traxel

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы traxel

  1. "Антинародний уряд пРезидента Януковича і його самого - геть! Хам вже дійшов до того, що пробує прикрити свою бездарну економічну політику - протистояння громадян поміж собою. Не дамо поділити Україну і УКРАЇНЦІВ !

    Бо я вже хочу писати слово Президент з великої букви, а для цього Президент повинен бути освіченим і порядним Українцем за духом та демократом за переконаннями.

    Даунбасерів - геть!

    Нехай вони, якщо так хочуть окремі лоховиборці ригєаналів, - і далі "керують" і "покращують окремі совкові заповідники "до повного "пі", допоки сам Донбас, Харківщина, Запоріжжя чи Одеса не прозріє і перестане бути на побігушках у звичайних бандюків, місце яким на тюремних нарах, а не у владних кабінетах. Українцям ні совок, ні руццкій мірь - НЕ ПОТРІБЕН !

    Тушок, олігархів-"бізнесменів" та українофобів - геть! Проституткам та олігархам - не місце в політиці!

    Негайні дострокові вибори Ради за відкритими списками! Першим законом - збільшення повноважень місцевим радам, як в Європі! Їх легче проконтролювати на місцях! Центру залишити лише армію, зовнішню політику, тощо. Хватить возити до Києва відкати за ремонт доріг, чи ремонт каналізації! Заодно побачим, де більше порядку, та ХТО КОГО "годує".

    Провести негайну люстрацію! Тих, хто був на посадах при відвертих бандитах - і змирився з цим - розігнати нафіг! Настоящий чесний мєнт - ніколи не стане працювати на Зека. Це - різні світи!

    Негайна амністія капіталу! Досить вже цих тіньових схем тіньової економіки! Заставити ВСІХ, чиє майно коштовне (маєтки, заводи, тощо), чи ВИДАТКИ перевищують мільйон гривень в рік - пояснити походження такого майна та джерела походження грошей на такі видатки. Не можна заохочувати і покривати злодійство! Чесним людям - нічого скривати. Решта - повинно заплатити податок з доходів, як його платимо всі ми! І ввести РЕАЛЬНИЙ ПОДАТОК НА БАГАТСТВО (дорога нерухомість, яхти, літаки, тощо) І жодних проблем з Пенсійним фондом - НЕ БУДЕ !

    Всіх держслужбовців (ВСІХ), хто не зможе пояснити звідки гроші і майно - до відповідальності! Якщо в прокурора, судді, міліціянта, тощо - будинок за мільйон доларів, а бабця в Канаді не вмирала та спадок не залишала - прокурора і решту перелічених - ПОСАДИТИ по максимуму. Бо це вони ПОВИННІ були пильнувати за законом !!!

    І так далі. Українці ! Ми не дурніщі за німців, поляків, прибалтів, чи грузин !!!

    Ми - також МОЖЕМО ЖИТИ КРАЩЕ!!! Але потрібно ЗАХОТІТИ МАТИ ПРАВА, а не чекати, коли їх хтось "дасть". Чекати - ТУПО ! Життя проходить - а толку немає! Що ми залишим дітям? Борги і банду при владі?

    Всі на акції протесту! Може, ще наївно надіюсь, можна мирно їх прибрати від влади. А як ні - то ми не гірше вмієм, як французи, чи американці. Я вже не кажу про якісь там єгипти, лівії та прочая напівдикі малоосвічені країни ...

    Не сиди дома, не будь тупим ЛОХОМ !

    Слава Україні та українцям всіх національностей! Ми - великий народ! Пора це довести хоча би самим собі!"

    http://korrespondent.net/ukraine/events/12...ojdet-den-gneva

  2. "Обезглавить лидера" очень легко будет. А вот утихомирить толпу недовольных - проблема.

    Так что, дело не в организации, дело в ЖЕЛАНИИ МНОГИХ И МНОГИХ ИДТИ ДО КОНЦА!!!! А ПОСЛЕ И СОВЕРШАТЬ (ЗАКОННЫЕ) ДЕЙСТВИЯ!!!!

