topp

Пользователи
  • Число публикаций

    85
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы topp

  1. 6 часов назад, Bolt сказал:

    Это на правах рекламы публикуется...?))) Сейчас много такого, так что по этому прибору нет никаких больше мыслей, чем уже сказано... Не пойму только почему это называете прибором...

    Ні. На правах зацікавленості з цього приводу.

  2. В 29.09.2021 в 23:28, babaika сказал:

    Обычная юрка рекламирующая юр/помощь (почему то называют услугами, видимо уровень специалистов зашкаливает...))))...). Не исключаю, что коллекторы создали для дальнейшего облапошивания пипл. На сайте выложены платные рыбы. Очень напоминает очередной центр магов и астрологов разных мастей по вытягиванию любым способом из народа остаток ден/средств)))).

    Специалисты знают, что кредитные споры на рыбах не проедешь.....

    Вважаю, що ніякі спори суто на шаблонних зразках неможливо вирішити

    • Like 1
  3. 34 минуты назад, west11 сказал:

    Да найдутся... У нас люди все еще отдают предпочтение "халяве" и сказочным рецептам избавляющим от всех бед и болезней.

    Саме так

  4. Юридичний центр захисту боржників

     

    Дуже цікавить думка про таке, це колектори утворили чи «дуже розумні люди» ? Які хто має думки з цього приводу?

  5. 14 часов назад, babaika сказал:

    Для начала обратитесь к частному исполнителю с заявлением о возврате незаконно взысканной суммы + сумму судебного сбора указанную в решении суда и укажите реквизиты на которые необходимо оплатить. При этом на предприятии (которое выполняло постановление ЧИ и удерживало с з/платы) возьмите справку в которой будет указанна удержанная сумма.

    Еще момент. Если производство было не сведенное то требуйте с ЧИ. Если сведенное то необходимо понимать что входит в сведенное производство.

    Провадження не зведене. Підкажіть будь ласка що робити у випадку якщо виконавець нічого не буде робити щодо моєї заяви.

    • Haha 1
  6. 14 часов назад, babaika сказал:

    Вам задали массу вопросов которые действительно к поставленному Вами вопросу никакого отношения не имеют. Такое к сожалению иногда бывает, по разным причинам. Но Вы должны понимать, что посетители которые пытались дать ответ желали оказать помощь. 

    Дякую за співучасть. В мене таке враження, що запитання були поставлені з приводу того що порадники самі не розуміють як діяти у такому випадку який мене цікавить. Спілкувались довго та безтолково. 

  7. 18 минут назад, Ксенія... сказал:

    Я не юрист, але в мотивації Вашої справи є моменти котрі можуть підказати, що потрібно писати  в справі на повернення коштів. 

    Це як в танцях, танцювати потрібно від грубки. 

    Кожна справа індивідуальна і відштовхуватись треба від попередньої справи, або доповнювати попередню справу. Якось так я розумію. 

    Я не запитую що потрібно писати або не потрібно писати. Мене цікаить одне питання щодо повернення стягнутої суми. До кого ставити вимоги до виконавця чи до стягувача та в який суд звертатися. 

  8. 22 минуты назад, Ксенія... сказал:

    Я не хочу Вас образити, але Ви пишите дурниці. Самі головні речі Ви пропускаєте, це не просто цікавість з боку юристів, це може зовсім по іншому показати вашу справу. Інколи навіть слово може мати інше значення. Ви розумієте одне, а насправді в справі все по іншому. Ці юридичні терміни досить специфічні. 

    Але це Ваш вибір.

     Дивує чому Ваш юрист не пояснив Вам, як повернути кошти. 

    Доброго дня і дякую за відповідь. Мій юрист нажаль у відпустці тому намагаюсь самотужки з'ясувати питання. На мою думку та переконання не обов'язково бути великим фахівцем щоб розуміти питання яке я поставила. Коли у мене намагаються випитати чому впродовж року відбувалось стягнення та яка сума на мою думку підлягає поверненню то в мене виникають сумніви щодо компетентності фахівця. У мене немає мети когось образити але наприклад мені незрозуміло яким чином виконавчий напис має відношення до порушень виконавця. Виконавець вчинив порушення і з цими порушеннями відбувалось стягнення. Суд вирішив це питання у рішенні вказав що дії незаконні та скасував постанову. Як наслідок виконавець скасував всі постанови провадження. Що тут не зрозумілого та навіщо випитувати номер та якісь недоречні питання мені ставити. Ось така моя думка. Вважаю своє питання не вирішеним.

  9. 8 часов назад, Ксенія... сказал:

    Это topp так развлекалась? Просто сказочка про Белого бычка. 

    Почему нельзя было номер иска в личку послать? 

    И чем ей  могут помочь, если самое главное, она посчитала нужным скрыть. 

    Как анекдот о ветеринаре, который посчитал не нужным говорить терапевту о своих симптомах болезни, поскольку так поставить диагноз любой может.

    Я не розважалася а намагалася спілкуватися з фахівцем і як виявилося спілкувалася просто поговорити ні про що. Необхідну інформацію я дала а точніша інформація для відповіді не потрібна. Давати номер справи коли ні на одне питання не дали відповідь дуже дивно. Та і чим номер справи допоможе якщо загальна суть зрозуміла із заданого питання.

