Ded

Пользователи
  • Число публикаций

    20
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы Ded

  1. Смачно слать на... :) Потом перезвонить и опять слать. Кредитины нервничают. Вот только беда: от них названивает автомат... Я тут давеча попробовал с "Вадимом Александровичем" (фамилию уперто не называет) поботать на фене, "чисто поговорить", так оно сказало, мол, то не я вам звоню, это автодозвон.

    Истинная правда.

    Номера ихние (6 штук) у меня в стоп-листе, но они приноровились звонить со скрытого номера, стоп-лист его не блокирует, - достает. Тогда перезваниваю сам... :)

    Стоп-лист досить успішно блокує скриті номери телефонів.

  2. Спасибо! Шота много Наталий Юрьевных в КИ, не наблюдаете? Врут, кредитИнки) Та то, видно она себе псевдоним взяла Шатохина - по телефону как проверишь ее ФИО? А настоящая фамилия, скорее всего, Сучкова, как написано в доверенности. Вы представляете, как даме представляться мужчине: "Здравствуйте, вас беспокоит спец по выбиванию долгов Сучкова (с ударением на первый слог)"? 

    :D

    • Like 1
  3. Подскажите фамилию кредитинки Натальи Юрьевны, которая долбит народ с тел. 050-119-12-05

    Мені раніше дзвонила Шатохіна Наталья Юріївна (попала в чорний список :( ). Тепер тільки СМС-ки шлють про кримінальну відповідальність, про продаж майна на прилюдних торгах і т.д.

  4. Пройшло більше місяця, як я написав повторний запрос Альфі (з повідомленням про вручення) про надання підтверджуючих документів. Глухо! Десь числа 10-го прийшла смс що майно буде реалізовано на прилюдних торгах. Потім дзвонив якийсь дядько, якому я доступно все пояснив... Як не дивно, але він зі мною погодився. А сьогодні кинули смс, що у зв`язку з ухилянням від співробітництва з Кредитором, підготовлено документи для порушення проти мене кримінальної справи за ст. 190. І як після цього їх не називати ідіотами??? Дурака валяють чи що?

    • Like 1
  5. Всем, кто хочет урегулировать вопрос с долгом -- добрый день! Решить вопрос через фактора легче, быстрее и выгодней, чем через основного кредитора. Не стесняйтесь пообщаться и обсудить варианты напрямую. Сомневаетесь в себе -- берите адвокатов, но оставляйте их один на один с Вашими проблемами. Кредитор по долгам несёт нагрузку не меньше, чем Заёмщик и не меньше, чем заёмщик заинтересован в урегулированнии долга. Кому нужна помощь в нормальной коммуникации с кредиторами или факторами обращайтесь: [email protected]. Не всегда этот вопрос будет решён сразу и так, как хотелось бы, но сейчас в день только по Киеву проходит от 40 до 50 сделок по урегулированию долгов. Крутите головой, спрашивайте друзей и знакомых, расширяйте кругозор в соцсетях и Вы узнаете, что кроме мира юридических иллюзий и казуистики "антирейда" есть другой мир. Не давайте себя втянуть в уголовные дела. Не оскорбляйте личное достоинство менеджеров банков и факторинговых компаний и всё у Вас получится. 

    Мені раніше під смс-страшілками Альфа-банк підписувався, а тепер "Kreditor". А ви "Creditor", чьих будете??? Вам більше личить "fraud".

  6. Ну, полно Вам себя корить... Эльфы заинтересованы в быстром "отжиме" на основе "добровольной" реализации и передачи залогов, а варианты долгой уплаты клиентом денюх, пусть и с опережением графика, их не интересуют. Бо не сегоднясь-завтрась, их договора с "рогами и копытами" могут признать филькиными грамотами и лафа закончиццо.

    Чес говоря, я б на Вашем "правильном" месте зацепилась бы с Эльфами в суде по какому-нить мелкому поводу: выписки не дали, не так ответили, косо посмотрели. Пусть тащут в суд ихний мифический договор между ПИБом и Альфой и доказують каким боком юридически эльфы к Вам относятся.

    Дякую за поради. Та я в принципі також про це думав. Хай подають в суд. Я листів і вимог про надання підтверджуючих документів написав їм предостаньо. Так нічого і не отримавши. Пару днів назад знову вислав запит. Короче буду чекати. Добре що є форум і добрі люди на ньому, від яких можна прочитати поради і відчути підтримку.  

