Vitaliy937

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

Блок недавних посетителей отключен и не доступен другим пользователям для просмотра.

Vitaliy937's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Я просто попросив щоб підказали чи надали посилання на закони які регулюють нарахування штрафів та пені. А не дискутувати для чого це мені треба , як це мені допоможе , як це вплине на мою роботу. Зараз в мене одне конкретне прохання - надати посилання на закони які регуюють нарахування штрафів та пені. Можете з цим допомогти? Якщо ні , так і скажіть. Не розумію який сенс обговорювати кожне написане мною речення.
  2. Ну як мінуім мені цікаво. Хотів би знати що нарахування таких сумм незаконно.
  3. Я вдячний за всі поради які тут є. Впевнений що ваші поради допомогли багатьом. Дзвінки не страшні , я на них не реагую після того як я перечитав цей форум. Але вони турбують моїх друзів і знайшли номер на роботу, хоча я його не вказував. Чи б могли ви дати посилання на закони які регулюють начислення штрафів та пені?
  4. В мене стандртна ситуація з монейвео . Ігнорую як рекомендують на форумі . Цікавить декілька конкретних питань: 1.Чи є закони які регулюють нарахування пені і штрафів? Якщо я буду вдячний за посилання на них. 2. Що можна зробити щоб вони відстали. Є якісь варінати? Я готовий заплатити тіло і відсотки за перший місяць. Але навряд чи це допоможе. Чи можливо з ними домовитись про підписання нового договору на умовах якого я повинен заплатити тільки тіло кредиту . Чи можливо найняти юриста і подати в суд на них . В цьому питанні мало конкретики , але надіюсь на якісь поради як мені позбутись від дзвінків до мене та моїх рідних. Буду вдячний за будь які поради