nik22

Пользователи
  • Число публикаций

    21
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы nik22

  1. ..трохи не по темі кредитів,  але по темі Привата : заклики " звертайтесь на 3700" - не підтверджені практичними діями. Ось відповідь  одного із замів (Дмитро Козачук  ) :  " Доброго дня! Номер телефону 3700 доступен для всіх мобільних операторів, в тих випадках, коли допускають дзвінки на короткі номери. Для всіх інших випадків, рекомендуємо використовувати номер +380567161131   " на питання  :  " Перегляньте доступ до "3700" для всіх операторів , зареєстрованих в Україні !   "..Іще рядом слідуюча відповідь :  "  Банк не веде перелік операторів з яких Ви можете зателефонувати за номером 3700. Дзвінки проводяться безкоштовно. Уточніть, будь ласка, який саме у Вас оператор, і які труднощі у Вас виникають при дзвінку на телефон 3700 ? ".   І накінець ланцюжок від " ООО «ТриМоб».  : --

    Обращаю ваше внимание, на сегодняшний день возможность совершения звонков на короткий номер «3700» не возможно, в связи с отсутствием подписанного договора между компаниями. ".На вирішення простого питання  з Приват пішло більше пів-дня (!) . Це при тому, що не було нагальної потреби заблокувати картку, .. і т.п., .Таким чином людина на вулиці ( а тим більше у святковий чи вихідний день ) кинута напризволяще,  сама з собою і зі своїм простим мобільним для розмов  . Банк відповідальності не несе.

    • Like 1
  2. ..відписки від "Геокадастру " та ДЗК - закінчились. Крайнього -  немає, як і документів в архіві.Варіанти вирішення : звернення у судовому порядку ( чи знайдуть відповідача..? ) ; йти на "поклон " у ДЗК з повторною оплатою послуг по зйомці координат на місцевості.

  3. ..пройшов майже рік. Подані документи для оформлення угоди з електропостачання пролежали в абонентському відділі без руху. При нагоді - заїхав.Коротка відповідь :  " ... не сплачена ще одна послуга, бо одна із наданих  довідок  -не дійсна" ( ! ) . Способу повідомити причину "затримки "  , або зауважень - не знайшли  ( ні тлф., ні пошта , ... у наш час це проблематично ! ). В момент прийняття весь список був дійсний і претензій не викликав.Щоб не тягнути "кота за хвоста" -оплатив. Залишився підпис керівника РЕМ ( у відпустці ..).

  4. .. укр - "дочки " банків аніяк не повязані із їхніми зарубіжними офісами, навіть міжбанківською системою  ( тільки вивіска ).До прикладу - переказ "укрсиб" на "сиббанк. шв. " = вийде як "свіфт" , міжбанківський і міжнародний із усіма наслідками для клієнта.

  5. ..згідно із  :  " ст. 79.1 1. Формування земельної ділянки полягає у визначенні земельної ділянки як об'єкта цивільних прав. Формування земельної ділянки передбачає визначення її площі, меж та внесення інформації про неї до Державного земельного кадастру   ", тобто присвоєння кадастрового № без надання відповідних даних до Геокадастру ( по Закону  ) - не можливе.У даному випадку кадастровий  №  є, визначення на місцевості ( на  публічній кадастровій карті ) - немає ( дані в архіві - відсутні ). Яким чином  "стимулювати"  Геокадастр  ( чи ін .) внести такі дані ?..

     

  6. ..продовження історії. Оминаючи проміжні етапи, стан на сьогодні : угода з РЕМ лежить в РЕМ більше півроку. РЕМ спілкуватися дистанційно - не хоче. Заявлена пропозиція ( з мого боку ) відправити екз . угоди  поштою - проігноровано. Абон. рахунок відновлено в електронній базі даних, оплата можлива ( і виконується через Приват ).Як  "стимулювати " РЕМ
    переслати екз. угоди ..? Акт прийомки  по відновленню еллектропостачання та встановлення іншого лічильника,  з виноскою назовні ,підписано власноручно в присутності контролерів і майстра ???

  7. А разве обязательно перезаключать договор в таком случае?

    ... я про те ж ! Десь зустрічав посилання для такого випадку про "автоматичне " переоформлення без зайвих заморочок...

