Viktor 777

Пользователи
  • Число публикаций

    3
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Viktor 777

  1. В ЦПК Цукраїни зазначається. Стаття 194. Повернення до з'ясування обставин у справі 1. Якщо під час судових дебатів виникає необхідність з'ясування нових обставин, що мають значення для справи, або дослідження нових доказів, суд постановляє ухвалу про повернення до з'ясування обставин у справі. Після закінчення з'ясування обставин у справі та перевірки їх доказами судові дебати проводяться в загальному порядку. Форумчани скажіть, будь ласка, якщо суддя зрубає процесуально, через стадії цивільного процесу, повідмовляє у всіх клопотаннях, не візьме до уваги жодних пояснень, як правильно використовувати статтю 194 ЦПК України, може в когось є практика поділіться, якща у вас є така.
  2. Дякую за відповідь учасникам форуму. Заяву про недостовірність доказу я подав в минулому засіданні, суддя долучив її до матеріалів справи і навіть не читав. Після відмови в клопотанні про витребування доказів, після засідання я подав заяву про забезпечення доказів, чекаю на її розгляд в наступному засданні. Пізніше я подав позовну заяву про захист прав споживачів про визнання кредитного договору недійсним через канцелярію суду. Суддя порушив провадження у справі і то тягнув довго з порушенням провадження, три рази до нього підходив, він відмовлявся, то спір не підсудний, то судовий збір потрібно сплачувати, але поррушив. Банк в свої вимогах посилається на заяву на видачу готівки. В судовому засіданні, я вказую, що жодних грошових коштів за кредитним договром не отримував. На копії заяви на видачу готівки відсутній підпис Позичальника, печатки філії банку і каси. Також на заяві в ній зазначається проводка 2203-1002. Чи б не могли учасники форуму проаналізувати мою заяву на видачу готівки на відповідність її вимогам закону. (заяву на видачу готівки прикріпляю). Читав на форумі, що валютний кредит повинен видаватися з поточного рахунку клієнта за проводкою 2620-1002, може в когось є належне обгрунтування, щоб його подати в суд і в якій формі його слід подавати до суду, може хтось подава таке обгрунтування в суд, скиньте, будь ласка. До засідання залишилося 4 дні не встигаю опрацювати всю інформацію і весь матеріал, суддя буде виносити рішення (строк розгляду справи вже 5 місяців). Шановні форумчани, буду дуже вдячний за допомогу. _______________________.pdf
  3. Я новий учасник форума. В мене ситуація наступна: споживчий, валютний кредит. Банк звернувся з позовом про стягнення заборгованості за кредитним договором. Свої вимоги банк підтверджує копією заяви на видачу готівки на якій відсутній підпис Позичальника, відсутня печатка філії банку і печатка каси, з проводкою 2203-1002. На моє клопотання про витребування оригіналу заяви на видачу готівки суддя відмовив в клопотанні у звязку із тим, що всі клопотання розглядуються під час підготовчого засідання або до початку розгляду справи по суті. На моє запитання після судового засідання чи є належним доказом видачі кредиту заява на видачу готівки без підписа позичальника, я отримав відповідь від судді, що все отримаєте в рішенні суду. Суддя відклав засідання у звязку збільшення банком позовних вимог, клопотання прол призначення почеркознавчої експертизи відхилив. В кредитному договорі зазначається, що банк "Надання кредиту за цим Кредитним договором не вимагає від Позичальника відкриття поточного рахунку в Банку". Скажіть, будь ласка, формучани, як діяти мені дальше?