  7. Если Вы "правильный" гривневый клиент, то в Вашем случае есть одна "заковыка". Письма счастья приходили от Эльфов, и о кредитинах-нах ваасче ни слова... Но, вот вопрос, существует ли Договоро переуступки между ПИБом и Эльфами?

     

    Меня сомнения берут сильные. Шоб уйти от налогообложения ПИБ усьо скинув на Кредитинов. А вот заключили ли кредитины договор переуступки с эльфами - бальшой вопрос... Барин с крепостными договора не подписуеть, считает, шо и так сойдет.

     

    С поручителем, да еще "ПИБовским" грустно все для эльфов. Окромя, как "добровольной" передачи по глупости или незнанию - других законных путей заполучить недвижимое нету у них.

    Так в тому то і справа, що це раніше в ПІБ я був "правильний" клієнт. А тепер ситуація зовсім змінилась (не виправдав довіри Ельфів). СМС-ки також спочатку проходили від Ельфів, а тепер підписують "кредитор" і вже з погрозами. Так що я тепер з ними в стані війни :). А от думаю тим що в мене майновий поручитель треба скористатись. З хамами буду поступати по-хамськи... Крім того в мене ще є один юридичний ньюанс з оформленням застави, який чомусь прошляпили в ПІБ...  Але не хочу про нього писати щоб Ельфи чи Кредитини  не взнали про це раніше, прочитавши на форумі.

  8. Мое мнение, что переуступка по кредиту не дает права на переуступку по ипотеке, если ипотекодатель имущественный поручитель, т.е. третье лицо. Т.к. это не предусмотрено законом, в том числе и ЗУ про ипотеку.

     

    В законе сказано об обязательном уведомлении должника (он же и ипотекодатель) о переуступке. А переуступка ипотеки, если она в собственности имущественного поручителя просто не предусмотрена.:

     

    Стаття 24. Відступлення прав за іпотечним договором

    Відступлення прав за іпотечним договором здійснюється без

    необхідності отримання згоди іпотекодавця, якщо інше не

    встановлено іпотечним договором, і за умови, що одночасно

    здійснюється відступлення права вимоги за основним зобов'язанням.

    Якщо не буде доведено інше, відступлення прав за іпотечним

    договором свідчить про відступлення права вимоги за основним

    зобов'язанням.

    Іпотекодержатель зобов'язаний письмово у п'ятиденний строк

    повідомити боржника про відступлення прав за іпотечним договором і

    права вимоги за основним зобов'язанням.

    Правочин про відступлення прав за іпотечним договором

    підлягає нотаріальному посвідченню. Відомості про таке

    відступлення підлягають державній реєстрації у встановленому

    законодавством порядку. ( Частина третя статті 24 із змінами,

    внесеними згідно із Законом N 3273-IV ( 3273-15 ) від 22.12.2005 )

     

    Однако в законе четко написано об обязательном предъявлении требования к имущественному поручителю в случае нарушения КД (основного обязательства)

     

    Стаття 35. Повідомлення про порушення основного зобов'язання

    та/або іпотечного договору

    У разі порушення основного зобов'язання та/або умов

    іпотечного договору іпотекодержатель надсилає іпотекодавцю та

    боржнику, якщо він є відмінним від іпотекодавця, письмову вимогу

    про усунення порушення. В цьому документі зазначається стислий

    зміст порушених зобов'язань, вимога про виконання порушеного

    зобов'язання у не менш ніж тридцятиденний строк та попередження

    про звернення стягнення на предмет іпотеки у разі невиконання цієї

    вимоги. Якщо протягом встановленого строку вимога іпотекодержателя

    залишається без задоволення, іпотекодержатель вправі прийняти

    рішення про звернення стягнення на предмет іпотеки шляхом

    позасудового врегулювання на підставі договору.

    { Частина перша статті 35 із змінами, внесеними згідно із

    Законом N 3795-VI ( 3795-17 ) від 22.09.2011 }

    Положення частини першої цієї статті не є перешкодою для

    реалізації права іпотекодержателя звернутись у будь-який час за

    захистом своїх порушених прав до суду у встановленому законом

    порядку.

