Vady

Пользователи
  • Число публикаций

    8
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы Vady

  1. Доброго дня.Прийшло письмо такого змисту 

    Шановний клієнте,

    цим листом ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» повідомляє, що між ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС», код за ЄДРПОУ 41717584 (далі – «Фактор») 25 квітня 2018 року був укладений Договір факторингу № 40071779-1 (надалі – Договір факторингу) згідно з яким відбулося відступлення права грошової вимоги за Вашим договором станом на 26 квітня 2018 року.

    Всі подальші платежі за Договором просимо Вас перераховувати на користь Фактора за наступними реквізитами:

    Отримувач платежу: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС»

    Код платника податків згідно ЄДРПОУ отримувача платежу: 41717584
    Найменування банку: АТ «ОТП Банк»
    Поточний рахунок: 26508455000535
    МФО: 300528

    Призначення платежу: Погашення заборгованості за договором №____ від «__»________ року, _____ІПН (позичальника) фізичної особи.

    Заборгованість за Договором Ви можете також погасити:
    через термінали самообслуговування IBox;
    на сайті www.ipay.ua за допомогою Вашої банківської карти.
    У разі виникнення питань, пов’язаних з порядком розрахунків, Ви можете звернутися до Фактора за наступними контактами:
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС»
    тел.: +38 (044) 338 16 51
    e-mail.: [email protected]

    З повагою, ТОВ «СС ЛОУН».
    З листа понятно що долг продали но що за контора ФІНФОРС 
    інформації нема про контору .Може хтось знає про них.
  2. 1 час назад, Алекc сказал:

    Ці теми уже перечитав деякими порадами пользуюсь.Так як сказав Bolt,можно но нада грамтно все робити, щоб не усугубити ситуацію 

  3. 1 час назад, Алекc сказал:

    Не смешите людей, Вы пишите неправду - не могли взять "онлай в общец сложності десь 15 займів.";)

    Я не зпставляю вас поверить но дествітельно у меня около 15 ,єто гдето 5 бралось в офісе а остальние онлайн .і суми от 2000до 7000.Могу нзвать все контори.

     

  4. Доброго дня .Як вище я писав що е займи в конторах в деяких я підписував в офіси а деякі  онлай в общец сложності десь 15 займів.Як набрав іх по дурості і неопитности як справитись з усіма пока незнаю і немаю змоги.Также указав номера і достають звонками знакомих а деколи і угрожают.По одній конторі я написав жалобу про угрози в смс і звонках с з невідомих номерів.Моя бивша по цему поводу сильно кіпішуе так як дав іі номер.Зараз кроме того що постоянно звонят контони так і бивша капает на мозги по цему поводу,і сильно переживае щоб до неі не приіхали за мене.Также деякі контори шукают контакти батьків,а тішо нашли по КИ і картам давно не робочі.

     

  5. Доброго вечора.Есть кредит в манівео і в других шарашкіних конторах.Одні звонять кпждий день другіе смс присилают еще также звонкі с угрозами разного характера мені і знакомим.Деякі контори в смс повідомили що передают колекторам а другіе будут передавать.Также сегодні прийшло смс від манівео таке повідомленя

    Так как Вы проигнорировали требования кредитора и не закрыли кредит в MoneyVeo, компания вынуждена обратиться к деятельность частных исполнителей (узаконено 5 января 2017 года, ЗУ "Об органах и лицах, осуществляющих принудительное исполнение") Так же возможно проникновение в жилое помещение без Вашего согласия. Детали визита 0731288747 или 0800219393

    Як реагіровати на таке повідомленя і як часний виконавець буде діяти без рішеня суда.А на скільки мені відомо манівео с принципа не подае в суд щоб не получати копійки за рішеням суда .