Натали82

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Натали82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. це не наш автомобіль, а нашого боржника (який нам розбив автомобіль), який винен нам гроші, а майно-автомобіль його був арештований. я цікавилася чи є надія через рік що цей автомобіль опишуть і продадуть на публічних торгах нам на користь? Це наше ДВС повинне подати заяву про переведення автомобіля з Києва на Чернігів? якщо ще він існує. Дякую за допомогу.
  2. http://www.informjust.ua/text/1017 іще я знайшла організацію СП Юстиція виключено з переліку спеціалізованих організацій, з якими органи виконавчої служби можуть укладати договори про реалізацію арештованого майна.
  3. ПП «СП Юстиція» (03606, м. Київ, б-р І. Лепссе, 8) я так вважаю у м. Києві. акта опису не має від них . а постанова ДВС Чернігівської області підшита в справі мого боржника. в цій постанові вказано " винесено постанову відділом ДВС в Чернігівській області доручити відділу ДВС ДАрницького району у м,Києві провести виконавчі дії щодо опису та арешту майна та його вилучення та передачі його на відповідальне зберігання ПП "СП Юстиція" та направитискладені процесуальні документи відділу ДВС в Чернігівській області." ще в 12,02,2013 року. все..більше ніяких дій чи документів. а також \ інформування ДАІ про затримання автомобіля та доставлено його на майданчик тимчасового зберігання по вул. Вірменська 6а. 12,02,2013
  4. Добрий день. Підскажіть будь-ласка, в 2008 році на імя мого чоловіка було взять кредит на автомобіль (застава-сам автомобіль) в Укрсіббанку, після того як в 2009 році нам розбили машину, суд присудив стягнути солідарно з мене(поручитель) та чоловіка суму, яка і являлася курсовою різницею на той час. В 2011 році Укрсіб продав кредитний договір - Дельта банку. В 2012 році було встановлено ухвалою суда про заміну сторони виконавчого провадження Дельта Банку. але тільки по моєму чоловіку. Мене мабуть забули. тому в 2014 році з мене буде стягуватись за поданням ДВС з моєї з.п. 20% але на користь Укрсибу. який по закону уже продав Дельта Банку. Що мені робити?
  5. Добрий день. Підскажіть, якщо в 2013 році автомобіль було затримано працівниками ДАІ і доставлено на майданчик тимчасово зберігання по вул. Вірменська 6а, м. Київ. що перебуває в розшуку на імя мого боржника. та було винесено постанову відділом ДВС в Чернігівській області доручити ідділу ДВС ДАрницького району у м,Києві провести виконавчі дії щодо опису та арешту майна та його вилучення та передачі його на відповідальне зберігання ПП "СП Юстиція" та направитискладені процесуальні документи відділу ДВС в Чернігівській області. Тепер коли я звернулась в 2014 до ДВС у Чернігівській області показати документи і які дії було виконано щодо стягнення з мого боржника. вони не знають чому Київ не відписав їм ще в 2013 році. Що мені робити? Якщо ДВС не бере сама нічого під свій контроль? І що з машиною? чи вона взагалі ще існує?