Li Bym

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Li Bym

  1. Передали кредит з ПІБ на ТОВ "КІ" у 2012р. Я вважаю, що при передачі цього кредиту у договорі між ПІБ і ТОВ "КІ" було прописано, що вони забирають і кредит і заставу. І зміна іпотекодержателя була здійснена вже між ними (без моєї участі в цьому процесі). На жаль, договору передачі кредиту з ПІБ на ТОВ "КІ" в мене нема (це їх внутрішній документ). До речі, саме цей договір вимагає у ТОВ "КІ" нотаріус, що накладав обтяження та буде знімати обтяження. І цей нотаріус дуже добре знає цього представника ТОВ "КІ", що веде наш кредит. У додатковій угоді, що укладена між мною і ТОВ "КІ" прописано: "Зважаючи на умови цього Договору, Кредитор зобов*язується надати Боржникові всі передбачені чинним законодавством України документи, які підтверджують припинення зобов*язань за Кредитним договором та є підставами для зняття обтяжень у відповідних державних реєстрах." Тим більше, ви писали: Тому дуже сильно надіюся, що все буде добре
  2. Після повного погашення кредиту більше ні одної копійки не плачу. Вже маю від них ДОВІДКУ, що кредит погашено повністю, заборгованість відсутня і кредитний договір закрито. І ніякі усно висловлені вимоги з сторони їхньої чи їх представників щодо сплати їм додаткових коштів мене не хвилюють. Тільки, і ще раз повторюю тільки вимоги в письмовій формі буде прийнято до уваги. Я впевнена, що ця людина (про яку Ви говорите) заплатила тільки тому, що їй просто усно сказали. І даремно! Обтяження має бути знято згідно законодавства після виконання умов договору. І відповідальність перед законом щодо не зняття понесуть вони. - Відповідно до статті 17 Закону України «Про іпотеку» іпотека припиняється у разі припинення основного зобов'язання. Відомості про припинення іпотеки підлягають державній реєстрації у встановленому законодавством порядку. - Відповідно до частини 9 статті 16 Закону "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" державна реєстрація припинення іпотеки, обтяження проводиться на підставі заяви обтяжувача, яку він зобов’язаний подати протягом п’яти робочих днів з дня припинення іпотеки, обтяження самостійно або на письмову вимогу боржника чи іншої особи, права якої порушено через наявність таких реєстраційних записів. - Згідно частини 1 статті 14 Цивільного кодексу України цивільні обов'язки виконуються у межах, встановлених договором або актом цивільного законодавства.. - Відповідно до частини 1 статті 530 Цивільного кодексу України якщо у зобов'язанні встановлений строк (термін) його виконання, то воно підлягає виконанню у цей строк (термін).
  3. Переведення боргу здійснили ще в 2012 році. Тому, надіюся, що там все було згідно законодавства тоді діючого)
  4. З ТОВ "КІ" додаткові угоди підписували. Оплата здійснювалася на рахунок ТОВ "КІ" відкритий у Альфа-банку. На сьогодні іпотекодержателем заставленого майна є ТОВ "КІ" (соррі, попередньо погано прочитала ваше питання). Тому і очікую ініціативу від них про зняття обтяження.
  5. В першу чергу є договірні відносини. Якщо дотримуватися Вашої позиції, щодо "економічного змісту", то навіщо тоді взагалі погашати будь які зобов*язання? Історія моя не для того, щоб рахувати мої гроші і підсказувати куди мені краще їх треба було діти. Я виконала свої зобов*язання перед кредитором. І тепер хочу добитися, щоб і кредитор виконав свої. Дякую за Вашу відповідь. І не сприймаю її як обіду Пару днів тому забрала Витяг з Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції. Власники там зазначені правильно. На разі чекаю лист з офіційною інформацією від ТОВ "КІ", чи будуть вони знімати обтяження. Маю підозру, що місцевий представник від них просто вирішив заробити собі "на лапу" грошенят.
  6. Добрий день! Побачила тему про ТОВ "Кредитні ініціативи". Вирішила написати про ситуацію, яка склалася. Отже, мій кредит (валютний) Промінвестбанку був переуступлений ТОВ "Кредитні ініціативи". Оплата кредиту здійснювалась в Альфа банку на рахунок в користь ТОВ "Кредитні ініціативи". Кредит було погашено повністю в лютому 2015 р. На ТОВ "Кредитні ініціативи" і Альфа банк написала окремі запити, про видачу довідки, що кредит повністю погашено. В березні 2015 р. я отримала ЛИСТИ. ТОВ "Кредитні ініціативи" відписали, що кредит погашено повністю. Альфа банк відписав, що не є моїм кредитором і усі звернення мають бути адресовані на ТОВ "КІ". Потім на численні усні звернення до представника ТОВ "КІ" (який фактично займався моїм кредитом) про зняття з обтяження мого нерухомого майна, представник відповідав, що я змушена ще заплатити "Військовий збір" у сумі 6 тис. з копійками... На усні питання: "згідно якого пункту ЗУ, ПК я мушу це заплатити; на яку саме суму було нараховано цей Військовий збір; чому взагалі ПОДАТОК було нараховано; дайте вимогу про сплату ПОДАТКУ; дайте реквізити куди платити???" - відповіді цей представник не надає ні письмової, ні усної. Просто каже, якщо я погоджуюся сплатити цей ПОДАТОК, то тільки тоді зразу біля каси дасть реквізити куди платити. Я звернулася до нотаріуса, який накладав обтяження. Нотаріус передзвонив до представника ТОВ "КІ", щоб той підготував документи і з цими документами прийшов до нотаріуса, щоб разом з позичальником зняти обтяженя. На що представник ТОВ "КІ" відповів: "Я іти до нотаріуса не буду і знімати обтяження не буду, поки позичальник не заплатить ще військовий збір". Написала ще лист вимогу на ТОВ "КІ", щоб вони надали пакет документів для зняття обтяження з майна і надали мені письмову відповідь, в які терміни обтяження буде знято. На разі чекаю відповідь.