Ivonka30

Пользователи
  • Число публикаций

    9
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы Ivonka30

  1. 2 часа назад, juri_rv сказал:

    Дивує, що при наявності інтернета та цілодобового доступу до юридичних сайтів люди, опинившись у сітуації, подібній Вашій, чомусь,миттєво, впадають у  стан деякого отупіння і ступор. Перестає працювати голова, відсутня концентрація   уваги і воля, знижується адекватність, людина не знає що він хоче і що йому робити, йому важко відповісти навіть на найпростіші запитання. Іноді тремтять руки, часто виникає безпорадність у виконанні навіть нескладних дій, людина застигає або починає хаотично виконувати непотрібні дії.

    За часи так званого " совка ",  люди, опинившись в подібній ситуації, незалежно від рівня освіти, чомусь миттєво опинялися перед дверима найближчої юридичної консультації.

    Сподіваюсь Ви зрозуміли суть мого коментаря

    Так дуже вам вдячна

    • Like 1
  2. 8 часов назад, juri_rv сказал:

    Чудова новина! Вітаю Вас.

    Дякую за привітання. Надалі я буду вести себе більш розумно і не панікувати. Проте лишається відкрите питання а якщо дійсно подадуть в суд,що тоді? Куди іти і до кого звертатись в даній ситуації?

  3. Только что, juri_rv сказал:
    1 час назад, Files сказал:

    В повестке указывается номер дела ' судья и т.д. Нужно проверить через сайт.судебная власть..странно повестка пришла а иска нет?

    Засідання завтра. Підете чи ні?

     

     

    Только что, juri_rv сказал:

    Засідання завтра. Підете чи ні?

     

    1 час назад, juri_rv сказал:

    Там и со сроками вручення повестки непонятки 

    Стаття 128. Судові повістки

    5. Судова повістка про виклик повинна бути вручена з таким розрахунком, щоб особи, які викликаються, мали достатньо часу для явки в суд і підготовки до участі в судовому розгляді справи, але не пізніше ніж за п’ять днів до судового засідання, а судова повістка-повідомлення - завчасно.

     Позову  для ознайомлення не надавали повестку врученно за сутки ло засідання. Что то нечисто, слишком много накладок.

    В цій повістці не вказаний  номер справи нічого тільки прізвище моє і імя та куди прийти і час. Проте до мене дійшло нарешті перевірити по даті чи нема моєї справи проте ні свого прізвища ні години на яку мало бути засідання я незнайшла

  4. Только что, Files сказал:

    Читайте Форум тут много  полезного ! Начните с первой  странички!

    Я вже давно все прочитала але  зараз  мене конкретно цікавить допомога бо вчора прийшов лист про суд на завтра і я не знаю що робити