ЛИРА

Пользователи
  • Число публикаций

    32
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы ЛИРА

  1. В Украине нет правосудия и все эти заявления пустая трата времени..

    И на конец..Если и подавать заявление на НБУ то по другим основаниям...и наверное в порядке админ. производства,здесь больше возможностей маневрировать...и 300-400 подписей под админиском возможно не остануться без внимания..

    Так вот, на совещаниях судьям первой инстанции объясняют необходимость вынесения ими таких решений по валютным заемщикам, во имя сохранения баланса в экономике... Их постоянно благословляют на такое послушание

  2. Судебная практика сейчас пошла по пути признания торгов сделкой с возможностью признания их недействительными по правилам признания недействительными сделок. Причем некоторые судьми даже пытаются ввести стадии таких "сделок" типа подготовительной, самих торгов, заключительной и т.п. Любое нарушение на любой из этих стадий может в конечном итоге привести к признанию торгов недействительными и реституции. Бред, конечно, но такова практика. Если интересует более подробно - могу скинуть первоисточники.

    Скиньте, пожалуйста. От проиграша по Иску банка уже подано 3 иска на разные темы. В голове полная каша от советов юристов.Иски суд вообще не хочет принимать. Надо "заинтересовать" судью
  3. Еще есть вопрос относительно представительства Банка в судебном процессе. Если Банк отвечает в личной беседе, что "ничем мы вам помочь с вашим кредитом не можем, так как он у нас уже не числится, мы его передали". А в судебных заседаниях юрист представляет интересы Банка. Это как понять?

  4. Ребята! Я правильно поняла, что те, кто утверждает, что отправил письмо, распечатали 70 листов приложения + 10 листов самого письма, т.е. более 80 листов текста для всех адресатов?

    Прошу разъяснения технического исполнения. Каждому адресату надо сделать отдельный комплект письма с приложениями и отправить через заказное письмо, или есть варианты электронного отправления сканированных документов?

    01043, м. Київ, вул. П. Орлика, 4-а

    Голові Вищої ради юстиції

    КОЛЕСНИЧЕНКО В.М.

    04050, м. Київ , вул. Артема, 89

    Голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

    САМСІНУ І.Л.

    01032, м. Київ, вул. Жилянська, 120 А

    Секретарю Ради національної безпеки і оборони України

    БОГАТИРЬОВІЙ Р.В.

    01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8

    Генеральному прокурору України

    ПШОНЦІ В.П.

    01011, м. Київ, вул. Різницька 13/15

    Міністру юстиції України

    ЛАВРИНОВИЧУ О.В.

    01001 м. Київ, вул. Городецького, 13

    Громадянина _________________________

    адреса:

    телефон:

    Довожу до Вашого відома що 15 листопада 2011 року Конституційний суд України оприлюднив прийняте 10 листопада Рішення у справі за конституційним зверненням Степаненка Андрія Миколайовича щодо офіційного тлумачення положень пунктів 22, 23 статті 1, статті 11, частини восьмої статті 18, частини третьої статті 22 Закону України „Про захист прав споживачів“ у взаємозв’язку з положеннями частини четвертої статті 42 Конституції України (справа про захист прав споживачів кредитних послуг) (надалі – Рішення).

    Зокрема у результативній частині Рішення зазначено, що в аспекті конституційного звернення положення пунктів 22, 23 статті 1, статті 11 Закону України „Про захист прав споживачів“ від 12 травня 1991 року № 1023–XII з наступними змінами у взаємозв’язку з положеннями частини четвертої статті 42 Конституції України треба розуміти так, що їх дія поширюється на правовідносини між кредитодавцем та позичальником (споживачем) за договором про надання споживчого кредиту, що виникають як під час укладення, так і виконання такого договору.

    У той же час на сайті Верховного суду розміщене Узагальнення судової практики розгляду цивільних справ, що виникають з кредитних правовідносин, підготовлене суддею Верховного Суду України Д.Д. ЛУСПЕНИКОМ та головним консультантом відділу узагальнення судової практики управління вивчення та узагальнення судової практики З.П. МЕЛЬНИК, к.ю.н., затверджене суддями Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України (надалі – Узагальнення) за адресою http://www.scourt.gov.ua/clients/vs.nsf/0/...3&Count=500

    Зокрема зазначене Узагальнення містить наступне твердження: «У зв’язку з цим застосування Закону № 1023-XII до спорів, які виникають з кредитних правовідносин, можливе в тому разі, якщо предметом і підставою позову є питання надання інформації споживачеві про умови отримання кредиту, типи процентної ставки, валютні ризики, процедура виконання договору тощо, які передують укладенню договору. Після укладення договору між сторонами виникають кредитні правовідносини, тому до спорів щодо виконання цього договору зазначений Закон не може застосовуватись, а застосуванню підлягає спеціальне законодавство, що регулює кредитні правовідносини.»

