322223 Николай

Пользователи
  • Число публикаций

    9
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы 322223 Николай

  1. В прочем каждый выбирает для себя как решыть этот вопрос. Но приэтом действительность далеко не такова как комуто может показаться, а именно выучил, пришол, сдал и доволен собой уехал назад.

  2. Написано то толково, да вот систему этим не поломать, тут надо нечто больше...любой кто был на судах скажет, что при доводах и аргументах судья занимается своими делами он не слушает и не вникает в то что ему говоришь, и по глазах четко читаешь - давай побыстрее мне надо на перекур или мне надо к своей подруге по соседству сходить узнать какие она себе новые шмотки купила и т.д. Цирк, но он присутствует. Лично я это уже неоднократно проходил. Никакие доводы они слушать не будут ни о лицензия, ни о уставах, положениях, не будут вникать ни в тонкости бухгалтерии ни в другие моменти. У НИХ ВСЕ УЖЕ ДАВНО НАПИСАНО. СОБЛЮДАЕТЬСЯ ЛИШЬ ФОРМАЛЬНАЯ ПРОЦЕДУРА.

    Поэтому, уважаемый колега Лисичкин С. на мой взгляд здесь нужны совсем другие подходы. А пока мы как дон-кихоты боремся с мельницами, как не пачально это констатировать.

  3. В Деснянському суді м. Києва, є такий суддя Дубінін В.І. Дууууууже цікавий суддя. Так ось мені він зазначив наступне - Ви розумієте, що збільшення процентної ставки без вашої згоди та як наслідок припинення договору поруки, має бути підтверджене виключно судовим рішення. Ст. 559 ЦКУ треба розуміти, дещо в іншому контексті, а саме, якщо ви важаєте, що відбулося збільшення процентної ставки, то вам необхідно було звертатись до суду та визнавати такий договір припиненим. Згідно ст. 559 ЦКУ порука не припиняється в силу закону, тільки на підставі судового рішення.

    Ось так, тепер думаю чи оскаржувати його ухвалу чи доводити таке збільшення вже при розгляді первісного та зустрічного позовів та мого заперечення, щодо залучення мене в якості співвідповідача за кредитним договором.

  4. Підскажіть люди добрі, а як бути з нежитловими приміщеннями, і коли на момент передачі в іпотеку були малолітні діти?

    Тобто власник нежитлового приміщення чоловік, у дружини майно відсутне та 3-річна дитина.

    Заздалегідь усім буду вдячний хто відгукнеться!

  5. Шановний колега!

    Якби працювали закони в країні та тіж самі працівники прокуратури захищали інтереси громадян то з вашого проекту листа, була дійсно користь.

    А так, я можу з впевненістю сказати, що прокуратура направить для вивчення даного питання до територіального відділення НБУ, воно напише що порушень в цьому немає, а на підставі цього прокуратура напише що це насправді порушень не виявлено а ви винні в тому, що зайвий раз потурбували їх.

    Це пройдений шлях, який веде в нікуди, на превеликий жаль

  6. Не совсем понял, Вы заключили договор и не получили деньги по кредиту или банк при заключении нарушил порядок перечисления денег Вам? Что именно ? Какой предмет иска и кто истцом выступил?