Анжела Клипач

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы Анжела Клипач

  1. Розмовляла  кілька хвилин тому по телефону з колектором, все чітко по пунктах розказала, а він взагалі торочив про своє, так як ви і писали, говорять лише по завчиному тексту. Запитала про лист стосовно арешту майна, він злякався, сказав, що то лист інформаційного характеру, пригрозила прокуратурою. До цих пір неприємний осадок, але я задоволена собою і ще раз завдячую вам.

    • Like 1
  2. Ще раз дяку за ваші відгуки, форум і небайдужість:rolleyes:. Почитала, зрозуміла, що є розумні, адекватні, чуйні люди, які рятують від не обдуманих вчинків і морально підтримують! Ознайомилася з деякими статтями, в з записнику підготувала план розмови з колекторами, сама вже чекаю з нетерпінням їх дзвінка.) Дуже шкода, що я допустила помилку з цими 14000грн, але це мене добряче навчило. Дуже б хотілося, щоб стало стабільне майбутнє, аби люди не потрапляли в такі ситуації.

  3. Дякую велике всім за поради, морально стало краще. А стосовно того, що не беру участь в спілкувані, просто зламався ноутбук. Я прекрасно розумію, що сама привернула до себе їхню увагу, пішовши на їхні умови...Просто від цих дзвінків і листів аж не по собі стає, йде психологічний прес. Буду боротися, просто переживаю за рідних, щоб не постраждали через мою дурість...Вибачте, що забрала ваш час.

    • Like 1
  4. Доброго дня! Вибачте, будь ласка, може повторюся, але я в паніці, руки тремтять, не знаю, що робити...В вересні 2012 року я взяла кредит готівкою на суму 6000грн в ПАТ "Райффайзен Банк Аваль" і кредитну картку. Два роки виплачувала все, згідно договорів, але потім після розлучення не було можливості, хоча це не є виправданням. На юридичну адресу приходили листи від банку, батьки мені дзвонили і деколи ходила, погашала. Кілька місяців тому почалися дзвінки, представлялися від ТзОВ "КУА "Прімоколект_Капітал", поставили мене перед фактом, що тепер я їхній боржник, маю слатити за кредит готівкою - 24000грн., але якщо заплачу на протязі кількох днів, то сума буде 14000, я повелася на дану провокацію і оплатила цю суму, в цей же день мені почали дзвонити знов і розказувати, що в мене є ще один не погашений кредит по кредитці на суму 23900! Я була шоці, мені пропонували знов акцію, я перестала відповідати на дзвінки. Мені прийшов лист з довідкою про списання заборгованості на 14000грн з роддрукованою на кольоровому принтері печаткою і підписом. А сьогодні телефонує батько і каже, що прийшов лист про арешт коштів і майна, якщо не погашу до 28.09.2017... Даної суми в мене немає, так як є маленька дитина 9 місяців, чоловік в шоці. А саме прикре, те що я бухгалтер, мені дуже соромно, я знаю, що за все потрібно, платити, але ж не такою ціною... Дайте пораду, що робити?! Завчасно дякую.