Эйрена

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Эйрена

  1. Цим Ви самі дали відповідь - вимоги витікають одна з другої.... Одна справа якби Ви визнавали договір кредитування недійсним, і тоді, як наслідок договір застави, іпотеки і т.д.... Про визнавання недійсним нікчемного пункту я взагал мовчу.... Повністю згідна із nameless. Хочеться воювати - воюйте, але не потрібно говорити, що судова система проти Вас. Ви тільки представте, як воно читати позов із 6 вимогами, а ще потрібно не тільки читати, а й розглядати. І не забувайте, що вимоги доказуються конкретними доказами і обгрунтовуються конкретними статтями, от коли їх перебор це погано... Але Ваша справа. І ще одне, не думайте, що якщо завалите суд скаргами чи заявами Вас почнуть боятись - ні. Апеляція це одне, а скарги на суддю...я б не радила, покищо
  2. ksana, якщо Ви збираєтесь писати апеляцію то потрібно писати - Суд. Однак, на місці суду, я б тоже повернула таку позовну. Дуже важко розглядати позовну заяву в якій поєднано скільки вимог!!!! Я дуже здивуюсь якщо суддя візмиться розглядати в одному провадженні скільки вимог!!! Якщо бачили випадки - знімаю капелюх перед цим суддею.
  3. Шановна, ksana, я раджу у випадках коли Ви подаете заяву яка звільняється від оплати державного мита, про це зазначати в самому початку позовної заяви під реквізитами позивача та відповідача, можна написати держмито: звільнена на підстав п.... І під словами Позовна заява написати - (про захист прав споживачів). Скоріш за все вашим позовом займався помічник, який бистро подивився матеріали, сказав судді чого невистачає і зробив ухвалу. не завжди чи то помічник чи то суддя, вчитуються в суть позову на стадії прийняття, особливо коли багато роботи, шукають любу заціпку щоб повернути позов. Доки я відправляла пост, nameless вже те ж саме вам написав. Як у Вас взагалі звучить назва позову і що ви просите? Стосовно ухвал - суддя правильно написав, що у Вас є час для усунення недоліків позовної заяви. таке формулювання передбачене ст.121 ЦПК, однак він не прав , що Вам не роз"яснив в чому полягають недоліки. Якщо Вам важливо щоб вважалось, що Ви позов подали саме тоді коли Ви це зробили, то пишіть апеляційну скаргу. Якщо терміни для Вас ролі не грають, підкорегуйте свою заяву і подайте знову. А в ухвалі було написано, що Ви можете усунути недоліки до "4 березня"? А ще питання, а ви сплатити ІТЗ? Якщо вам хочеться "відплатити" судді - пишіть на нього скаргу, але Вам це нічого не дасть і який сенс, не таке вже правопорушення допустив суддя щоб на нього жалітись.
  4. Добрий вечір. Цікавить таке питання - чи є у заступника директора з питань малого та середнього бізнесу право на підписання кредитного договору з фізичною особою, маю на увазі саме громадянина. цікавить саме райфайзенбанк, може в когось "завалялась" довіреність. Посадова особа діяла саме на підставі довіреності.