ovk

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

ovk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Так склалось, що в мене викрали ряд документів і в тому числі всі без виключення документи по заставному майну (квартира) отп банку. Документи по нерухомості безпосередньо (договір куплі продажу та документи в БТІ) я відновив. Чи можете мені помогти у переліку повному документів, які підписувались при отриманні кредиту? По памяті там є наступні документи: 1. Договір кредитний та додатки до нього. 2. Додатки до договору кредитного підписані впродовж 2008-2011 року. 3. Договір іпотеки. 4. Договір поруки. 5. Додатки до договору поруки підписані впродовж 2008-2011 року. Що там ще є важливе, - більше не памятаю. Може підскажете.
  2. Цікаво що вони скажуть на таке: "от вам квартира - а ви списуйте весь борг і давайте довідку що нічого я не виннен по кредиту"?
  3. Дякую. Я десь так собі це все і уявляв. Бракувало думки зі сторони.Сума боргу не то що немає значення, - якось впевненіше себе чуєш коли є застава і борг під заставу ніж просто борг без застави, а сума просто досить велика. Ще таке питання. А які є вже кінцеві рішення по подібних випадках? Як це виглядає далі у людини по життю - до пенсії своєї відпрацьовує через виконавчу?
  4. та звичайно, що це все усні розмови, - ніде не пообіцяли...раніше були дисконти (скасовували пеню та просрочені проценти) - всі усно - зараз вони від них відмовляються - нема підтвердження.так - ФИДР в мене. боротись проти чого?
  5. Всім доброго дня. Прочитав я вище викладені 14 сторінок цьої теми і зрозумів, що ...треба прочитати буде напевно їх ще не один раз. В мене також іпотека. Стандартна ситуація з кризою і невиплатою починаючи з 2010 року. Мене також передали до ОТП факторинг. Вже два роки я не виплачую жодних грошей банку. І існуючі судові проблеми тільки сьогодні почав читати у Вас на форумі. Мало що мені зрозуміло поки що, але в принципі зрозуміло що банк вимагає своє. На днях дзвінок від фактора - ми знайшли клієнта на ваше майно. Вам два дні для того щоб прийняти рішення - реалізовуємо чи ні. Якщо Ви відмовляєтесь від реалізації - передаємо до суду, а потім ви суд програєте і до ДВС. Все було б добре як би ціна відповідала ринковій хоча б і їхні раніше зі мною збережені домовленості в переговорах. Те що вони раніше говорили, що спишуть просрочені проценти та пеню - різко відмінили свої ці рішення усні. І виходить так що при займі 80 тис. я їм вже винен 110 тис, а майно реалізовують за 50тис, решту 60 тис обіцяють можливо скасувати через рік. На запитання, що буде із залишком - відповідають - ви отримаєте довідку - де буде вказано залишок по кредиту ,тільки він вже не буде мати предмету застави ,- і його не раніше як через рік можуть Вам списати. Я так розумію, що на поводу просто так йти мені у них не варто? Якісь були подібні ситуації? Вірити їм чи не варто? Чи через суд однозначно? Якщо через суд - то що заперечувати коли подадуть позов вони? Так чи інакше шо "лбом шо по лбу" як кажуть - мені шо 60 боргувати без квартири що 110 з квартирою - нема грошей - нема майна іншого. Дякую.