    Завдяки вищезгаданому Узагальненню судді в Україні тривалий час масово порушували конституційні права та свободи громадян України, грубо та зухвало нехтували українським законодавством, та продовжують це робити. Зазначені порушення прийняли загрозливих масштабів. На цей час у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься близько 400 процесуальних документів по цивільним справам, в більшості яких вище приведений текст Узагальнення, що порушує конституційні права та свободи громадян, міститься практично у незмінному вигляді.

    У той же час у Рішенні прямо зазначено, що Держава захищає права споживачів, здійснює контроль за якістю і безпечністю продукції та усіх видів послуг і робіт, сприяє діяльності громадських організацій споживачів (стаття 1, частина четверта статті 13, частини перша, четверта статті 42 Конституції України).

    В Україні визнається і діє принцип верховенства права; Конституція України має найвищу юридичну силу; закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй (частини перша, друга статті 8 Основного Закону України).

    Крім того Конституційний Суд України вважає, що держава, встановлюючи законами України засади створення і функціонування грошового та кредитного ринків (пункт 1 частини другої статті 92 Конституції України), має підтримувати на засадах пропорційності розумний баланс між публічним інтересом ефективного перерозподілу грошових накопичень, комерційними інтересами банків щодо отримання справедливого прибутку від кредитування і охоронюваними законом правами та інтересами споживачів їх кредитних послуг. Держава забезпечує особливий захист більш слабкого суб’єкта економічних відносин, а також фактичну, а не формальну рівність сторін у цивільно-правових відносинах, шляхом визначення особливостей договірних правовідносин у сфері споживчого кредитування та обмеження дії принципу свободи цивільного договору. Це здійснюється через встановлення особливого порядку укладення цивільних договорів споживчого кредиту, їх оспорювання, контролю за змістом та розподілу відповідальності між сторонами договору. Тим самим держава одночасно убезпечує добросовісного продавця товарів (робіт, послуг) від можливих зловживань з боку споживачів.

    Однак не зважаючи на це судді, як виносили протиправні рішення так і продовжують їх виносити. З огляду на це та з метою належного виконання Рішення, запобігання у подальшому порушення конституційних прав і свобод, захисту громадян держави від суддівського свавілля, притягнення винних осіб до відповідальності

    ПРОШУ:

    1. Вжити заходів щодо скасування Узагальнення судової практики розгляду цивільних справ, що виникають з кредитних правовідносин, підготовлене суддею Верховного Суду України Д.Д. ЛУСПЕНИКОМ та головним консультантом відділу узагальнення судової практики управління вивчення та узагальнення судової практики З.П. МЕЛЬНИК, к.ю.н., затверджене суддями Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України про що НЕГАЙНО повідомити суди нижчих інстанцій ;

    2. Негайно здійснити дії направлені на припинення порушення конституційних прав і свобод сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин;

    3. У зв’язку з масовими порушеннями конституційних прав та свобод сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин, що пов’язане з розповсюдженням Узагальнення здійснити дії щодо притягнення винних осіб у прийняті та розповсюдженні Узагальнення до відповідальності передбаченої чинним законодавством України.

    4. Притягнути суддів, що здійснювали порушення конституційних прав та свобод сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин до відповідальності передбаченої чинним законодавством України

    Про своє рішення прошу повідомити мене за адресою: __________________________

    Додаток: перелік суддів, які приймали рішення що суперечать чинному законодавству України та порушували конституційні права, та свободи сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин на 7 аркушах у 1 примірнику для кожного з адресатів.

    З повагою та надією на поновлення порушених конституційних прав та свобод,

    Дата _________________ _______________ПІБ

  5. Прошу разъяснения технического исполнения. Каждому адресату надо сделать отдельный комплект письма с приложениями и отправить через заказное письмо, или есть варианты электронного отправления сканированных документов?

    01043, м. Київ, вул. П. Орлика, 4-а

    Голові Вищої ради юстиції

    КОЛЕСНИЧЕНКО В.М.

    04050, м. Київ , вул. Артема, 89

    Голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

    САМСІНУ І.Л.

    01032, м. Київ, вул. Жилянська, 120 А

    Секретарю Ради національної безпеки і оборони України

    БОГАТИРЬОВІЙ Р.В.

    01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8

    Генеральному прокурору України

    ПШОНЦІ В.П.