    Вимога, встановлена частиною першою цієї статті, не

    перешкоджає іпотекодержателю здійснювати свої права, визначені

    статтею 12 цього Закону, без попереднього повідомлення

    іпотекодавця, якщо викликана таким повідомленням затримка може

    спричинити знищення, пошкодження чи втрату предмета іпотеки.

    ( Статтю 35 доповнено частиною третьою згідно із Законом N 3201-IV

    ( 3201-15 ) від 15.12.2005 ) 

     

    Так что извещение о взыскании (предъявление требования к поручителю) должно было быть по-любому. Хоть при первом, хоть при втором кредиторе.

     

    Но еще раз подчеркиваю, я думаю, что переуступка имущественных прав третьих лиц не законна.

    Даже договор факторинга предусматривает только право требования денег у должника, никак не у поручителя. 

    Но пока относительно этого бардак полный, нет еще четкой судебной практики. Поэтому творят, что хотят. Но нужно защищаться. 

     

     

    P.S. Можно еще попытаться защитить поручителя, путем подачи заявления об истечении исковой давности. Но это информация к размышлению о способах противодействия "директору департаментов"...

    Дякую Вам за розумні поради.

  9. Ще питаннячко. В мене по кредиту майновий поручитель. Його взагалі не повідомили про переуступку кредиту. Чи зобов"язані були його повідомити? А ще Конюшко ДБ пропонує мені добровільно передати предмет застави банку для подальшої реалізації. Але ж "предмет"  не мій. Як же я його передам? Та й передавати немає ніякого бажання... :) А ще товариш Конюшко пише що зробить мене невиїздним. Думаю що тут він вже явно перегнув...

  10. Разве Вам  не все равно есть такой в природе или нет? А если бы был, то что? А если бы не было, то что меняет? 

    А Вы представьтесь как Президент  конфедерации департаментов судебной защиты от департаментов судебных сопровождений департаментов взыскания кредитов ...

    И пусть они ломают голову, есть ли такой в природе?  :blink: 

    Дякую Вам за пораду. :) Так і зроблю. ;)

  11. Доброго дня! Може хтось підкаже хто такий Конюшко Д.Б. (представляється як нач. департаменту судового супроводу Департаменту стягнення кредитів)? Чи є такий в природі? І чи це Альфа чи Кредитні ініціативи?

  12. І ще напишу одну річ. По моєму кредиту заставою є майно поручителя. Самого поручителя взагалі ніхто, ні про що не повідомляв. Страшилки шлють лише мені... Щось в цьому королівстві не так. ;) 

    • Like 1
  13. Добре, що хоч ви пишете про рахунки, бо це мене дуже турбує... А вони мене по телефону питали, чи мені не всерівно, що хтось не сплачує податки державі. Та і мені не зручно вести облік, коли все йде на один рахунок. Все має бути чітко, як в договорі. Представник Альфи сказав, що для мене одної спеціально не будуть відкривати рахунки...

    В мене аналогічна ситуація! І "лист" про досудове врегулювання получав. Також писали що виїздить група захвату (врегулювання :) ). Тепер тупо на ніщо не реагую. Раз не можу контролювати свої розрахунки - то кому буду платити? Якщо пишуть що умови договору не міняли - то чому відкрили собі один транзитний рахунок без моєї згоди і вимагають якоїсь оплати незрозуміло кому. На мої листи і запити вони мені присилали тупі відповіді як і Вам. Вони мене не чують, а я тепер їх перестав слухати. Як в тому анекдоті:Двоє глухих на річці: — Васю, ти що робиш? Рибу ловиш? — Ні, я рибу ловлю. — А-а-а, а я думав ти рибу ловиш!

    • Like 1
  14. Ну а шо Вы хотели? ;-) Кто первым встал, того и тапки... А Вас потом "нашичести" спросят, а шо ж Вы не заявляли о своих нарушенных правах? 

    Если у Вам не Кредитины, а Альфа-банк письма слал - пишите не в Броварское МВ, а в Шевченковское РУ ГУ г. Киева, а лучше в Прокуратуру Киева или Ген. Эт не наше с Вами дело разбираццо, кто шахрай ;-) Пусть органы разбираюццо. Их, канеш, подталкивать придется и напоминать о себе. Но, в Броварах потихоньку процесс двигается.

