igor2012

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

igor2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Тоді чому ж Полунеев пропонує такі гарні речі у своїх законопроектах? Якщо їх примуть, сітуація, на мій погляд, все ж піде на краще..
  2. Ну чому ж, у відео як раз і йде мова про тих, хто вже потрапив у халепу з кредитами, щоб їх не викидали на вулицю через нахабних нотаріусів..
  3. У іінформаційній агенції «Українські новини пройшли публічні дебати на тему: «Зміни правил споживчого кредитування: в інтересах банків чи в інтересах клієнтів?», яку було проведено з ініціативи ГО «Ліга фінансового розвитку» за підтримки проекту USAID «Розвиток фінансового сектору» FINREP та тижневика «Дзеркало тижня. Україна». Питання які обговорювалися: 1. Чи справедливо обмежувати претензії банка до клієнта сумою, яка отримана після реалізації заставного майна? 2. Стягнення на предмет іпотеки - тільки за рішенням суду (або з виконавчим написом нотаріуса)? Запрошені «ЗА» ● Юрій Полунєєв, народний депутат, член Комітету ВР з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики; ● Михайло Стрельніков, Голова Комітету по контролю над банківськими установами у складі ВГО «СГОУ «Народна Рада». «ПРОТИ» ● Борис Тимонькін, Голова правління АТ «Укрсоцбанк»;; ● Володимир Зінков, Голова правління ПАТ «ОТП банк». Ось відео дебатів http://www.business.ua/media/video/36/25250/ Як Ви вважаете - це на краще?