    01011, м. Київ, вул. Різницька 13/15

    Міністру юстиції України

    ЛАВРИНОВИЧУ О.В.

    01001 м. Київ, вул. Городецького, 13

    Громадянина _________________________

    адреса:

    телефон:

    Довожу до Вашого відома що 15 листопада 2011 року Конституційний суд України оприлюднив прийняте 10 листопада Рішення у справі за конституційним зверненням Степаненка Андрія Миколайовича щодо офіційного тлумачення положень пунктів 22, 23 статті 1, статті 11, частини восьмої статті 18, частини третьої статті 22 Закону України „Про захист прав споживачів“ у взаємозв’язку з положеннями частини четвертої статті 42 Конституції України (справа про захист прав споживачів кредитних послуг) (надалі – Рішення).

    Зокрема у результативній частині Рішення зазначено, що в аспекті конституційного звернення положення пунктів 22, 23 статті 1, статті 11 Закону України „Про захист прав споживачів“ від 12 травня 1991 року № 1023–XII з наступними змінами у взаємозв’язку з положеннями частини четвертої статті 42 Конституції України треба розуміти так, що їх дія поширюється на правовідносини між кредитодавцем та позичальником (споживачем) за договором про надання споживчого кредиту, що виникають як під час укладення, так і виконання такого договору.

    У той же час на сайті Верховного суду розміщене Узагальнення судової практики розгляду цивільних справ, що виникають з кредитних правовідносин, підготовлене суддею Верховного Суду України Д.Д. ЛУСПЕНИКОМ та головним консультантом відділу узагальнення судової практики управління вивчення та узагальнення судової практики З.П. МЕЛЬНИК, к.ю.н., затверджене суддями Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України (надалі – Узагальнення) за адресою http://www.scourt.gov.ua/clients/vs.nsf/0/...3&Count=500

    Зокрема зазначене Узагальнення містить наступне твердження: «У зв’язку з цим застосування Закону № 1023-XII до спорів, які виникають з кредитних правовідносин, можливе в тому разі, якщо предметом і підставою позову є питання надання інформації споживачеві про умови отримання кредиту, типи процентної ставки, валютні ризики, процедура виконання договору тощо, які передують укладенню договору. Після укладення договору між сторонами виникають кредитні правовідносини, тому до спорів щодо виконання цього договору зазначений Закон не може застосовуватись, а застосуванню підлягає спеціальне законодавство, що регулює кредитні правовідносини.»

    Завдяки вищезгаданому Узагальненню судді в Україні тривалий час масово порушували конституційні права та свободи громадян України, грубо та зухвало нехтували українським законодавством, та продовжують це робити. Зазначені порушення прийняли загрозливих масштабів. На цей час у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься близько 400 процесуальних документів по цивільним справам, в більшості яких вище приведений текст Узагальнення, що порушує конституційні права та свободи громадян, міститься практично у незмінному вигляді.

    У той же час у Рішенні прямо зазначено, що Держава захищає права споживачів, здійснює контроль за якістю і безпечністю продукції та усіх видів послуг і робіт, сприяє діяльності громадських організацій споживачів (стаття 1, частина четверта статті 13, частини перша, четверта статті 42 Конституції України).

    В Україні визнається і діє принцип верховенства права; Конституція України має найвищу юридичну силу; закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй (частини перша, друга статті 8 Основного Закону України).

    Крім того Конституційний Суд України вважає, що держава, встановлюючи законами України засади створення і функціонування грошового та кредитного ринків (пункт 1 частини другої статті 92 Конституції України), має підтримувати на засадах пропорційності розумний баланс між публічним інтересом ефективного перерозподілу грошових накопичень, комерційними інтересами банків щодо отримання справедливого прибутку від кредитування і охоронюваними законом правами та інтересами споживачів їх кредитних послуг. Держава забезпечує особливий захист більш слабкого суб’єкта економічних відносин, а також фактичну, а не формальну рівність сторін у цивільно-правових відносинах, шляхом визначення особливостей договірних правовідносин у сфері споживчого кредитування та обмеження дії принципу свободи цивільного договору. Це здійснюється через встановлення особливого порядку укладення цивільних договорів споживчого кредиту, їх оспорювання, контролю за змістом та розподілу відповідальності між сторонами договору. Тим самим держава одночасно убезпечує добросовісного продавця товарів (робіт, послуг) від можливих зловживань з боку споживачів.

