alex9

Пользователи
  • Число публикаций

    17
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы alex9

  1. На форумі більше 10 спеціалістів, які займаються банківськими спорами, серед них організатор форуму: Антирейд (Ростислав), його контактні дані на головній сторінці.

    Ви можете зрозуміти: чи є той, чи інший форумчанин - спеціалістом,  з його повідомлень.

    Та з практики, яку вони викладають та як її аналізують.

    У більшості форумчан-профільних юристів у профілі зазначені способи комунікації.

     

    При бажанні, Ви можете звернутися до будь-кого з форумчан через особисті повідомлення або через інші засоби комунікації.

    У мене, наприклад, не має особистих повідомлень, але є інші засоби комунікації.

    Я написав вам на електронку..

  2. 1) треба дивитися умови мирової угоди.

    Це індивідуальний (якщо коректно так говоритит) правочин, виходячи з його умов і можна говорити, хто, що повинен.

    3) Це ви і будете доводити в суді.

    4) звичайно ж є, на них можна посилатися в запереченнях, певні обставини можуть бути підставою для призначення бухгалтерсько-економічної експертизи.

    5) для того, щоб не бути не правим в даній ситуації, зверніться за допомогою до профільного (у спорах щодо захисту прав споживачів банківських послуг) юриста, з яким спільно виробите стратегію та який підготує для Вас пакет необхідних процесуальних документів.

     

    п.с. Вдруге пишу Вам те саме: Треба уважно проаналізувати умови мирової угоди, документи, які вони подали до суду, тоді можна щось говорити про напрямки стратегії і Ваші перспективи.

    Я зрозумів,просто нерви)) Дуже дякую Вам. Скажіть,а тут можна знайти "профільного" спеціаліста? Можете когось порекомендувати?

  3. Брати всі квитанції, аналізувати матеріали справи, готувати клопотання про витребування доказів, можливо про призначення експертизи та заперечення.

    Мирова угода затверджена ухвалою суду?

    Яка відповідальність передбачена за неналежне виконання мирової угоди?

     

    п.с. Треба уважно проаналізувати умови мирової угоди, документи, які вони подали до суду, тоді можна щось про напрямки стратегії і Ваші перспективи.

    Так,затверджена ухвалою. Конкретно про відповідальність нічого не сказано,є лише пункт" жодна з сторін не в праві розірвати або змінити умови даної мирової угоди". Це зрозуміло,що треба читати документи,але таке питання-банк повинен був мене попередити про зміну реквізитів? Я ж кажу,в мировій угоді прописаний номер рахунку для сплати,тобто ні по якому іншому я платити не повинен,тобто банк порушив умови угоди!Як можна подати до суду заднім числом,якщо кошти виплачені в повному обсязі? Є ж якісь закони або норми? Тому що це просто розводняк натуральний! Я розумію які в нас закони і хто їх писав,але це вже просто аут,якщо я буду неправий в цій ситуації!

  4. Можливо хтось зможе допомогти.. Суть в наступному,в 2008 році взяли кредит в євро,потім як у всих почались проблеми,в 2011 році програли суд і апеляцію, всі ж знають як тоді було судитись з банком?). Короче в жовтні 2012 підписали мирову угоду,строком на три роки,останній платіж повинен був бути 30 жовтня 2015 року. Угода затверджена судом,все як положено. Восени 2014 року у ВАБа почались проблеми. У нас закрилось відділення, спочатку ще можна було постукати,зайти і заплатити платіж,а потім,весною,закрили взагалі. У нас у мировій угоді зафіксований номер рахунку,по якому ми платили,тому ми запитували у них,куди і як нам платити,ну нічого нормального нам не сказали.Кажуть-чекайте з вами звяжуться!Пів року ми не платили,аж тут банк звернувся до виконавчої,про стягнення боргу. В мене там знайома,подзвонила мені,я попросив її зв"язати мене з представником банку,що б закрити це питання. Поговорили,знайшли вони мирову угоду,звірили борг по ній(біля 40000 гривень). Кажу,заплачу,проблем немає,просто не знав куди і що! Кажуть да,плати,все нормально.Заплатив все до останньої копійки..Останній платіж був у вересні. Потім написав їм лист,прошу видати мені довідку,вони мені відповідають якусь ахінею тіпа я їм винен гроші..Принесли повістку 5 днів назад,банк подав за неналежне виконання..Хтось може сказати,що робити і що і кому писати в цій ситуації,бо я просто в шоці!! Сума там просто п..ь!

