Swed

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Swed

  1. я перепрошую, а що ще Вас цікавить? подивіться на сайті у них графік закриття відділень. Зробіть висновок, що усім по великому барабану: Ваші проблеми і т.д. і т.п., люди тупо сидять і чекають коли отримають зарплату і коли їх ... скоротять. Атмосфера "розкладання" трупу.
  2. питання: можливо хтось чув про продаж УкрСибом проблемки до GP Консалт (назва можливо неточна сприймав на слух), що це за "монстр"?
  3. Є проект закону http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webpro...mp;pf3511=42090 Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо встановлення нульової ставки податку стосовно доходів, отриманих фізичними особами у вигляді відшкодованої (списаної) банками України безнадійної заборгованості за всіма видами кредитів) ось тільки коли він буде приняйти і чи буде взагалі прийнятий позитивно ось це питання??? Потрібно формувати громадську думку, щоб проблему почули зверху та правильно її зрозуміли, можливо тоді...
  4. Так, це правда, я це робив у липні. На початку червня написав лист на Свед. Коротко вказав, що дельті продали нормальні кредити за 50-60%, проблемні продаються за 10-15%, а у разі продажу через виконавчу від квартири надійде на погашення теж не повна вартість тому (вартість іпотеки вже не та); тай ще це час, а гроші у часі знецінюються, + вказав свою суму одноразового погашення. + ще один момент (під проблемні кредити банк формує 100% страховий резерев зі свого прибутку на суму кредиту) я цього не писав, але як варіант можна вказувати і про це, що при погашенні вони розформовують резерв, очищують баланс і т.д. і т.п.... Одним словом вказував про те цифрами, що для банку це є найбільш вигіднішим ніж для мене. Передзвонили з банку та попросили прийти написати заяву. 1. Написав заяву на добровільний продаж (хоча банку по-барабану чи іпотека продається чи кошти будуть вноситись ну наприклад позичені) + вказав суму, що буде погашено, одночасно попередили про підписання повідомлення про податкове зобов\'язання внаслідок набутого додаткового блага (підписується пізніше). У банку визначають свою вартість, яка має надійти (раз добровільний продаж, то за рахунок продажу квартири). Тут потрібно думати чи підходить Вам таке погашення. 2. Чекав 1,5 міс. рішення кредитного комітету про анулювання частини боргу. 3. Після внесення суми (робив у касі банку РЦ, можна через приват тільки коли гроші зайдуть на погашення потрібно чекати) підписується договір про розірвання кредитного договору та підписуєтья повідомлення про суму яка вам анульовується. У повідомленні говориться, що необхідно відобразити у річінй декларації набутий дохід у вигляді додаткового блага та сплатити до 01.09 що слідує за звітним роком податок. А це зараз становить 17% від суми анульованого боргу. Згідно ПК, якщо банк не повідомляє Вас, він сам сплачує за Вас податок. Тому за цим пильнують у банку при підписанні. 4. Тоді даються всі повідомлення/листи + доки на нотаріуса на зняття обтяження. Здаєтья виглядяє просто, а нервів пішло... Треба підняти документи, можливо неточності допустив. PS: чіткого типу по погашенню 60/40 я думаю не має, можливо навіть 50%/50%. У банку прораховують скільки вже вцілому погашено та, що реально може надійти при різних варіантах продаж колектору чи інше. Про ситуацію можна писати багато тільки це не допоможе. Те що проблемку юр.осіб продають це факт.