traxel

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

traxel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. "Антинародний уряд пРезидента Януковича і його самого - геть! Хам вже дійшов до того, що пробує прикрити свою бездарну економічну політику - протистояння громадян поміж собою. Не дамо поділити Україну і УКРАЇНЦІВ ! Бо я вже хочу писати слово Президент з великої букви, а для цього Президент повинен бути освіченим і порядним Українцем за духом та демократом за переконаннями. Даунбасерів - геть! Нехай вони, якщо так хочуть окремі лоховиборці ригєаналів, - і далі "керують" і "покращують окремі совкові заповідники "до повного "пі", допоки сам Донбас, Харківщина, Запоріжжя чи Одеса не прозріє і перестане бути на побігушках у звичайних бандюків, місце яким на тюремних нарах, а не у владних кабінетах. Українцям ні совок, ні руццкій мірь - НЕ ПОТРІБЕН ! Тушок, олігархів-"бізнесменів" та українофобів - геть! Проституткам та олігархам - не місце в політиці! Негайні дострокові вибори Ради за відкритими списками! Першим законом - збільшення повноважень місцевим радам, як в Європі! Їх легче проконтролювати на місцях! Центру залишити лише армію, зовнішню політику, тощо. Хватить возити до Києва відкати за ремонт доріг, чи ремонт каналізації! Заодно побачим, де більше порядку, та ХТО КОГО "годує". Провести негайну люстрацію! Тих, хто був на посадах при відвертих бандитах - і змирився з цим - розігнати нафіг! Настоящий чесний мєнт - ніколи не стане працювати на Зека. Це - різні світи! Негайна амністія капіталу! Досить вже цих тіньових схем тіньової економіки! Заставити ВСІХ, чиє майно коштовне (маєтки, заводи, тощо), чи ВИДАТКИ перевищують мільйон гривень в рік - пояснити походження такого майна та джерела походження грошей на такі видатки. Не можна заохочувати і покривати злодійство! Чесним людям - нічого скривати. Решта - повинно заплатити податок з доходів, як його платимо всі ми! І ввести РЕАЛЬНИЙ ПОДАТОК НА БАГАТСТВО (дорога нерухомість, яхти, літаки, тощо) І жодних проблем з Пенсійним фондом - НЕ БУДЕ ! Всіх держслужбовців (ВСІХ), хто не зможе пояснити звідки гроші і майно - до відповідальності! Якщо в прокурора, судді, міліціянта, тощо - будинок за мільйон доларів, а бабця в Канаді не вмирала та спадок не залишала - прокурора і решту перелічених - ПОСАДИТИ по максимуму. Бо це вони ПОВИННІ були пильнувати за законом !!! І так далі. Українці ! Ми не дурніщі за німців, поляків, прибалтів, чи грузин !!! Ми - також МОЖЕМО ЖИТИ КРАЩЕ!!! Але потрібно ЗАХОТІТИ МАТИ ПРАВА, а не чекати, коли їх хтось "дасть". Чекати - ТУПО ! Життя проходить - а толку немає! Що ми залишим дітям? Борги і банду при владі? Всі на акції протесту! Може, ще наївно надіюсь, можна мирно їх прибрати від влади. А як ні - то ми не гірше вмієм, як французи, чи американці. Я вже не кажу про якісь там єгипти, лівії та прочая напівдикі малоосвічені країни ... Не сиди дома, не будь тупим ЛОХОМ ! Слава Україні та українцям всіх національностей! Ми - великий народ! Пора це довести хоча би самим собі!" http://korrespondent.net/ukraine/events/12...ojdet-den-gneva
  2. 1. Что такое "Идти до конца?" 2. Что такое "Законные действия" если грабежь граждан фактически узаконен? 3. Почему "Обезглавить лидера" очень легко будет? потому, что криминал не боится граждан, которые не пользуются своим конституционным правом на защиту своей жизни и имущества.
  3. При всій повазі, дозволю собі кілька виправлень і зауважень... Замість русизмів та російських кальок запропоновані виправлення у квадратних дужках. Ствердження "прості громадяни" є принизливою формою для самих громадян. Те ж стосується ствердження про "еліту" відносно владоможців з кримінальним менталітетом. Загальна форма благання "створити хоча б інформаційний резонанс" також є слабким аргументом. Ми, громадяни України, роботодавці цих нікчем, маємо вимагати.