Theo Hernandez

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Theo Hernandez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Воу, оце так новини, дуже здивований такому прийняттю рішень, але що вже поробиш, якщо наш держ апарат прийняв таке рішення, то так і буде. А що стосується інших новин, то там більш важливі зміни, бо до прикладу новини про кримський міст https://glavcom.ua/tags/krimskij-mist.html почали частіше зʼявлятися, а це вже натяк на більші рухи в його бік. Також дуже багато новин повʼязаних загалом з нашими тимчасово окупованими територіями. Але я вважаю, що зараз найбільше уваги буде прикуто до новин саме з кримським мостом, бо це є одна з найважливіших артерій у постачанні озброєння та палива. Тому будемо пильно слідкувати за розвитком подій.
  2. Що ж, такі новини та нововведення досить таки сильно впливають на подальший розвиток подій, що дозволяє змінювати наші реалії. Та можу точно сказати, що новини завжди є одним з найкращих способів тримати себе в інформаційному просторі. Так наприклад, я завдяки цьому сайту https://mmr.ua/news, чітко знаю, що відбувається в нашій країні та, що відбувається закордоном. Ця інформація допомагає мені мати тверезий погляд на речі і те, що відбувається навколо. А завдяки тому, що тематика новин завжди різна, то і виходить так, що ви маєте більш обʼєктивний погляд на речі.
  3. Дуже добре та дуже круто, що ви освітлюєте новини у себе в форумі, це надає змогу людям їх тут безпосередньо обговорити. Можу сказати, що це найкрутіша тематика для обговорення. Читаючи новини тут https://womo.ua/category/business/news/, я одразу готовий їх обговорити, частіше за все обговорюю з родичами, бо працюю вдома та завжди можу розраховувати на гарну бесіду. Та загалом, завдяки новинам, я багато чого дізнаюся, вони допомагають мені бути завжди в курсі всіх подій, це зараз дуже важливо.
  4. Читал я про это новости, скажу честно, что не очень меня это всё порадовало, может я и ошибаюсь в своих суждениях, но за что купил, за то продал. Хорошо, что я перешёл на новый новостной портал https://delo.ua/ru/news/, который публикует качественный и актуальный контент, который помогает мне и не только мне, быть в курсе всех событий. Благодаря качественным новостям, я могу планировать свои действия наперёд и даже готовиться к каким то событиям. Поэтому нужно всегда всегда быть в качественном информационном пространстве.