    Через вихідні напишу! А то я справді розслабився і пустив на самотьок. Дякую за стимулювання  :) . мені листи слали з Броварів. Коли зайшов у їхнє відділення то вони кажуть що залишків по кредитах вони не бачуть. Кажуть дзвонити на гарячу лінію, а там переключать з одниз телефонів на інші... Відразу зрозуміло що там все нечисто !

  15. Всім доброго ранку! Мені раніше смс приходили від Альфи, а тепер підписують "кредитор". Приходять страшилки про порушення справи про шахрайство. Але хто ж з нас шахрай ??? :)

  16. Свежий прикол от Альфа-банка. Одна клиентка в который раз пыталась выяснить вопрос с оплатой. Пошла в очередной раз Альфу - инфо письменно не дают, только усно на гарячей линии...Словом, клиентка пошла в кассу и говорит: "Хочу внести доллары на этот счет". Кассирша отказала, мол валюты взять не могу. Клиентка: "Но у меня КД валютный". Кассирша ответила, что ваш КД уже гривенный! Его перевели по курсу НБУ. Но увидеть этого нового КД возможности нет, так как у Альфы нет ни одного бумажного дока, а токмо инфо в электронном виде.

    Я також по приколу зайшов в Альфа банк взнати про свою "заборгованість". І мені також сказали дзвонити на гарячу лінію або заплатити 70 чи 75 (точно не пам`ятаю) за довідку і мені роздрукують мою заборгованість. Натуральний дебілізм...
  17. Дзвонили сьогодні з номера 0501191205 (представилась як Шатохіна Наталья Юріївна Альфабанк). Питали чого не проплачую. Сказав що не впевнений, що мій кредит в них. Грозились передати в суд і продати іпотеку. Я їм нагадав що іпотекодержателем є Промінвест. Сказала що скоро переоформлять іпотеку на іпотекодержателя Альфабанк. Моя відповідь : "Переоформите, докажете що кредит у вас - тоді дзоніть." Я не настільки багатий, щоб роздавати гроші різним "пройдисвітам".

  18. Не совсем так: договор о переуступке действительно заключен. И Проминвесту кровьизносу надо было здыхаться этих валютных кредитов, да и ваасче розничных кредитов.Тем более, что эти заемщики-беспредельщики заявы уже по КК писать начали, а перед "мамкой" рассейской ох как надо выглядеть "белим-и-пушыстим".

    Короче, адназначно: с баланса ПРоминвеста все розничные кредиты списали. Нету их в природе. Это уже не ситуация с ККГешниками: тады все висело на Проминвесте, хоть и на внебалансовых счетах, но договора переуступки с ККг никто не заключал. Была попытка сделать "факторинг" с ККГ за деньги ПРоминвеста: ну типо Проминвест кредитует ККГ, чтоб те им заплатили за договор факторинга. Туда полезла Держкомисия по фин. послугам, и оченна хотела крылышки им пообщипать. ДАже гневную постанову издала, которую админ суд отменил, а апеляшка подтвердила отмененность. НО... мне кажеццо, не смотря на это, после сих процессов ККГешки стали вести себя скромней, доверенности показывать только на представление интересов и никаких денюх себе лично с клиентов не просили.

    Вопрос другой, наскока законна передача валютных кредитов и кому? Если б банке другой - то нивапрос, на здароввя, а если ТОВ "Рога и копыта" - то звыняйте-подвыньтэсь.

    Купили все счастье за 1,5 млрд. грн.

    В конце 2010 все СМИ писали, что Проминвест списал на внебаланс около 570 млн. долларов кредитов, что путем нехитрых подсчетов составляет около 4,5 млрд.гривен. (И то - это только то, что списали в 2010 г., а продолжали списывать еще и в 2011) И никуда эти кредиты не делись: т.е. их продали отсилы за 18-20% от стоимости. Продали скорее всего Альфе, продали - я имею ввиду,что если деньги какие-то и платились по договору переуступки,то платила их ПИБу Альфа, а отнюдь не Кредитины. Товарисч Башкиркин был унась Альфо-манагером в прошлом: вот к друганам пошел, те подсобили - кредиты поганые выкупили.

    Но, Альфа взяла к себе на баланс (и то не совсем понятно,как именно) только "красивые гривневые кредиты. Уся "валютка" пошла к Кредитинам. Только денег у Кредитинов нету. Поэтому, я и писала в заяве, что вполне возможно,что деньги Проминвесту платила Альфа, прокредитовав счет ТОВ "Кредитины" в ПАТ "Альфа-банк".

