Recommended Posts

Опубликовано

Доброго дня!

Допоможіть, будь-ласка, встановити порядок заходів, яких можна вжити за наступної ситуації:

Рекомендованим листом 12.04.11. від міськрайонного суду мною отримано пакет, який містить наступні документи:

1) лист від 01.03.11 про те, що суд надсилає копію судового наказу виданий за заявою Київоблгаз про стягнення суми боргу

2) копія судового наказу, в якому йдеться про те, що на підставі порушення зобов’язань за договором про надання послуг газопостачання (а саме несплата наданих послуг споживачем), стягнути з боржника суму 730 грн. на користь Київоблгаз + сплату ІТЗ + держмито

3) копія заяви Київоблгаз про видачу судового наказу, до якої додавалися:

а) копія договору про надання мені послуг з газопостачання від 16.02.09

ТЕПЕР УВАГА! Я ніколи не отримувала квитанцій від Київоблгаз та не укладала ніяких договорів з цією організацією!!! Тому договір ТРИЧІ містить ФАЛЬСИФІКОВАНИЙ (не мій і навіть не схожий на мій) ПІДПИС – в частині реквізити сторін, на сторінці, де мене начебто ознайомлено з законодавством щодо відповідальності за порушення умов договору, а також про підтвердження факту проходження мною інструктажу про безпечне користування газом.

До того ж в договорі відсутні мої паспортні дані (хоча відповідне місце для них відведено).

Договір не містить інформації, на підставі якої встановлюється розмір тарифу та здійснюється розрахунок щомісячного платежу, а саме не наведено характеристику об’єкта надання послуг, тобто тип квартири і опалювальна площа (там просто пусте місце….), а також некоректно вказано кількість мешканців.

б) копія довідки про розрахунок заборгованості з оплати наданих послуг. Цей розрахунок здійснено з листопада 2008 року, хоча дата укладення договору вказана лютий 2009, а також розраховано виходячи з кількості мешканців 2 людини, а в договорі зазначено – 1.

Я не заперечую того, що за газопостачання необхідно заплатити і я навіть можу це зробити, але виключно у законний спосіб.

Тому, вважаю, що:

- необхідно повідомити про факт шахрайства і підробки документів Київоблгаз, що потягнув за собою настання правових наслідків для мене;

- повідомити (не знаю куди і кому) про винесення судового наказу на підставі неперевірених суддею фактів (а саме мене звинувачено у порушенні умов договору, якого я не укладала)

- подати скаргу про порушення строків повідомлення мене судом про винесення щодо мене якихось наказів (адже наказ виданий в лютому, лист-повідомлення датований 01.03.11, а поштовий штемпель на конверті містить дату відправлення 08.04.11, і дату отримання моїм відділення зв’язку - 12.04.11)

Порадьте мені, будь ласка, як правильно оскаржити рішення суду та неправомірні дії Київоблгаз.

ДЯКУЮ!!!!

Опубликовано

це не рішення суду, а судовий наказ. подавайте заяву про його скасування.

Дякую. Сьогодні так і зробила, додавши всі копії. В канцелярії спочатку, пробачте, "вирячили" очі, однак, ознайомившись із суттю заяви, прийняли без зволікань. Чекатиму на відповідь.

А як тепер змусити облгаз укласти договір на законних підставах, щоб сплачувати за газопостачання? Дочекатись відповіді суду? Чи вже йти до цієї контори і самостійно доводити їм, що той договір не мій, а я хочу новий і законний?