Bestt

Пользователи
  • Число публикаций

    3
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Bestt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. У меня был договор с Укрпромом до декабря 2010, в доларах. Письмо пришло по передаче активов в Дельту в июне 2010. Я пришол в Дельту на следующий день. Стал узнавать что да как, мне нащитали больше чем я был должен. Я сказа пока не разбиретесь платить не буду. Пришло второе письмо уже от Дельты весной 2011, было указано тело и просроченые проценты, все нормально. Перезаключить договор не требуют, говоря подаем в суд так как закончился договор с Укрпромом, а кредит не выплачен.
  2. Звонят из Дельты, говорят: мы подаем на вас в суд. У вас закончился договор с Укрпромом в 2010 году. Я в Дельту плачу, просрочки по % и штрафам нет, только тело. Посоветуйте что делать.
  3. ДО УВАГИ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ УКРПРОМБАНКУ: ЗАРАЗ У ГОСПОДАРСЬКОМУ СУДІ МІСТА КИЄВА ОСПОРЮЄТЬСЯ ДОГОВІР про передачу Активів та кредитних зобов’язань від Укрпромбанку на користь Дельта Банку від 30.06.2010р. ПРОСИМО УСІХ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ ПРИЄДНУВАТИСЬ ДО ДАНОЇ СПРАВИ У ЯКОСТІ СПІВПОЗИВАЧІВ. СПРАВА № 4/2 СУДДЯ: БОРИСЕНКО І.І. Призначена на 03.02.2011р. на 12.30 Позов ПП «ЗБМ «Краса Мармуру» до НБУ, ТОВ «Укрпромбанк», ПАТ «Дельта Банк» та ТОВ «Хмельницькбудінвест» про визнання недійсним договору про передачу Активів та кредитних зобов’язань від Укрпромбанку на користь Дельта Банку від 30.06.2010р. Згідно до ч. 1 ст. 516 ЦК України заміна кредитора у зобов’язанні здійснюється без згоди боржника, якщо інше не встановлено договором. Однак кредитними договорами, які укладались ТОВ «Український промисловий банк» встановлено інше. Пунктом 10.11. кредитних договорів встановлено, що Банк має право перевести свої права та зобов’язання по вказаним договорах лише попередньо повідомивши Позичальників по кредитним договорах за 10 календарних днів. Проте попереднього повідомлення не було, а тому у ТОВ «Український промисловий банк» були відсутні підстави для переведення боргу, адже у даному випадку Банк повинен був керуватись положеннями договору, а не Цивільного кодексу України (ст. 516 ЦК України)