    Однак не зважаючи на це судді, як виносили протиправні рішення так і продовжують їх виносити. З огляду на це та з метою належного виконання Рішення, запобігання у подальшому порушення конституційних прав і свобод, захисту громадян держави від суддівського свавілля, притягнення винних осіб до відповідальності

    ПРОШУ:

    1. Вжити заходів щодо скасування Узагальнення судової практики розгляду цивільних справ, що виникають з кредитних правовідносин, підготовлене суддею Верховного Суду України Д.Д. ЛУСПЕНИКОМ та головним консультантом відділу узагальнення судової практики управління вивчення та узагальнення судової практики З.П. МЕЛЬНИК, к.ю.н., затверджене суддями Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України про що НЕГАЙНО повідомити суди нижчих інстанцій ;

    2. Негайно здійснити дії направлені на припинення порушення конституційних прав і свобод сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин;

    3. У зв’язку з масовими порушеннями конституційних прав та свобод сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин, що пов’язане з розповсюдженням Узагальнення здійснити дії щодо притягнення винних осіб у прийняті та розповсюдженні Узагальнення до відповідальності передбаченої чинним законодавством України.

    4. Притягнути суддів, що здійснювали порушення конституційних прав та свобод сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин до відповідальності передбаченої чинним законодавством України

    Про своє рішення прошу повідомити мене за адресою: __________________________

    Додаток: перелік суддів, які приймали рішення що суперечать чинному законодавству України та порушували конституційні права, та свободи сторін у спорах що стосуються кредитних правовідносин на 7 аркушах у 1 примірнику для кожного з адресатів.

    З повагою та надією на поновлення порушених конституційних прав та свобод,

    Дата _________________ _______________ПІБ

  6. Объясните, а чего в этой ситуации Банк послать?А может лучше не ссориться с банком, а послать ГИС. У Банка есть возможность всегда отозвать исполнительный ? Что клиенту дороже, взаимоотношения с Банком , или с ГИС?

  7. Уважаемые друзья!

    ВНИМАНИЕ !!!

    СВОЙ ЗЕМЕЛЬНЫЙ ПАЙ ИЛИ ФИНАНСОВЫЙ ЭКВИВАЛЕНТ ПОТРЕБОВАТЬ СЕГОДНЯ МОЖЕТ КАЖДЫЙ !

    Мало кто из вас знает, что осталось Две-Три Недели, чтобы потребовать от государства исполнения всего, что гарантировалось при переходе от все-общественной собственности - к частной и защитить свои права.

    У каждого из вас есть эта реальная возможность Информация об этом просочилась только благодаря обязательствам Правительства Украины перед ЕС - как одно из условий сотрудничества.

    КАЖДОМУ НУЖНО СРОЧНО ОБРАТИТЬСЯ С ЗАЯВЛЕНИЕМ В ОЩАДБАНК ПО МЕСТУ СВОЕЙ ПРОПИСКИ НА МОМЕНТ 1991- 1992 ГОДОВ. Подать заявку легко по приведенному образцу. Получить в определенные законом сроки ответ.

    У нас с вами появится возможность ОБОБЩИТЬ уровень реализованных и нереализованных имущественных, жилищных и земельных прав и начать диалог с ЕС через общественные структуры. (Подробнее в следующих новостях.)

    • Чтобы не выстаивать очередей, проще всего послать свои запросы заказным письмом с уведомлением о вручении. Кто пожелает подавать запрос лично, нужен обязательно иметь для себя второй экземпляр, чтобы получить отметку о регистрационном номере при подаче запроса.

    Образец заявления:

    Керуючому відділенням Ощадбанку України

    в ___________________________________

    _______________________________

    від __________________________________

    ______________________________________

    П.І.Б.

    що проживає за адресою_____________¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬_____

    ______________________________________

    _____________________________________ тел.

    що проживав (ла) на момент приватизації

    (1991-1992 рр.) за адресою: _____________

    _______________________________________

    ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

    щодо стану моїх приватизаційніх паперів та їх індексації на поточну дату

    Прошу Вас:

    1. Видати мені довідку про стан моїх приватизаційних паперів, а саме: житловий чек, майновий ваучер та земельний бон,

    2. Проіндексувати вартість вищевказаних майнових документів на момент видачі довідки відносно їх первісної вартості.

    Громадянин (ка) ________________________________________________________(П.І.Б.)

    підпис

  8. Лира www.radikal.ru

    там выберите файлы и снимите галочку с "публичный доступ"

    радикал Вам выдаст ссылку, ее просто скиньте в форум :rolleyes:

    http://s017.radikal.ru/i437/1111/70/94af1f3953d3.jpg

    http://s017.radikal.ru/i417/1111/42/e5dc502dc7a5.jpg

    Надеюсь, что получилось?

