xag197911

Пользователи
  • Число публикаций

    2
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы xag197911

  1. В 05.12.2021 в 12:08, ANTIRAID сказал:

    МОЗ, при принятии приказа 2153 Об утверждении Перечня профессий, производств и организаций, работники которых подлежат обязательным профилактическим прививкам, грубейшим образом нарушил Постановление КМУ от 3 ноября 2010 г. № 996 Об обеспечении участия общественности в формировании и реализации государственной политики, что само по себе является основанием для признания приказа МОЗ незаконным и его отмены.

     

    Хотите быть в курсе важных изменений в законодательстве Украины? Подписывайтесь на канал и приглашайте друзей: https://bit.ly/2G12dHy

    Подписаться https://t.me/joinchat/AAAAAFIOXCJh_Q3scb07VA

     

    А где можно ознакомится с пояснительной запиской к приказу МОЗ 2153 от 04.10.2021 г. ?

  2. Цей наказ МОЗ було підписано заступником міністра Олександром Комарідою, який не має повноважень підписувати накази МОЗ. Згідно з положенням «про Міністерство охорони здоров'я України» затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2015 р. №267:

    9. МОЗ очолює Міністр, який призначається на посаду за поданням Прем'єр-міністра України і звільняється з посади Верховною Радою України.

    Міністр має першого заступника та заступників, які призначаються на посаду та звільняються з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Прем'єр-міністра України відповідно до пропозицій Міністра.

    10. Міністр:

    1) очолює МОЗ, здійснює керівництво його діяльністю;

    2) спрямовує та координує діяльність визначених Кабінетом Міністрів України центральних органів виконавчої влади, зокрема:

    ....

    видає обов'язкові до виконання центральними органами виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Міністром, накази та доручення з питань, що належать до сфери діяльності таких органів;

    ....

    19) підписує накази МОЗ;

    Таким чином наказ повинен був підписаний міністром Ляшко В. К., а не його заступиком О. Комарідою (доказ додається)

    • Like 1