serinade

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя serinade

  1. У мене ще виникла така ідея, що треба звертатися з окремим листом в Управління по захисту справ споживачів. Оскільки одна з підстав звернення до суду являється порушення банком прав споживачів, думаю це не буде зайвим.
  2. Я тут новенька. Але давно читаю цей форум і відстежую судові рішення. У мене кредит в Надрах на придбання житла. Ситуація така, як і у всіх на цьому форумі. Розмови з банком звісно ніяких результатів не дають. На основі складеного тут листа, написала свій лист і черговий раз буду розсилати. Наступним кроком буде подання позову. Нажаль, доведеться подавати в найгірший на мій погляд суд...Шевченкіський суд Києва, бо я тут приписана в купленій на кредитні гроші квартирі, та і в договорі з банком зазначений цей самий суд. Але це мене не лякає. Все одно просто так не здамся. Хочу подякувати всім на цьому форумі. Ви вселяете надію.
  3. Нарешті є рішення по Надрам! У самої кредит на придбання квартири з Надрами. Збираюся також звертатися до суду. Але спочатку зараз займаюся розсилкою листів усім кому тільки можна.