    Теперь предлагают бывшим клиентам ПИБа этот счет 2650 ТОВ Кредитины, открытый в гривне в Альфабанке пополнять.Только с какого дива? ;-)))

    Вот это требование незаконно. И оченна смахивает на валютные махинации.

    ДА и непонятно, был ли один договор переуступки или два? Один Кредитинам, второй - Альфе. Или все-таки договор переуступки таки был один, с Кредитинами.

    Так что ситуации с Кредитинами и ККГешками разные. Если ККГешки по сути просто представляли банк, и мы боролись с банком, то сичас наш любимый Проминвест просто "умыл" лапки и не при делах. Если не считать того факта, что ипотеки наши остались висеть на Проминвесте.

    А у Кредитинов нет ничего: им даже в суд пойти не с чем, бо у них не то что оригиналов, а даже копий кредитных договоров нет. И инвентаризацию договоров они еще не сделали.

    А этот телефонный дозвон - скорее всего просто их "акт отчания", в надежде на то, что наивные клиенты сами к ним прибегут, дадут им сделать копии своих договоров, напишут "явку с повинной", признают, что брали денюх у Проминвеста и т.д. и т.п.

    С Кредитинами надо серьезно выходить на тропу войну и "мочить" их (мошенников, со 100%-ным нерезидентским капиталом) тапками.

    Каждый раз в письменной форме Кредитинам надо напоминать, что без належным чином заверенной бомашки - копии документов и их оригиналов - они какашки. ;-)))

    Написав вже два листи в Альфу, щоб надали підтверджуючі документи про продаж мого кредиту кредиту. Тишина....Побував два рази у їхньому відділенні. Документів немає (прикриваються інвентаризацією). Дзвонити також перестали. Аж самому дивно. Навіть нудно стало :) Тепер нічого нікому не плачу.
  19. И "Коза" для Кредитинов, которую отправляем на три адреса, включая главный офис Альфа-банки.

    Директору ТОВ «Кредитні ініціативи»

    Коньку А. О.

    07400, Київська область,

    м. Бровари, бульвар Незалежності 14

    04073, м. Київ,

    проспект Московський 9, корп. 4-В, поверх 5

    Голові правління ПАТ «Альфа-Банк»

    Михайле В. В.

    01001, м. Київ, вул. Десятинна 4/6

    Побийбанк Мотрі Федорівни

    м. Київ, вул. Інститутська 9-Ф (флюгель з видом на Верховну Раду)

    тел.:

    ІПН

    кредитний договір з ПАТ «Промінвестбанк»

    № від 01.01.2006

    ЗАЯВА

    31 грудня 2012 р. я отримала дивного листа від ТОВ «Кредитні ініціативи»/мені зателефонували з номеру телефону _____________. З письмового повідомлення/ від особи, яка мені телефонувала і представилася співробітницею ПАТ «Альфа-банк», я дізналася, що мій кредитний договір з ПАТ «Промінвестбанк» було передано Альфа-банку/ТОВ «Кредитні ініціативи». (В случае уведомления по телефону: «Мені повідомили, що я можу звернутися до будь-якого відділення ПАТ «Альфа-банк» і отримати офіційний документ про відступлення права вимоги»)

    01 січня 2013 р. я звернулася до відділення ПАТ «Альфа-банк» за адресою______. Співробітниця ПАТ «Альфа-банк» Текля Іванівна Обмахлюйклієнта протягом години намагалася з’ясувати моє питання. (Далее в двух словах опишите, обстаятельства получения письма-повидомлення или Вашего визита в ПАТ «Альфа-банк»).

    Дане повідомлення про відступлення прав ТОВ «Кредитні ініціативи» (місцезнаходження : 07400, м. Бровари, бульв. Незалежності,14, код за ЄДРПОУ 35326253), яке було отримано мною поштою/у відділенні ПАТ «Альфа-банк» не є офіційним документом, так як цей документ оформлений без дотримання національних стандартів України щодо вимог до оформлення документів ДСТУ 4163-2003 і законодавства України як по формі, так і по змісту.

    Телефонні дзвінки на мій особистий номер мобільного від імені ПАТ «Альфа-банк» із незрозумілими вимогами я розцінюю як вимагання і порушення ЗУ «Про персональні дані», «Про інформацію» і «Про банки і банківську діяльність».