    1. Что такое "Идти до конца?"

    2. Что такое "Законные действия" если грабежь граждан фактически узаконен?

    3. Почему "Обезглавить лидера" очень легко будет?

    потому, что криминал не боится граждан, которые не пользуются своим конституционным правом на защиту своей жизни и имущества.

  3. Нужен публичный электронный форум. Не с никами. А с полными реквизитами участников. Каждый должен отвечать за сказанное.

    Пусть нбу-шники отмолчатся.

    Всей стране напоказ.

    Єгипетська революція починалась у Фейсбуці.

  4. Шановний (на) _____________ ________!

    Звертаюсь до Вас як до основної політичної сили, яка, вважаю, спроможна протидіяти свавіллю правлячої влади по відношенню до сотень тисяч, навіть мільйонів банківських валютних позичальників та їх родичів, які попали в скрутне становище в наслідок жадібності банкірів - лихварів та правлячої влади (а це майже те ж саме в реаліях української сучасності), яка фактично ввела в оману свій народ.

    Але все це не лише моральна сторона питання, це ще й грубе порушення букви закону.

    Масові порушення банками чинного українського законодавства уже привели до багатьох трагедій, коли позичальники не змогли виконувати свої зобов'язання внаслідок різкого падіння курсу національної валюти. Надалі продовжується масове пограбування українського народу міжнародним банківським капіталом шляхом незаконного вилучення (вимагання) інвалюти у населення і суб'єктів господарювання. Зараз банки з допомогою послужливих чиновників Нацбанку та народних депутатів хочуть ще тугіше затягнути удавку на шиї українського народу. На жаль, мовчить про подібну наругу над народом України і опозиція.

    Президент обіцяв, у разі його обрання "Україну для людей" і лозунг «Перевести валютні кредити на курс 5-05» також мав місце. Але одне діло проголошувати передвиборчі гасла, інша справа – виконувати їх на ділі. Наразі Україна не для людей, а рай для банкірів - лихварів.

    Мовчить Генеральна прокуратура України, адже вона є фактично структурним підрозділом, дочірнім підприємством секретаріату президента (це вже давно визнаний факт, що не підлягає доказуванню [не потребує доведення]). Вона не відкриває кримінальних справ проти чиновників НБУ, банкірів - лихварів, які не виконують своїх прямих обов'язків і не припиняють масових порушень у сфері валютних операцій. Не дається належна оцінка з боку правоохоронних органів діяльності посадових осіб банків-кредиторів, які допустили порушення та продовжують наполегливо порушувати валютне законодавство України.

    Суть проблемного питання:

    З ініціативи НБУ і дорученням президента Віктора Януковича створено спеціальну робочу групу. Її роботу курирують глава НБУ Сергій Арбузов та заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов.

    Як стало відомо, перед робочою групою поставлено завдання протягом місяця підготувати, внести до Верховної Ради та забезпечити прийняття комплексу змін до законодавства (до Цивільного, Цивільно-процесуального, Господарського і Господарсько-процесуального кодексів, до закону "Про іпотеку", закон "Про адміністративне судочинство", в "Декрет про валютне регулювання і контроль" та інших законодавчих актів).

    У результаті комплексного перегляду чинної законодавчої бази повинні бути переглянуті і приведені до спільного знаменника всі правові норми і підзаконні акти, що регулюють кредитні відносини, встановлені гранично ясні і прозорі правила для позичальників і кредиторів, а також усунуті прямі норми в законодавстві, які дозволяють позичальникам хоч б якось захистити свої права перед банками. За цей час Національний банк має привести у відповідність з підготовлюваними змінами всі свої внутрішні підзаконні акти та положення.

    Крім того, судді, які виносили рішення на користь позичальника, тобто захистили законні права громадянина, будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

    Це явно злочинне доручення, наслідок якого заздалегідь відомий, яке ще більш заганяє позичальників у кут. Але , як відомо, не кожен буде з цим миритися.