  9. :blink: :blink:post-9774-1320657224_thumb.jpg

    Не уходить от практики. Вот Решение, которое я получила, несмотря на ходатайство о подтверждении суммы иска финансовыми документами. За что можно уцепиться и что делать дальше?

    post-9774-1320657213_thumb.jpg

  10. Вот и "выпустили пар". Почему самые умные и самые "знающие" не могут объединить людей в команду и идти на Европейский Суд? На лицо нарушение законов и Конституции. Почему проглатываем один за другим такие решения? СТЫДНО!!!!

  11. Это очень хорошо, что тема периодически поднимается. Что у нас не получается на форуме? - Не можем включить коллективный разум. Нужны идеи, пусть самые нереальные, но чем их больше, тем больше понимания и сплоченности мы достигаем. Вот, например: Как сегодня мы можем использовать людей с деньгами и амбицией, т.е. Депутатов ? Может ли для этого послужить ситуация с судом над Ю.Тимошенко ?

  12. Пришла из суда. Не могу не поделиться. 12 июля Судья, зачитав решение, оповестил меня, что через 5 дней я смогу получить данное решение на руки. В понедельник, 18 июля, я обращаюсь в окошко районного суда г.Херсона , предназначенное для принятия и получения документов, с вопросом: "Как я могу получить решение суда по делу №---, Судья ------,Дело слушалось 12.07.11 для подготовки апелляции?" На мой вопрос, Служащий №1 дает ответ: "Вам лучше подойти к Судье, если Вам надо быстро". Выписываю пропуск и поднимаюсь в кабинет Судьи. А теперь, кто на счет "3" угадает, что мне отвечает Помощник судьи? - "А чего это Вы сюда пришли? Вы что не знаете, что решения выдает Канцелярия. Идите на 1 этаж". Классно? Я понимаю, что мне надо писать официальную бумагу, пишу заявление, как сказал Ярослав на "полное решение" , и сдаю в окошко, с которого мой визит и начинался, Служащему №1. Сегодня прихожу в суд после обеда в 14-30 и спрашиваю о решении. Служащий №1 в окошке, говорит, что у него решения, переданные Канцелярией только с утра. И что мне нужно обратится к ним, если срочно нужно.Выписываю пропуск и поднимаюсь в Канцелярию, где на дверях висит листик, что решения выдают только на 1-этаже. В порядке очереди захожу к Служащему№2 и слышу в ответ: "Это Вам нужно решение, а у нас Работник в отпуске, и по вашим заявлениям мы только через день можем готовить документы." На мой вопрос, что до пятницы адвокату надо ознакомиться и подготовить заявление, получаю ответ: "Ну и что, у вас четверг еще будет. Приходите завтра после обеда и на 1-этаже получите". На 1-этаже пишу еще раз заявление на выдачу мне решения суда и отдаю его Служащему №1 , предварительно прошу внимательно еще раз просмотреть имеющиеся у нее документы. Завтра пойду после обеда. Мой вопрос ВАМ, дорогие Друзья, Партнеры и Коллеги:" Сколько человек- Служащих суда нарушили Закон о коррупции?

  13. Добрый день ! С утра просмотрела обсуждение темы.Имею валютный кредит с 2007г. и все вышесказанное на "Антирейде". Я не юрист, но в теме бизнеса более 18 лет. Мои предложения, чтобы не "забалтывать" тему

    1.Не отвлекаясь, не оскорбляя друг друга за инакомыслие, сосредоточиться только на теме, полюбив себя и всю Вселенную, вносить предложения по своему видению, как этот вопрос может решаться. Например. Мое предложение.С учетом того и того, предлагаю следующее.

    2. Собрать от 20 таких предложений. И важно, чтобы они были в законченном виде, но разные.

    3. И только после того, как идеи, подчеркиваю идеи иссякнут перейти к определении общей стратегии.

    4. На этом этапе подсоединяются люди, на этом этапе проясняется последовательность необходимых действий, на этом этапе создается группа, как команда единомышленников.

    5. Сейчас время для создании КОМАНДЫ - ядра из умных, сильных, готовых помогать себе и другим людям, просто неравнодушных, со жгучим желанием переломить ситуацию.

  14. Вы писали, что обращались на ТВ каналы. Я вам дала газету, сориентированную на бизнес в нашем регионе. Он-лайн вариант. Или что-то не так? Звоните, если что

  15. Вы писали, что обращались на ТВ каналы. Я вам дала газету, сориентированную на бизнес в нашем регионе. Он-лайн вариант. Или что-то не так? Звоните, если что