ABC

Пользователи
  • Число публикаций

    7
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы ABC

  1. Добрий день! Обовязково потрібно включити нахабність ПРИВАТБАНКУ (кредитні карти, судові рішення (що стосується іхніх підставних поручителів "Верус" і фізичних осіб, які зараз практикуються в Октябрському суді м. Полтави).

  2. обс

    нбу не имеет права вмешиваться в деятельность банков как субъектов хозяйствования

    принудительные действия не в праве проводить банки, этим гис страдает

    но в датском королевстве все может быть , и череп заговорит, и банки с дубинками, и нбу применяет методы влияния оченнь жестко, если ему надо. банки никого не бояться кроме нбу, все их финансовые махинации под грифом банковской тайны, только нбу может пресечь, если захочет, всю их мошенническую деятельность.

    жаль только что, видать, руки шерстью покрыты да рыльце в пушку.

    так, я згідний що в нашій державі все може бути, а на рахунок того що банки бояться перевірок НБУ я цілком і повністю згідний, але всі крім "ПРИХВАТА".
  3. Я нашла человека, которому КСУ отказал, потому как тот не пострадал от валютных кредитов. В остальном классный проработанный документ. Да и тут на форуме в какой-то ветке я его посты видела, а сейчас - как назло не могу найти. Ну да речь не об этом.

    Есть готовое

    КОНСТИТУЦІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ

    з приводу офіційного тлумачення положення Статті 99 Конституції України у взаємодії із Статтями 524 та 533 Цивільного Кодексу України, Статтею 35 Закону України "Про Національний банк України"та Статтею 3 Декрету Кабінету Міністрів України №15 - 93 від 19.02.1993 р. «Про систему валютного регулювання та валютного контролю» (далі - Декрет №15-93 від 19.02.1993 р.) при наявності різного застосування одних і тих же норм правових актів судами України при судових розглядах суперечок о законності або незаконності видачі валютних кредитів в Україні банківськими установами фізичним особам резидентам в період до 2006 року включно.

    Я хочу его подать от себя, с приложением всех имеющихся у меня доков.

    Вопрос форумчанам: КТО СО МНОЙ?

    предлагаю коллективное "звернення" отправить. Как идея?

    Еще одна капелька, а там глядишь, по капельки, да перетянем на свою сторону....

    Я з Вами. Де потрібно підписатись?
  4. Добрий день всім форумчанам! В мене із ПРИХВАТОМ наступна ситуація: в вересні 2010 року фірма оформила банківську гарантію на 300000 $. в заставу надала приміщення іншої фірми із іншої області. оцінили приміщення 2 500000 грн. Гарантії використали 80 тис доларів. На протязі року своєчасно та в повному обсязі обслуговували гарантію. На кінець 2011 року виникли деякі фінансові проблеми і не закрили 20 тис доларів., клопотали перед банком про зупинення нарахування відсотків та комісії на 6 місяців для погашення заборогованості, а вони відмовляють нам і подають позов до мене одного про стягнення суми заборгованості, при цьому надсилають мені тільки позовну заяву і не зрозумілий розрахунок. В лютому 2012 року суд порушує провадження у справі, не пересвідчившись про дотримання норм процесуального права, а саме ст 56 ГПК України. на перше слухання не мав можливості бути присутнім (прихвата - не було), на друге слухання був присутній, подав клопотання про відкладення розгляду справи і зобовязав позивача надіслати мені всі додатки переліченні в позовній заяві. Суддя питав представника позивача (начальник юридичного департаменту філії) чому не було надіслано додатків, а він відповів що відповідачу тих додатків не потрібно. Суд задовільнив моє клопотання про відкладення і зобовязава надіслати всі мені додатки а також детальний розрахунок заборгованості. на третє та четверте слухання від Прихвата нікого небуло, тільки прислали лист щодо рзрахунку де вказали що дана інформація є банківською таємницею і вони не мають права її розголошувати. Суд виніс Ухвалу про залишення позову прихвата без розгляду (квітень 2012 р.) В березні 2012 вони подають позов до іншого суду в іншу обл. де просять стягнути заборгованість за рахунок заставного майна і також не дотримуються ст. 56 ГПК України. Повторне слухання призначено на 07 травня 2012 року

    ХТОСЬ, ЩОСЬ МОЖЕ МЕНІ ПОРАДИТИ ЯК В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ МЕНІ БУТИ!? На перед вдячний !!!

  5. Добрий день всім форумчанам! В мене із ПРИХВАТОМ наступна ситуація: в вересні 2010 року фірма оформила банківську гарантію на 300000 $. в заставу надала приміщення іншої фірми із іншої області. оцінили приміщення 2 500000 грн. Гарантії використали 80 тис доларів. На протязі року своєчасно та в повному обсязі обслуговували гарантію. На кінець 2011 року виникли деякі фінансові проблеми і не закрили 20 тис доларів., клопотали перед банком про зупинення нарахування відсотків та комісії на 6 місяців для погашення заборогованості, а вони відмовляють нам і подають позов про стягнення суми заборгованості, при цьому надсилають мені тільки позовну заяву і не зрозумілий розрахунок. В лютому 2012 року суд порушує провадження у справі, не пересвідчившись про дотримання норм процесуального права, а саме ст 56 ГПК України. на перше слухання не мав можливості бути присутнім (прихвата - не було), на друге слухання був присутній, подав клопотання про відкладення розгляду справи і зобовязав позивача надіслати мені всі додатки переліченні в позовній заяві. Суддя питав представника позивача (начальник юридичного департаменту філії) чому не було надіслано додатків, а він відповів що нам тих додатків не потрібно.. Суд задовільнив моє клопотання про відкладення і зобовязава надіслати всі мені додатки а також детальний розрахунок заборгованості. на третє та четверте слухання від П