natalis

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

natalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Спасибо Вам Antonina! А Вы поясните ст.559 ч.1, ч.4 1. Порука припиняється з припиненням забезпеченого нею зобов'язання, а також у разі зміни зобов'язання без згоди поручителя, внаслідок чого збільшується обсяг його відповідальності. 4. Порука припиняється після закінчення строку, встановленого в договорі поруки. У разі, якщо такий строк не встановлено, порука припиняється, якщо кредитор протягом шести місяців від дня настання строку виконання основного зобов'язання не пред'явить вимоги до поручителя. Якщо строк основного зобов'язання не встановлений або встановлений моментом пред'явлення вимоги, порука припиняється, якщо кредитор не пред'явить позову до поручителя протягом одного року від дня укладення договору поруки.
  2. Спасибо Вам большое!!! А, поясните значение ст.559ч.1, ч.4 1. Порука припиняється з припиненням забезпеченого нею зобов'язання, а також у разі зміни зобов'язання без згоди поручителя, внаслідок чого збільшується обсяг його відповідальності. 4. Порука припиняється після закінчення строку, встановленого в договорі поруки. У разі, якщо такий строк не встановлено, порука припиняється, якщо кредитор протягом шести місяців від дня настання строку виконання основного зобов'язання не пред'явить вимоги до поручителя. Якщо строк основного зобов'язання не встановлений або встановлений моментом пред'явлення вимоги, порука припиняється, якщо кредитор не пред'явить позову до поручителя протягом одного року від дня укладення договору поруки.
  3. Что мне делать??? Меня сейчас больше интересует вопрос поручителя. Мои действия, помогите пожайлуста! Ведь банк убедил меня, что продажа квартиры, это лучший вариант для меня и поручителя???
  4. Да, я с перепугу забыла написать самое главное, меня силком просто заставили, написать доверенность на работника банка, о том что он в праве продавать мое имущество, что и было сделано. Меня уведомели, устночто, квартира продана, но за какую стоимость не уведомили.Письмо из банка не приходило, о том что квартира продана, и за какую сумму. И тут вот передали дело в суд.
  5. Добрый день! Помогите в таком вопросе. 07.04.2008 г. я оформила кредит на квартиру в гривне, имеется поручитель. Процентная ставка по кредиту составляла 10,5%, потом 11,5%, потом 29%. Письма из банка на уведомление повышения % ставки есть, подпись моя на получении уведомлении есть, а поручитель отказался ставить свою подпись. Первое уведомление о нарушении основного обязательства поручитель и я получили 17.09.2009г В апреле 2009г. я осталась без работы, и по сей день без работы. Пришло письмо, о том что банк передал дело в Третейский суд, письмо от 03.08.2010г: 1. Какие последстивия для поручителя? 2. Можно ли отказаться, от участия Трейского суда в этом деле? И в какой суд обращаться в этом случае? 3. Повестки в суд нет? Как тогда узнать дату заседания? Всем спасибо!