    Договір №11111 від 01.01.2006 р. не містить положень про дозвіл на передачу інформації згідно даного договору третім особам, також я не надавала згоди ПАТ «Промінвестбанк» на розкриття банківської таємниці.

    Згідно законодавства України телефонні дзвінки від невідомих осіб, які відмовляються повідомляти своє прізвище, а також дивна роздруківка з бази даних без мокрої печатки і без підпису, а також без зазначення прізвища, ім’я та по-батькові і посади відповідальної особи не є належним повідомленням про зміну кредитора. Такі відносини, рівно ж як процедура повідомлення, чітко регламентуються законодавством України.

    Відповідно до п. 2 статті 516 Цивільного Кодексу України «Порядок заміни кредитора у зобов'язанні»: «2. Якщо боржник не був письмово повідомлений про заміну кредитора у зобов'язанні, новий кредитор несе ризик настання несприятливих для нього наслідків.»

    Відповідно до статті 517 Цивільного Кодексу України «Докази прав нового кредитора у зобов'язанні»: « 1. Первісний кредитор у зобов'язанні повинен передати новому кредиторові документи, які засвідчують права, що передаються, та інформацію, яка є важливою для їх здійснення. 2. Боржник має право не виконувати свого обов'язку новому кредиторові до надання боржникові доказів переходу до нового кредитора прав у зобов'язанні.»

    Відповідно до статті 20. Закону України «Про звернення громадян»: «Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів.»

    Виходячи з викладеного вище та відповідно до ст. ст. 516 та 517 Цивільного Кодексу України на підтвердження або спростування права відступлення за кредитним договором №11111 від 01.01.2006 року на користь ТОВ «Кредитні ініціативи» чи ПАТ «Альфа-банк»

    ПРОШУ

    Надати мені докази переходу до нового кредитора прав у зобов’язанні згідно кредитного договору №11111 від 01.01.2006 р., а саме

    1) Надати мені належним чином завірену копію Договору-відступлення (з мокрими печатками, зазначенням прізвища та ім’я посадових осіб і підписами посадових осіб) між ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» та ТОВ «Кредитні ініціативи» (або ПАТ «Альфа-банк»)

    2) Надати належним чином завірену копію Акту прийому-передачі права вимоги за кредитним Договором №10479-к від 21.06.2006 р. між ТОВ «Кредитні ініціативи» (або ПАТ «Альфа-банк») та ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк».

    3) Надати належним чином завірену копію Акту прийому-передачі основних документів за кредитним договором №11111 від 01.01.2006 р. від ПАТ «Промінвестбанк» до ТОВ «Кредитні ініціативи» (або ПАТ «Альфа-банк»).

    4) Копію довіреності посадової особи, яка підписала Договір відступлення права вимоги від імені ТОВ «Кредитні ініціативи»/ПАТ «Альфа-банк».

    Завірені належним чином копії документів прошу надіслати у встановлений законодавством строк рекомендованим листом за адресою: м. Київ, вул. Інститутська 9-Ф (флюгель з видом на Верховну Раду) та додатково повідомити за тел.:

    Додаток 1. Роздруківка з бази даних ПАТ «Альфа-банк» про відступлення права вимоги ТОВ «Кредитні ініціативи» без ПІП та підписів посадових осіб.

    «______» ________________ 2013 р. _______________________ М.Ф. Побийбанк

    Доброго дня!

    Приймайте в свій клуб. В мене також був валютний кредит у Промінвестбанку. Потім перевели у гривню. 19грудня 2012р. продали Альфа-банку. Повідомили дивним листом (без прізвищ і посад) мене десь 8 січня 2013р. В двадцятих числах січня пішов в їхнє відділення, але так нічого тоді і не взнав. Надзвонювали з різних телефонів:0501191205, 0462616103 . Вчора мені передзвонили з центрального офісу і сказали що я можу зайти у відділення і забрати копії належно оформлених документів про переуступку кредиту. Протовкся сьогодні по наших ямах 50 кілометрів до їхнього відділення, але так нічого і не отримав. Вони у відділеннях якісь далекі-далекі... Залишив їм заяву, написану дякуючи вашій підказці (козі). зареєстровану копію забрав собі. Тепер буду чекати на якийсь результат.