RAS1

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы RAS1

  1. Замечательно и я рад, что Вы не зря стараитесь. А относительно моего, то они "закапали" потому как КАСУ предусмотрен трехдневный срок с дня подачи иска, а у меня уже прошел месяц, а они никак не открыли судопроизводство. Завтра во второй половине дня еду к главе суда для приятного общения. Кстати, сбрасывайте свой окончательный вариант иска и что там в Єдиному реєстрі судових рішень пишут. А после принятых решений Вы уже обращались в исполнительную службу и что они говорят ????????

  2. 99,99999999999999999999999 % да, поскольку наша страна не намеренна тратиться и выплачивать лишнюю денюшку из госбюджэта, поэтому всевозможными способами и ограничиваются права пенсионеров. В свою чергу, подаючи такий позов (по-довіренності) я намагався уникнути цього дурнуватого строку. Подав цей позов в Київський окружний адміністпативний суд і мені повернули позов пославшись на непідвідомчість, тому 19 січня подав в суд загальної юрисдикції. На сьогоднішній день вони ще розгляд не призначили -(((((А Ви ще навчаєтесь ??? Чи Ви з Києва

  3. Спасибо за выложенное исковое заявление. Но почему Вы отщитываете срок позовної давності (ст. 99 КАСУ) від 12.04.2010 року, а не з дати отриманної відповіді із ПФУ ???

    (Таким чином виходячи з вище наведеного, прошу суд згідно ст.99, ч.1ст.102 КАСУ, з урахуванням ст. 13 ВСУ № 6-11 від 12.04.2010 року поновити строки на розгляд адміністративного позову вважати їх пропущеними з поважних причин за клопотанням особи, яка бере участь у справі, а саме з вини Державної Влади, а також ПФУ при ХХХХчному районі як сторони яка своєю бездіяльністю, незаконними рішеннями (безглуздими «відписками»), не виконанням рішень Конституційних судів, не виконанням своїх службових обов’язків (ст. 367 КК України), що вводили мене в оману починаючи з 01.01.2006 року.)