Надія

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  • Days Won

    1

Надія last won the day on June 29 2014

Надія had the most liked content!

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Интересы
    проведение тендеров согласно действующему законодательству

Контакты

  • Skype
    goncharn1

Надія's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. Тогда как быть со ст 61 ЗУ "О банках и банк деят" что была дополнена новой частью о том что банк может передавать третьим лицам информацию то есть фактически санкционировала передачу конфед информации о клиентах коллекторским ребятам? , она ведь не применима к кредитным договорам 2009 года?
  2. то есть Вы считаете, что по кредитному договору который действует до 2018 года отозвать невозможно?! А по договорам 2010?
  3. оформляются ли какие - нибудь доп соглашения к кредитному договору на изменение этого пункта?
  4. Голові правління ПАТ «Альфа-банк» Михайльо В.В. вул. Десятинна,4/6, м. Київ, 01001 Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних Лутковська В.В. Наступним ставлю Вас до відома ,що відповідно до пункту 11, частини другої статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI (далі-Закон) що вступив в дію з 1 січня 2011 року ( зі змінами та доповненнями), відповідно до наказу Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних від 8 січня 2014 року N 1/02-14, я,______________________, що є суб'єктом персональних даних відкликаю свою згоду на обробку персональних даних, що було передбачено п.________________кредитного договору Також повідомляю, що відповідно до частини шостої статті 6 Закону не допускається обробка даних про фізичну особу, які є конфіденційною інформацією, без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Если так?
  5. Помогите пожалуйста, как правильно отозвать из банка згоду на обробку своїх персональних даних за кредитним договором 2009 року
  6. Добрый день. Сегодня по почте получила Витяг про реєстрацію в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна, дата видачи 7 апреля 2014 года а получила только сегодня. Тип обтяження-арешт рухомого майна.... Запрет на отчуждение. Первый раз с этим сталкиваюсь И честно говоря в панике, что предпринимать. Срок действия витягу до 7 апреля 2019 года.