  8. Этот ответ необходимо искать лишь в правилах.

    возможно ответа на этот вопрос и нет в правилах.

    ... пока "шукаю відповідь"  через ДЕН та регіональне відділення НКРЕП..Результат - повідомлю.

  9. Обратитесь в земкадастр официально,с просьбой разъяснить ситуацию,если они сами не устранят недостатки,то придется обращаться с иском в суд.

    ... а для чого тоді на сайті введено "зворотній звязок"  ( із усіма паспортними даними  )для запитань та корекції помилок із усіма вхідними даними ? Для чого такий "зворотній  звязок", коли його навіть не читають і не підтверджують, що хоча б отримали   питання ?..(Форма зворотнього з'вязку --http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta   ).

  10. Якщо кадастровий № ділянки та відображення на ортоплані не співпадають - що це означає, хто має виправити та яким чином ???

      Запит на ( http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta ) - поданий, відповіді немає уже кілька місяців.

  11. 3. ... спадкоємці громадян, яким за рішеннями органів місцевого самоврядування передано безоплатно у власність земельні ділянки відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 26 грудня 1992 р. N 15-92 "Про приватизацію земельних ділянок", мають право на безоплатні оформлення та видачу їм державних актів на право власності на земельні ділянки.

     

    Ребятки, читаю постанову   Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки  и очень хочу понять, сколько всё-таки стоит приватизация земли под домом, если постанова на сегодняшний день чинна. 

     

     

    Растолкуте, плз, что это нам дает, громадянам?

    ... на своєму досвіді : не дає нічого. Скільки  нарахує філія земельного відділу ( чи приватна фірма при цьому органі ) - стільки і прийдеться платити - за нотаріальне підтвердження, за виїзд на місце  для "замірів", за якусь там плату по оформленню геопланів та включення в кадастр...Про терміни можна не згадувати, як повезе.

    • Like 1
  12. А разве обязательно перезаключать договор в таком случае?

    .... згідно правил електроспоживання має бути привязка до абонента ( як би так) , але яка  обгрунтованість  виключення з бази даних попереднього абонента,  який термін переоформлення , "встановлений законодавством " ,  з якої дати йде відлік часу ? ..І взагалі чи є такий термін "встановлений законодавством" - де написано ?..

  13.   Є необхідність переоформити абонентський рахунок  на електропостачання.Згідно спадкової справи (завершена юридично та надано  витяг з прав власності як спадкоємцю першої черги ) зібрано    довідки і предявлено РЕМ. Попередній  абонентський рахунок  вилучено з електронної бази даних. На запит ( особистий) РЕМ погоджується  оформити новий  абон.рахунок за попередньою адресою, але через нову угоду та винос лічильника назовні за мій рахунок /  попередня розводка, придбання щитка та кабеля до опори 220--380 , монтаж / , тобто з усіма роботами та заявою на підключення, що майже рівнозначне новому підключенню. Мотивація - ...? .  За поточний період зауважень по оплатіі не було, по порушеннях користування - не було.Єдине - це необхідність провести  періодичну провірку лічильника, що не викликає розбіжностей і може бути виконано в любий час з участю контролера при знятті-установці лічильника.

      На запит до інформаційно-консультаційного центру  енергокомпанії , відповідь :

    "..Особовий рахунок було закрито, тому що попередній власник будинку (квартири) помер і переоформлення у встановлений законодавством час не відбулось.

    Згідно Правил користування електричною енергією для населення, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.1999р № 1357, зі змінами та доповненнями (далі — ПКЕЕн), перенесення приладу обліку здійснюється за бажанням та за рахунок тієї сторони, яка є  ініціатором перенесення...".

      Питання :

    1. Наскільки правомірні такі дії зі сторони РЕМ, чим підтверджуються ( нормативними документами, внутрішніми розпорядженнями ) ?

    2.  Я не ініціював як  перенесення приладу обліку так  і подання заяви на відновлення . У який спосіб зберегти діюче підключення без виносу приладу обліку та відповідних робіт ?

    3. Який термін переоформлення , встановлений законодавством ;  з якої дати йде відлік часу ?

    4. Перелік документів ( довідок) , якщо такі передбачені при переоформленні абоненського рахунку на електропостачання ?