katya6436

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

katya6436's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Шановні юристи, підскажіть будь-ласка, чи можна визнати договори поруки недійсними в зв"язку з тим, що вони були укладені вже після порушення основного зобов"язання (боржник не платив 9 місяців) і мав прострочені платежі, відсотки, пеню, а поручителів ні боржник ні кредитор про це не повідомили. Вимога з банку прийшла про повернення усього кредиту та інших платежів через 1 рік і 1 місяць після підписання цих договорів. Дякую.
  2. Доброе время суток! Хочу Вас поблагодарить, что откликнулись на мою просьбу о помощи и дали совет. Правду говорят, что мир не не без добрых людей. Хочу попросить еще один совет. Наша история еще не закончилась и конец видимо будет не скоро. Дело в том, что мы подали иск в суд о признании договора поручительства не действительным и возвращением всех наших затрат, а копию отправили ответчику (банку). И сразу же начались звонки с банка, просят у нас понимания и дать им еще 2-3 недели, на то что-бы они все исправили. Только что бы мы остановили суд. Вот я и думаю стоит ли вести с ними вообще переговоры после 10 мес. молчания и игнорирования? Или все же стоит послушать, что они будут предлагать? Как вы думаете?
  3. Интересно получить комментарий председателя банка Вадима Пушкарева по этому вопросу, а то он все больше заемщиков жуликами считает. Звонила к нему в приемную просилась к нему на прием, так девочки отвечают, что он такими мелочами не занимается. Четыре письма написала, в ответ получила одно и то о развитии такого надежного банка как ВАТ ВТБ БАНК и ни чего по сути, полный мороз. По-моему он многого сам не знает, что у него в империи делается, а его клерки к нему не подпускают и на пушечный выстрел.
  4. Добрий день чи вечір! Дуже потрібна порада незалежного юриста. Допоможіть будь-ласка. На сайті одного з банків я прочитала оголошення про продаж залогового майна, після тривалих телефонних переговорів з банкірами, ми домовилися, що банк передасть нам це майно у власність (шляхом перереєстрації) на умовах підпису договору поруки, на що ми погодилися. Підписали договір поруки, почали виплачувати борги за боржника, а працівники банку почали з нами гратися в жмурки, не поспішаючи це майно переоформлювати на нас. Через тривалий час, з великим зусиллям ми узнали "де зарита собака": на це майно наложено 7 арештів і воно знаходиться в розшуці. Як потім вияснилось, що банк взнав, що боржник не має можливості розрахуватися і таким чином знайшов вихід, як повернути свої гроші. На всі наші запитання вони відповідають, що це не їх проблема, а наша, так як ми підписали договір поруки і всі зобов"язання за боржника перед банком тепер наші. Так у нас тепер ні товару, не грошей, ще й боргу перед цим банком на пів мільйона. Відправили пропозицію про розірвання цього договору і повернення наших грошей, отримали відповідь з відмовою. Написали заяву в прокуратуру, відповіді, ще не отримали. Готуємо документи до суду, може хтось з юристів зможе підкинути, ще якусь ідею, чи дасть якусь пораду з посиланнями на ст.