Marina marina

Пользователи
  • Число публикаций

    7
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Marina marina

  1. можу вам задати таке саме питання. Особисто мені було цікаво почитати ці коментарі людей, які повністю впевнені що їм нічого не буде за неповернений кредит)) сміялась довго)
  2. Із слів Я ВВАЖАЮ пішли мої думки і вони ніяк не відносяться до попередніх речень
  3. Це не я фантазую. Це речення які діють на довірливих людей, навіть на юристів. поки ті будуть шукати у своєму записничку чи навіть інтернеті протидію словам операторів. Ви не думайте що там дурні люди працюють, все робиться дуже і дуже обережно. Та найголовніше, що суд вони програють вкрай рідко ( наприклад якщо людина кредит закрила І В НЕЇ Є ДОВІДКА ПРО ЗАКРИТТЯ, але чомусь банк продав її портфель) Якщо ви не знаєте що це за компанія і як вона працює, то не потрібно вигадувати. Я вважаю що люди які беруть кредити і не повертають їх автоматично стають винними. Ви уявить якби кожен брав кредит і не вертав його після 3х років.... що б тоді було у країні? Люди самі нас топлять совєю безвідповідальністю. Немає виправдання людям які взяли гроші, витратили їх і не повернули, це звичайні ШАХРАЇ. я не розумію як ви можете тут розмовляти про НЕОПЛАТУ кредиту, розказувати людять що їм нічого не буде... звичайно буде, але коли черга дійде. одразу видно непорядних людей!
  4. 259 цку. зі згодою сторін може буди збільшений, чим і користуються фк
  5. через виконавчу службу або судовим рішенням. Я скажу так, якщо у вас 15 тисяч боргу, то ніхто судитись за ці гроші не буде і немає різніці беззакладний чи закладний кредит. Коли портфель стає "перспективний" для обробки тоді їздять "інспектори", вони справді є. сама була свідком такої ситуації. спочатку звичайні дзвінки потім візити, запрошення на переговори, а потім суд. на суді завжди виграє кредитор, оскільки людина, яка брала позику підписала договір, тим самим погодившить на всі умови прописані в ньому (звичайно якщо не пройшов термін давності у 3 роки, але при передачі у ТОВ термін починається заново, тому потрібно 6 років ухилятись від оплати, щоб від вас вони відчепилиль. Та за 6 років портфель стане "перспетивним" для суду) Насправді судяться, аде за великі суми. наприклад хвости - це коли взям машину за 400 000 грн не зміг виплатити кредит за неї, машину БАНК продав на аукціона, але сума не задовольнила тіло кредиту (машину продали менше ніж за 400 000 грн) тоді залишається хвіст на який накладають пеню і штрафи. У справі із будь-якими ФК є багато нюансів про які треба знати. На власному досвіді знаю, що бездіяльність - це не вихід. зараз жалкую, що не погодилась оплатити 60% від суми, коли пропонували