Prazdni4naia

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Prazdni4naia

  1. Всім доброго дня. ОМС виніс рішення про передачу з.д. в оренду за умови відшкодування збитків за користування землею без оформленого договору оренди (за два попередніх роки). Цікавим, є те, що подання було просто затвердити та передати в оренду, а на самій сесії з’ясовується про наявність «рекомендації комісії» про доповнення рішення подібним формулюванням. Навіть більше на сесії фактично був відсутній розрахунок згідно якого встановлювалась сума "збитків". Також цікавим стало те, що збитки визначені на підставі Якогось там розрахунку здійсненого працівником земельного відділу при відповідному ОМС. Тобто фактично був відсутній акт про збитки за самовільне використання з.д. Хотілось би дізнатись у кого які думки: чи законне подібне рішення чи ні?
  2. Я взагалі ніколи не цікавилась ні порукою ні заставою, але сьогодні постало досить таки цікаве питання, чи є обгрунтованим одночасне підписання поруки і застави по одному і тому ж самому кредитному договору. Для мене якщо чесно порука і застава одне й те саме. Що порука є видом забезпечення виконання зобоваязання, що застава є видом забезпечення зобовязання. Тому я і не розумію яким чином одне зобовязання може бути двічі забезпечене. Як на мене то це не зовсім правильно. Це фактично як застосування і штрафу і пені до одного й того ж порушення.
  3. 02 червня 2016р. ВРУ прийняла зміни до Закону України «Про судоустрій та статус суддів» та зміни до Конституції України в частині внесення змін до ст. 59 Конституції України та доповнення Конституції статтею 131-2. Зміни в Конституцію України, в частині правосуддя, передбачають створення монополії адвокатів на представництво в суді. Згідно даних змін пересічні юристи з 2019 року не зможуть представляти інтереси в суді. Шановні Законотворці,що Ви робите???!!! А чи задумувались вони, що на два адвокати (який може мати лише 2 помічника) приходиться 98 юристів. Тобто 98-4= 94 юриста фактично без роботи. Реєструйтеся на сайті елктронний петицій та голосуйте за наше майбутнє: ://petition.president.gov.ua/ Петиція №22/025015-еп. Петиція №22/024825-еп. Петиція №22/024741-еп Петиція №22/024657-еп