braze

Пользователи
  • Число публикаций

    89
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  • Days Won

    1

Сообщения опубликованы braze

  1. Верховна Рада підтримала законопроект №5722-д щодо заборони встановлення загальнобудинкових лічильників газу без згоди мешканців.

    За цей проект проголосували 325 депутатів. Майже усі волинські депутати підтримали зміни:Ігор Гузь, Ігор Лапін, Ірина Констанкевич, Степан Івахів і Юрій Савчук проголосували "за". Сергій Мартиняк не голосував.

    Як пояснив Ігор Гузь на своїй сторінці у Facebook, ухвалити це закнопроект треба було до 1 січня, адже інакше вже з 2018 року газопостачальними могли "відключати" споживачів, які проти встановлення такого лічильника, тобто проти того, щоб платити за газ, який фактично не споживають.

    Закон дозволяє встановлення індивідуальних лічильників на умовах співфінансування споживачів та газопостачальників, а термін обов'язкового переходу на лічильники для споживачів, які використовують газ лише для приготування їжі, відкладають до 1 січня 2021 року.

    Також, згідно із законом, введення у експлуатацію нових та реконструйованих багатоквартирних будинків можливе лише із встановленням індивідуальних лічильників. А на нових виробничих об'єктах тепер обов'язково мають бути вузли обліку.

    https://konkurent.in.ua/news/ukrayina/21719/rada-zaboronila-vstanovlyuvati-zagalnobudinkovi-lichilniki-bez-zgodi-meshkanciv-.html?utm_source=ukrnet&utm_content=rada-zaboronila-vstanovlyuvati-zagalnobudinkovi-lichilniki-bez-zgodi-meshkanciv-

     

  2. 13 минут назад, Bolt сказал:

    Покажите, где я об этом стверджував, если не сложно... 

    на запит    В 17.11.2017 в 13:35, izmailka сказал: ВОПРОС!!! Как начальник ДВС может через 4 года провести проверку ИП, которое якобы в архиве и возобновить его, без ИЛ, который закончил свой срок действия в 2015 году. И как быть поручителю 1? Он то реально ничего не знал, и не уклонялся от выполнения решения суда, нельзя уклонятся от того о чем не знаешь. 

    ви надали відповідь      Опубликовано 5 часов назад

      В 17.11.2017 в 13:35, izmailka сказал:

    ВОПРОС!!! Как начальник ДВС может через 4 года провести проверку ИП, которое якобы в архиве и возобновить его, без ИЛ, который закончил свой срок действия в 2015 году. И как быть поручителю 1? Он то реально ничего не знал, и не уклонялся от выполнения решения суда, нельзя уклонятся от того о чем не знаешь. 

    Никак не мог... Оспаривать и обжаловать всё и вся... Это теперь его жизнь...

  3. 1 минуту назад, Bolt сказал:

    Я вообще не вижу связи вопроса с обсуждаемой темой... Разговор о пидставах... напомню...

    Так і про підстави теж. Але ви стверждували що начальник без виконавчого листа не мав права відновлювати провадження. Ось вам і підстави.

  4. 6 минут назад, Bolt сказал:

    Ничего себе, уже и ответ не такой, ну экзаменатор, что взять... И главное выход всегда один, на слабо... Зачем Вы сегодня решили этот логин использовать... в чём прикол... А вернее это очередной прокол Ваш... Язык не спасает...))

    Зрозуміло що відповіді не буде бо не маєте що надати. Не зовсім зрозуміло про що йдеться у ваших повідомленнях але достеменно зрозуміло що не про предмет дослідження. Дякую за час що пройшов задарма.

    • Like 1
  5. 1 минуту назад, Bolt сказал:

    А это не ответ разве...

     

    Ні це не відповідь на поставлене запитання. Нагадую запитання 

    начальник міг відновити провадження без виконавчого листа чи не міг?

  6. Только что, Bolt сказал:

    Понятно, не знаете, что ответить... А признать, что сказали глупость никогда у Вас не получалось... Поэтому отсюда и эти обороты... Вы бы хоть не палились так откровенно...

    Я чекаю відповідь на поставлене запитання.

    • Like 1
  7. 5 минут назад, Bolt сказал:

     

    Ладно, хорошо, допустим, это конечно хорошая фраза универсальная ни о чём, но можете её раскрыть смысл...

    в межах строку не є підставою поза межами строку є підставою

    • Like 1
  8. 4 часа назад, Bolt сказал:

    То есть срок исполнения до 2015-го года не является пидставою...))

    Відповідно то дого коли було звернення до виконавчої служби.

  9. 14 минут назад, Алекc сказал:

    Дело в том, что этот пугательный рекламный ролик, не касается 99% задающих вопросы на

    этом форуме - должников разных манивео, швидкогрошей и пр.

    Посредственно, может касаться это тех, кто по реально полученным значительным

    кредитам, в основном "под заставу недвижимости", в последствии по решению суда,

    или других юридических действий проживает в недвижимости которая является спорной... 

