ovk

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы ovk

  1. Так склалось, що в мене викрали ряд документів і в тому числі всі без виключення документи по заставному майну (квартира) отп банку.

    Документи по нерухомості безпосередньо (договір куплі продажу та документи в БТІ) я відновив.

    Чи можете мені помогти у переліку повному документів, які підписувались при отриманні кредиту?

    По памяті там є наступні документи:

    1. Договір кредитний та додатки до нього.

    2. Додатки до договору кредитного підписані впродовж 2008-2011 року.

    3. Договір іпотеки.

    4. Договір поруки.

    5. Додатки до договору поруки підписані впродовж 2008-2011 року.

    Що там ще є важливе, - більше не памятаю.

    Може підскажете.

  2. 1. Просто так на поводу ни у кого не стоит идти.

    2. Подобные ситуации есть, одни люди соглашаются, другие продолжают судиться либо бороться с исполнительной службой.

    3. Верить или не верить решать Вам. На самом деле даже они не знают, что будет через год. Если не подписать какое-либо соглашение по этому поводу, то все это будет игрой в рулетку с шансом 50 на 50 или спишут или не спишут.

    4. Какой готовить отзыв необходимо решать, когда будет иск.

    5. Если сумма долга для Вас значения не имеет, то тогда вывод напрашивается сам собой - а куда Вам спешить?

    Дякую. Я десь так собі це все і уявляв. Бракувало думки зі сторони.

    Сума боргу не то що немає значення, - якось впевненіше себе чуєш коли є застава і борг під заставу ніж просто борг без застави, а сума просто досить велика.

    Ще таке питання. А які є вже кінцеві рішення по подібних випадках? Як це виглядає далі у людини по життю - до пенсії своєї відпрацьовує через виконавчу?

  3. Де Вам пообіцяли, що через рік спишуть?

    Якщо вони передадуть справу в суд, то однозначно треба здійснювати комплекс дій.

    У Вас ФИДР?

    треба боротися.

    та звичайно, що це все усні розмови, - ніде не пообіцяли...раніше були дисконти (скасовували пеню та просрочені проценти) - всі усно - зараз вони від них відмовляються - нема підтвердження.

    так - ФИДР в мене.

    боротись проти чого?

  4. Всім доброго дня.

    Прочитав я вище викладені 14 сторінок цьої теми і зрозумів, що ...треба прочитати буде напевно їх ще не один раз.

    В мене також іпотека. Стандартна ситуація з кризою і невиплатою починаючи з 2010 року. Мене також передали до ОТП факторинг. Вже два роки я не виплачую жодних грошей банку. І існуючі судові проблеми тільки сьогодні почав читати у Вас на форумі. Мало що мені зрозуміло поки що, але в принципі зрозуміло що банк вимагає своє.

    На днях дзвінок від фактора - ми знайшли клієнта на ваше майно. Вам два дні для того щоб прийняти рішення - реалізовуємо чи ні. Якщо Ви відмовляєтесь від реалізації - передаємо до суду, а потім ви суд програєте і до ДВС. Все було б добре як би ціна відповідала ринковій хоча б і їхні раніше зі мною збережені домовленості в переговорах. Те що вони раніше говорили, що спишуть просрочені проценти та пеню - різко відмінили свої ці рішення усні. І виходить так що при займі 80 тис. я їм вже винен 110 тис, а майно реалізовують за 50тис, решту 60 тис обіцяють можливо скасувати через рік.

    На запитання, що буде із залишком - відповідають - ви отримаєте довідку - де буде вказано залишок по кредиту ,тільки він вже не буде мати предмету застави ,- і його не раніше як через рік можуть Вам списати.

    Я так розумію, що на поводу просто так йти мені у них не варто? Якісь були подібні ситуації? Вірити їм чи не варто? Чи через суд однозначно? Якщо через суд - то що заперечувати коли подадуть позов вони?

    Так чи інакше шо "лбом шо по лбу" як кажуть - мені шо 60 боргувати без квартири що 110 з квартирою - нема грошей - нема майна іншого.

    Дякую.