  10. Только что, Bolt сказал:

    А ранее Вы писали, что суд отменил все постановы...

     

    Зачем Вы сейчас придумали что то непонятное несуществующее и хотите это скормить юристам...? Типа разбирайтесь в несуществующем деле...

     

    Я так розумію що нажаль поради поки що ніхто не дасть. 

    Ви займаєте час марно. Я ж казала що суд скасував постанову та виконавець скасував. що тут незрозумілого. 

    Дуже вдячна вам за участь, але марно витрачено час. Сподіваюсь на більш конструктивну бесіду з зацікавленими фахівцями або тими хто може дати пораду.

    • Confused 1
  11. 10 минут назад, Bolt сказал:

    Я понял... В этом и пытаюсь разобраться... Если идти прямым путём, то надо подавать иск о признании ИНН который не подлежит исполнению и потом или отдельно или в рамках того же провадження взыскать обратно незаконно взысканное... Как уже собственно и писал выше Лев...

    Но я ведь пытаюсь понять о каких именно нарушениях пишет суд... Если судом признаны действия исполнителя незаконными и это прописано в решении, то есть возможность взыскать это с исполнителя... Это небольшая практика и мало кто это делает...

    ВИРІШИВ:

    Позовну заяву ……….. до Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа …………, третя особа ………..про визнання дій протиправними та скасування постанови - задовольнити повністю.

    Визнати неправомірними дії Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа …………, щодо відкриття виконавчого провадження № …………. від 15.10.2020 року на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ………… № 236 від 27.08.2019 року.

    Скасувати постанову Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа ………… від 15.10.2020 року  про відкриття виконавчого провадження ВП № ………...

    Стягнути з Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа ......... ……………  на користь …………. судовий збір  у розмірі 908, 00 грн.    

  12. Только что, Bolt сказал:

    Пытаюсь установить чья вина... А почему суд год целый отменял... Это ведь админка... Я такого ещё не слышал даже... У нас рекорд был 7 месяцев... Почему Вы тогда не остановили взыскание через суд... на время рассмотрения... Я понимаю, что Вы не понимаете с самого Вашего первого сообщения, потому и спрашиваю...

    Напевно я щось не розумію, але до чого тут термін у часі? Рік чи два яка різниця?

    Як ви вважаєте чи можливо повернути стягнуті кошти чи ні. Якщо можливо то будь ласка підкажить якщо не можливо тоді не можна.

    • Confused 1
    • Sad 1
  13. 1 минуту назад, Bolt сказал:

    Я это понимаю, поэтому и пишу Вам здесь... Вам просто хочется ответа на слепой вопрос... Этим юристы не занимаются, этим занимаются оракулы, гадалки... Это ведь на Ваш погляд, ведь выше Вы сами писали, что не специалист в этом, то откуда может быть такой погляд именно...

    Дякую вам за участь. 

    • Like 1
  14. 17 минут назад, Bolt сказал:

    А почему целый год взыскивали тогда...??? Вы не замечаете этого вопроса...? Значит недостаточно суду было... И по чьей вине целый год было взыскание тогда...?

    Про яку вину йдеться. Виконавець стягував поки суд не скасував постанови. Щось не зовсім розумію.

  15. 3 минуты назад, Bolt сказал:

     

     

    Странно... Вы задаёте вопрос... Ждёте ответа... Потом напоминаете о своём вопросе... Переживаете, что никтому не интересно... А теперь как-то так странно реагируете, огрызаетесь, когда заинтересовались Вашим вопросом юристы и пытаются разобраться, чтобы Вам же подсказать как Вам же быть...

    Кстати о какой взысканной сумме идёт речь...?

    Мені хотілося б отримати відповідь на питання але мені ставлять запитання на мій погляд не зовсім доречні. Є рішення і воно має силу. Стягнуто суму коли виконавцем було відкрито провадження. Всі постанови скасовані рішенням суду і самим же виконавцем, але сума все ж таки була стягнута. Яким чином можна цю суму повернути. Ось і все питання.

    Стягнуто взагалі 24000 грн.

  16. 1 минуту назад, Bolt сказал:

    Вы или сами не понимаете за что Вы судились или недоговариваете почему-то... Вы сами судились...?

    Ні, я не фахівець. А чого це я не розумію за що судилася? Було відкрито провадження. Суд постанову про відкриття скасував дії виконавця визнав незаконними що не так. Що мені ще потрібно розуміти?

  17. 1 минуту назад, Bolt сказал:

    чья вина и с кого взыскивать уплаченное... Вы так и не ответили, почему с Вас год удерживали...? Вы разве не знали об этом целый год...?

    Мені стало відомо з того моменту коли на роботі повідомили. Потім пішла до суду оскаржувати дії

  18. 31 минуту назад, Bolt сказал:

    Этого пока мы не установили и тем более при Вашем желании сделать это на этом этапе процесса... Но мы к этому идём... Надо установить, есть ли вина исполнителя... Надо бы решение видеть...

    Що вам необхідно встановити? Я ж казала що суд визнав дії незаконними та скасував постанову про відкриття провадження.