VadimSha

Пользователи
  • Число публикаций

    15
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя VadimSha

  1. Просьба к бывалым, подскажите, плиз, что будет если субъектов данного спора поменять местами? Должен ли суд взыскивать с банка именно валюту, а не эквивалент, по депозитному договору с физлицом? Будет ли ГИС исполнять такое решение суда, если оно будет???
  2. Скажите, пожалуйста, как Вы считали сумму пени? Я как ни сопоставлял цифры и даты, указанные в решении, все равно формулу вывести не смог. А для меня это сейчас очень актуально. Відповідно до ч.5 ст.10 Закону України «Про захист прав споживачів» у разі коли виконавець не може виконати (прострочує виконання) роботу (надання послуги) згідно з договором, за кожний день (кожну годину, якщо тривалість виконання визначено у годинах) прострочення споживачеві сплачується пеня у розмірі трьох відсотків вартості роботи (послуги), якщо інше не передбачено законодавством. У разі коли вартість роботи (послуги) не визначено, виконавець сплачує споживачеві неустойку в розмірі трьох відсотків загальної вартості замовлення. Что в данном случае является "вартістю роботи (послуги)"? Сумма начисляемых по вкладу процентов?
  3. Скажите, пожалуйста, как Вы считали сумму пени? Я как ни сопоставлял цифры и даты, указанные в решении, все равно формулу вывести не смог. А для меня это сейчас очень актуально. Відповідно до ч.5 ст.10 Закону України «Про захист прав споживачів» у разі коли виконавець не може виконати (прострочує виконання) роботу (надання послуги) згідно з договором, за кожний день (кожну годину, якщо тривалість виконання визначено у годинах) прострочення споживачеві сплачується пеня у розмірі трьох відсотків вартості роботи (послуги), якщо інше не передбачено законодавством. У разі коли вартість роботи (послуги) не визначено, виконавець сплачує споживачеві неустойку в розмірі трьох відсотків загальної вартості замовлення. Что в данном случае является "вартістю роботи (послуги)"? Сумма начисляемых по вкладу процентов?