patrio

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы patrio

  1. 17 часов назад, jannochka сказал:

    Рассматривая судебные решения на этого человечека, обнаружила вот такую деталь:

    В 2016 году на него продала бывшая жена на лишение родительских прав в тот же  суд где сейчас рассматривается дело о долге перед банком и согласно статье 121 и 122 судом было проверено его место проживание и отказано в судебном разбирательстве, так как этот гражданин уже с 2015 года прописан по другому адресу в другом городе  и направили дела в суд по его адресу прописки в другой город.

    Когда же банк подал в суд в 2017 году, то  никакой такой проверки не было!! И ссылаясь на статью 122 суд " ухвалив відкрити провадження!!!!" Что это??? Закон не писан?? Человек прописан в другом городе а суд проходит здесь и письма шлют по адресу, где он не проживает с 2015 года!

    3.docx

    Єдиний державний реєстр судових рішень.pdf

    В момент відкриття провадження по справі суд не провіряє місце проживання Відповідача. Це питання може досліджуватись уже вході судових слухань. І у випадку встановлення факту проживання Відповідача за адресою іншої тереторіальної підсудності, справа направляється в інший суд відповідно до територіальної підсудності

  2. 49 минут назад, jannochka сказал:

    Да, с коммуналкой вроде бы порешали, но письма таки шлют, а как звонишь им, говорят, успокойтесь , всё в порядке. Не могут они не слать, порядок такой. А вот с Волей по интернету,проблема, долг продан коллекторам. Пока идут письма.

    У меня вопрос ещё - возможно ли перед покупкой квартиры проверить её на вот такие долги перед банками прошлых хозяев?? Или это не возможно? Банк ведь накладывает арест на квартиру после какого то времени задолженности, а " свежий" долг нигде не видать!

    Само по собі майно не може мати боргів, якщо воно не заставлене. Банк може накласти арешт тільки у випадку іпотеки! Всі інші їхні претензії (реєстрація попереднюго власника) являються абсолютно безпідставними! Спокіїно посилайте їх, можливо навіть ненормативною лексикою))

    • Like 2
  3. 17 часов назад, Mercato® сказал:

    З чого ви взяли? А якщо це фінансова установа з правом видавати кредити?

    банківська, фінансова (мав на увазі установа яка має ліцензію НБУ) здебільшого "шарашкіні контори" які займаються продзвоном, таких ліцензій немають...

  4. 17 часов назад, Кошик сказал:

    Прошу прощения, я тут новенький, может чего не понимаю..
    Но с какого перепугу, после заключения договора факторинга, те же коллекторы не могут насчитывать проценты?

    Как составлен договор, что указано в выписке из договора - отдельный разговор. То уже в суде, не по телефону ж с ними обсуждать:)
    Но в пределах исковой давности хоть_кредитор_№128 в рамках одного кредитного договора обладает всеми правами кредитора_№1. Не?

    Все правельно, але в тому випадку коли новий кредитор також являється банківською установою. 

  5. 13 часов назад, serhio сказал:

    Доброго часу доби

    Прошу поради

    В 2013 взяв кредит а банку Аваль 46000 оплачував справно в кінці 2016р.втратив роботу і три місяці неміг сплачувати немав звідки,  банк Аваль продав мій кредит в Індустріальний Комерційний банк і втой же день Індустріальний Комерційний банк відступив мій кредит ТОВ Прімоколект до мене передзвонила їхня співробітниця і повідомила що я їм заборгував 50000 хочень залилок залишився 32000 це  сума з відсотками  і тепер буквально щодоня до мене телефонує їхня працівниця притому що одна ї та сама і погрожує що як незаплачу то сума буде зростати а нещодавно отримав лист що до кінця червня сума вже 57000. Спочатку думав платити а прочитав інформацію на вашому форумі і зрозумів що буду винен їм все життя 

    В мене питання чи передадуть вони мою справу в суд і чим це для мене може закінчитись , чи ворто їм заплатити і закрити цю справу

    Дякую

     

    В найгіршому для Вас варіанті, якщо навіть "шарашкіна контора" і подасть на Вас до суду, оплатите залишок боргу перед банком на момент першої продажі кредиту в Індустріальний банк (якщо така продажа дійсно була). Новий кредитор не вправі нараховувати будь-які відсотки чи штрафнф!