    Ролик про те що всі способи боротьби зі свавіллям марні. Найбільша дурість у ролику це твердження навіть якщо повернете власність то все одно будуть проблеми, тому що іпотека. Зв'язати це не можу ні як.

    • Like 3
  10. 3 минуты назад, veronyka сказал:

    Скажите, в реестре перерегистрация права собственности на каком основании?

    Вона вже казала що на підставі іпотечного застереження.

  11. 3 минуты назад, veronyka сказал:

    Ну, просто, как можно по-другому истрактовать ваш пост? Я так поняла, что вы имели в виду, что это стандартная процедура и делается в 100% случаев при ИП. Поэтому и ответила, как написала выше )

    Ми не бачили провадження та нам не відомо що там є тому свої міркування висловлюємо суто з того, що викладено на сторінці у цій темі.

  12. 1 час назад, Bolt сказал:

    А как ему это удалось, он экстрасенс, если провадження уже уничтожено...

    Подавайте на него скаргу в суд, обжалуйте его действия...

    Никак не мог... Оспаривать и обжаловать всё и вся... Это теперь его жизнь...

    Ви вважаєте, що начальник не міг відновити провадження без виконавчого листа?

  13. 3 минуты назад, veronyka сказал:

    ))) ну Вы интересный собеседник )) запретить выезд за границу- это не обязанность исполнителя, а право. И обычно такую меру просит предпринять взыскатель. Не буду утверждать, что исполнитель такого сам не может предпринять, но то , что наложение такого запрета не является типичным действием, как например, наложение ареста двс- это точно.

    Дякую. Хіба я десь казав що заборона на виїзд це обов'язок ?

  14. виїзд заборонили не тому що він ухилявся чи не ухилявся а в межах провадження. визнати виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню це звичайно варіант але потрібні підстави яких мабуть немає.

  15. 1 час назад, veronyka сказал:

    К сожалению, эти товарищи сейчас внаглую так действуют. А вы потом доказывайте, разбирайтесь с ними законными способами, а они в это время будут жить в вашей квартире.  

    Квартиру переоформили не тому, що їм жити немає де, а тому що б заробити на перепродажу.

  16. 3 часа назад, ЮоияОдесса сказал:

    По реєстру собственник Кей-Колект.  Переоформили через нотариуса по ипотечному застереженню. Сняли ипотеку, оставили заборону. Прописанными  остались прежние хозяева.

    Впевнений що вони до вас зверталися і пропонували виселитися, а ви ігнорували. Також переконаний, що навіть пропонували у них викупити вашу квартиру, а ви або ховалися від них або просто ігнорували. Про те що власник змінився ви не могли не знати.

  17. Цікавить лише питання чи мав начальник право відновити з архіву виконавче провадження через чотири роки. Знову ж таки людина каже що вони звернулися до суду і справу призначили, проте не каже що оскаржують

  18. До чого тут де була людина та що там за рішення, до чого одне до іншого? Людина запитує чи може начальник  виконавчої служби  через 4 роки провести перевірку виконавчого провадження, яке нібито в архіві і відновити його, без виконавчого листа, який закінчив свій термін дії до 2015 року і що робити поручителю.

     

  19. 6 часов назад, Bolt сказал:

    То есть фактически лишили... Вообще-то предусмотрено было да сегодня подавать в апелляции такие заявы, в кассации нет согласен...

    Максимум усилий и сносите, это как бить их, или как...? ))) К чему об этом говорить не понимаю, ведь сами знаете, что усилия не главное... Где сносить...

    Передбачено в другій інстанції оскаржити рішення першої інстанції з урахуванням вимог, які були заявлені в суді першої інстанції. Якщо в першій інстанції не було заявлено вимоги щодо застосування строку давності відповідно, то вони не можуть розглядатись в другій інстанції  тим більше бути оспорюваними. Неможна оспорювати те, про що не було заявлено. Іншого не передбачено.

    Саме це вам намагались довести.

    • Like 1
  20. 23 минуты назад, Vasil сказал:

    я узнал о поддельном документе от банка в 2015 г. (это как основание для признания недействительным)

    +3 года срок исковой давности = 2018

    Яким чином стало відомо про підроблений документ? Який саме документ підроблений і чому так вважаєте? Якщо стало відомо у 2015 році то строк ще не минув.

    • Thanks 1
  21. 5 минут назад, Bolt сказал:

    3. У разі якщо відповідачем у позовній заяві, поданій і оформленій у порядку, встановленому цим Кодексом, вказана фізична особа, що не є суб'єктом підприємницької діяльності, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

    Інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом трьох днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

    Якщо за результатами отриманої судом інформації буде встановлено, що справа не підсудна цьому суду, суд повертає позовну заяву на підставі пункту 4 частини третьої статті 121 цього Кодексу.

     

    Только что, Bolt сказал:

    Вам правда ни о чём не говорят статьи кодекса...

    Шановний, до чого тут відповідач?))))