Ніна Малиш

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы Ніна Малиш

  1. http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/796-12/print1449266873509917

    ст. 11, 17, 27 читайте

    если под все попадаете, то в административный суд

    Дякую.  А як трактується  ст.12 " ... На встановлення причинного зв'язку між погіршенням стану здоров'я і встановленням інвалідності та наслідками Чорнобильської катастрофи мають право особи, яким після досягнення повноліття не буде надано відповідно до частини першої статті 11 цього Закону статусу потерпілих від Чорнобильської катастрофи, з числа:

    - зазначених у пункті 2 статті 27 цього Закону;

    - народжених після 26 квітня 1986 року від батька, який на час настання вагітності матері мав підстави належати до 1 або 2 категорії постраждалих, або матір'ю, яка на час настання вагітності або під час вагітності мала підстави належати до 1 або 2 категорії постраждалих;

    - хворих на рак щитовидної залози..."

    ?

    бо мені відмовили посилаючись на ст 11 - через те, що у дитячому віці мені не була встановлена інвалідність???

  2. Доброго дня. Мені 38 років. У липні 2015 року проведена операція по видаленню щитовидної залози. Встановлено діагноз - рак щитовидної залози. Маю дитяче жовте посвідчення категорії Д про дозу отриманого йодного удару. У вересні 2015 встановлена інвалідність. Центральна МСЕК видала довідку про зв"язок захворювання із аварією на ЧАЕС. Місцевий собез відмовив у наданні статусу чорнобильця 1 категорії і видачі посвідчення. Куди звертатись далі ? - бо згідно законодавства, наскільки мені відомо, статус повинні надати.