    Більш того, вже на даний час існує УЗАГАЛЬНЕННЯ судової практики розгляду цивільних справ, які виникають з кредитних правовідносин (2009-2010 рр.) згідно з яким судова влада стає на бік правлячої фінансової еліти. В якому створюються перепони в реалізації конституційного права громадян на звернення до суду з мотивів порушення прав споживачів при укладанні кредитних договорів, фактично узаконюється обіг іноземної валюти, створюються несправедливі умови за якими позичальник фактично позбавляється права на справедливе рішення суду.

    Виникає питання чи дійсно суди України будь-якої інстанції мають підкорятися при винесенні своїх рішень виключно Конституції Україні та Закону?

    Адже майже по всьому тексту Узагальнення мають місце певні вказівки щодо необхідності винесенні рішення на підставі думки ВСУ. Цим Узагальненням ВСУ фактично нівелює Конституційні норми щодо об'єктивного , справедливого та неупередженого суду. Суд вищої інстанції пропонує судам вжити заходи щодо усунення недоліків при здійсненні правосуддя при цьому сам займається його профанацією.

    Проте статтею 19 Конституції України встановлено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

    Безумовно, я розумію, що в реаліях сучасної України, на жаль, конституційні норми в України мають загальний характер та, як правило [зазвичай], можуть постійно змінюватись, лобіюватись певними колами комерційних установ, органами влади. При винесенні такого Узагальнення ВСУ фактично поставив під сумнів наявність в нашої державі такого поняття як верховенство права.

    Є підстави вважати, що таке Узагальнення має характер «замовного» та упередженого, так як більшість банківських аргументів та деяких мотивувальних частин рішень судів вже містили фактично ті ж самі аргументи, що були наведені судом віщої інстанції в своєму Узагальненні. Тобто думка ВСУ фактично відражала [відзеркалювала] думку банків, що заінтересовані [зацікавленні] в саме такому трактуванні норм діючого законодавства.

    Якщо суд нівелює прямі норми Конституції, забуває про Присягу судді лише на підставі політичної та/ або економічної доцільності, то що робити тоді нам, простим громадянам, коли ця, так звана, доцільність нас не стосується. Всі ці вищезазначені дії створюють суспільну напругу, громадяни вже сьогодні роблять переоцінку цінностей, що так декламують деякі політичні сили. І дуже сумно стає, коли розумієш, що в нашої державі основний Закон України стає лише « настільною прикрасою» посадовця, представника судової та будь-якої іншої державної влади в Україні.

    На підставі вищезазначеного, будь ласка, прийміть це звернення до уваги.

    Зробіть все можливе, щоб правляча еліта ще додатково не поставила усіх свої громадян на коліна, загнала їх в боргові ями, в залежність від жадібності банкірів. Захистить Конституцію, захистить верховенство права.

    Я вважаю, що Ви маєте більш можливості створити хоча б інформаційний резонанс щодо цього питання.

    Час діяти...

    З повагою,

    При всій повазі, дозволю собі кілька виправлень і зауважень...

    Замість русизмів та російських кальок запропоновані виправлення у квадратних дужках.

    Ствердження "прості громадяни" є принизливою формою для самих громадян. Те ж стосується ствердження про "еліту" відносно владоможців з кримінальним менталітетом.

    Загальна форма благання "створити хоча б інформаційний резонанс" також є слабким аргументом. Ми, громадяни України, роботодавці цих нікчем, маємо вимагати.

  5. здравствуйте, друзья!

    надеюсь скромные плоди моей деятельности пойдут Вам на пользу.

    я представлял истца в 1 инст и готовил иск.

    далее занимались мои коллеги, которые представили интересы в апел.

    вышка делала пересмотр даже без вызова сторон.

    с ув, Александр

    Уважаемый Александр, требуется Ваша помощь по абсолютно аналогичному делу, с тем же банком. Пожалуйста, ответьте в личку.

    с ув. Анатолий.