  5. пробуйте! и по процентам - пробуйте(только я не поняла, апеляшка была, иск был вообще или конкретно по процентам?), и по выдаче-оплате изучите тему и тоже - пробуйте... Только не бездействуйте! Есть тема по просрочке кредитора, ее изучали? не знаю как поможет, но точно озадачит банковского юриста, под нос которому Вы тыкнете отказ банка принимать платеж в валюте. Есть у Вас такой на руках?

    И - не пускайте без решения суда о принудительном проникновении никого. Сошлитесь на высокое давление (врач скорой за эту справку не дорого возьмет), если детьми прикрыться нет возможности. Так время и протянете, а там глядишь - чего нового придумается!

    Иск был вообще! Там куча нарушений была,и просрочка кредитора тоже была,выдача-оплата была,проценты были,все было!Мне юрист очень толковый писал!Но...Просто сейчас после этого разяснения всу может можно за проценты опять зацепится?Это вроде самое реальное! Я бы и прокуратуру привлек,пусть бы разбирались кто подделал мою подпись на доп договоре!
  6. вот именно 1.

    купить землю в деревне

    2.продружиться с гис чтоб изменили способ исполнения решения суда

    3. срочно новый икс по правам потребителя или в чем то ище что не рассматривалась с просьбой приостановить продажу дома.

    Купить землю не проблема

    Подружиться сложно,так как они дружны с банком!Ждут юриста банка и с ним придут описывать дом!А юрист этот приедет ровно 10 числа и они все,за ручки придут,еще млиционера что б их охранял прихватят!

    Я понял что нужен иск,я и спрашиваю умного совета..КАКОЙ иск? По поднятию процентов например могу подать?Это ж захист справ споживачів? Это правда рассматривалось уже,но по вновь выявленным обстоятельствам пройдет??? Там просто намутили они нормально с этими процентами,можно взять за задницу их!

  7. лично я бы подружилась с исполнителями и попробывала бы ех исполнить ихнею же интсрукцию..... Приказом Министерства юстиции Украины №512/5 утверждена инструкция об организации принудительного исполнения решений.

    Из указанной правовой нормы следует, что в каждом случае обращения взыскания на недвижимое имущество (в том числе и залоговое) сотрудник ГИС обязан устанавливать факт отсутствия нарушений права собственности либо право пользование несовершеннолетних на объект недвижимого имущества.

    и купить землю в деревне.....

    Короче все зависит от исполнителя,я правильно понял? Ну а как с иском быть,ничего уже сделать нельзя?
  8. двери ломать не будут. А вот если уже с ухвалой придут и с автоматчиками))), тогда могут. Ну вы же постараетесь такого не допустить.

    Так дом ипотечный? Кредит на дом брался?

    Да,ипотечный,я написал! Кредит на дом брался!Так че ж делать то сейчас? В суд я уже ничего не могу подать?
  9. как вариант - купить в селе домик за 1000 и отдать на растерзание. :P

    Такой вариант подходит! Но дом то ипотечный! Растерзают домик в селе,опять же придут,суки!! Так я не понял с исполнителями,их просто не пускать? Так меня вообще дома не будет! Двери ломать не будут?
  10. Валютный кредит!Банк подал в суд,я тоже на них за численні порушення кредитного договора! В основном напирал на одностороннее повышение процентов! Судья вроде был на моей стороне но потом его купили ессесно и усе! Говорил там что мол ты подписал договор а теперь выполняй! Мои доводы его конечно не трогали! Дальше я подал апелляцию но там и слушать ничего не стали,подписал-выполняй!-)) Показывают мне справку какую то с почты что вот мол,ты подписал доп соглашение о поднятии процентов!Говорю-это не моя подпись,вы че,давайте экспертизу!!Какой там... Да мне и до апеляции юрист с банка сказала что не суйся в эту апеляцию,здесь вообще шансов нет,деньги побереги!Короче было это 6 месяцев назад! Сейчас исполнители придут через 5 дней,говорят будем дом забирать и все! В доме двое детей маленьких..Все похер!Говорю этому п...у исполнителю-а где же мне жить,у тебя в кабинете???Ну вот такое вот дело..Сейчас не знаю что делать..Я читал где то здесь,не могу найти просто,есть вроде какие то письма ил предписания с верховного или какого там суда,касающиеся кредитных договоров и именно поднятия процентов! В том смысле что если было такое,разрывать договор и все! Посоветуйте пожалуйста что делать сейчас?? Может можно еще раз подать иск по так сказать вновь выявленным обстоятельствам?Или другие может варианты? Помогите,очень прошу!

