорослі й мали б усвідомлювати перспективу.  Для початку потрібно дивитись РРП.

    Реконструкція проведена з дозволами,архітектура душу повитягувала,але все прийняли.Правовласності зарестрували(2014р.).

    Момент в тому,що банк якось мутно хоче все переоформити(нову іпотеку,новий кредитний договір).Все на словах,емоціях-більше року.Ніяких письмових вимог нема,додаткові договори до існуючих КД та ІД не пропонуються.

  8. Банк оформит ипотеку решением суда и все.

    А если действующая ипотека оформлена с нарушениями(право собственности на квартиру зарегистрированно в БТИ только через месяц после заключения договора ипотеки и купли-продажи),суд примет решение в пользу банка?