  11. Так и заемщики не скрывают :rolleyes:

    Конечно не верю. Как не верю и в то, что игра идет в одни ворота: все заемщики ангелы, судьи продажны, деньги берут исключительно от банков, а в банках работают сплошь тупицы, которые не могут и двух слов в судебном заседании связать. Смешно.

    Да судьи берут,да,представители банка в суде не могут связать двух слов.. И купленный судья поддержал банк.. Говорю с собственного опыта,что видел и слышал!
  12. На протязі 20-ти днів рішення апеляційного суду можна оскаржувати в касаційному порядку. Але рішення апеляційного суду вступає в силу одразу після його проголошення, подача ж касаційної скарги - не зупиняє рішення апеляційного суду, його можна виконувати.

    Воно скасовується лише рішенням касаційної інстанції, у випадку задоволення касаційної скарги (відтак - і всі дії, повязані з його виконанням).

    Зрозуміло біль менш!Якщо я зараз подаю позов проти банку,наприклад за незаконне підняття відсотків,буду вимагати розірвання договору,то як же буде виконуватись рішення апеляційного?Адже мій позов буде повязаний з виконанням рішення апеляційного!А якщо я виграю,то що,банк буде віддавати мені все,що забере виконавча?
  13. Рішення апеляційного суду вступає в силу одразу після його проголошення. Банк може взяти виконавчий лист, передати в ДВС на виконання і та відкриє виконавче провадження. Зупинити дії після рішення апеляції, що вступило в законну силу, - неможливо. Переходьте до боротьби по лінії ДВС. Будь-які клопотання щодо призупинення виконання, навіть на період касаційного оскарження, - суд відхилить.

    Виграєте касацію - провадження буде зупинено...

    [/quoteПісля проголошення рішення суддя сказав,що на протязі 20 днів після проголошення я можу подати скаргу до ВССУ! То коли ж рішення вступає в силу?

  14. а что вы там хотите оспаривать? Подавайте иски на банк, на мнимость, на недействительность, на незаконность повышения процентов. Читайте форум, здесь есть всё, что нужно знать заемщику, и... думаю, вас наши юристы не оставят без помощи

    Я написав вище-апеляція програна!Оспарювать там в принципі нема чого,це було просто заперечення проти позову...Але якщо не оспорювати,то рішення набере законної сили,так я розумію?Я збираюсь подавати позов проти банку за незаконне підвищення процентів! Хоча ось почитаю форум,буду подавать на все що можна!Так от,мене цікавить що буде,якщо я зараз подаю позов проти банку,але паралельно банк виграв(купили суки!!!) вже і апеляцію!!Може потрібно щось там подавати щоб призупинити рішення,?Ось що я питаю!
  15. у тебя в резерве куча тем и наидолее оптимальна чтобы не морочится это признать удаванный ну и прицепом подтяныть ращоты по процентам тоесть даже может вернеш просто что взял гривной на момент подписания но это уже определяй либо сам либо с юристом из сайта здесь ищеш темы с удаванным правочином и процентами . но и это не главное все решает тот факт как ты сам будеш отстаивать в суде

    Ого як все сложно! То а як бути з апеляцією,залишилось 13 днів для оспорення ...Якщо можна поконкретніше,що робити зараз?
  16. Доброго дня шановні! Потрібна допомога по такому питанню:Банк подав на мене до суду,валютний кредит,все як завжди.Борюсь вже майже рік,програв(тобто банк купив) першу інстанцію,купили апеляцію(навіть слухати ніхто не захотів).Там проблема в тому що підняли мені відсотки на 4%,не повідомили навіть,на це й напираю.Плюс ще там були порушення..Справа в тому що я працював з толковим адвокатом,але зараз з ним не виходить чомусь!Так от,підкажіть будь ласка що робити зараз,я хотів подати позов проти банку на розірвання договору,але не знаю як бути з цими апеляціями!Тобто як зробити так,щоб призупинити рішення цієї апеляції в звязку з поданням позову проти банку?Вибачте що путано,але я не юрист! :lol:Буду дуже вдячний за допомогу!