Snake

Пользователи
  • Число публикаций

    3
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Snake

  1. Что Вы имели в виду ? НАсколько я понимаю Бланковый кредит согласно письма нбу 13.08.2009 N 40-211/4368-15337 это - "З урахуванням результатів аналізу існуючої світової та вітчизняної банківської практики, науково-теоретичних визначень поняття "бланковий кредит", для цілей застосування Постанови N 421 ( v0421500-09 ) під бланковим кредитом слід розуміти кредит, забезпечення за яким не відповідає вимогам пункту 7.1 та абзацу 2 пункту 7.2 Положення про порядок формування та використання резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями банків, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 06.07.2000 N 279 ( z0474-00 )." Если смотреть постанову 421 то видно что любой кредит который не имеет определенное постоновой №421 обеспечение - является бланковым. Что то не могу сообразить, как это соотносится с выводами приведенными выше в Вашем посте ?
  2. НУ вот сижу разбираюсь и нашел интересный пункт в постановлении НБУ від 15 вересня 2004 р. N 435 ІНСТРУКЦІЯ з бухгалтерського обліку кредитних, вкладних (депозитних) операцій та формування і використання резервів під кредитні ризики в банках України У меня кредит до 2007 года поэтому использую эту инструкцию. Кредит выдавали на основании заявления на выдачу налички с 2203 на 1001 в эвро. ! Цитата: 1.5. Облік кредитних, вкладних (депозитних) операцій та нарахованих доходів і витрат за такими операціями в іноземній валюті та банківських металах здійснюється аналогічно до порядку обліку кредитних, вкладних (депозитних) операцій у національній валюті. Курсові різниці від переоцінки суми кредиту та вкладу (депозиту), а також нарахованих за ними процентів в іноземній валюті та банківських металах у зв'язку із зміною офіційного валютного курсу відображаються за рахунком 6204 "Результат від торгівлі іноземною валютою та банківськими металами". Что это значит - курсовые разницы при учете кредитных операций ? Возможно ли, что именно на этот счет относили (прятали) доход банка при выдаче якобы инвалюты ? Можно ли это както использовать ?
  3. Извините, но я не совсем понял для чего было требовать у банка предоставления в суд оригиналов "Заявлений на выдачу налички" ? Ведь как я понимаю заемщик не оспаривает факт подписания этого документа. Что изменит осмотр оригинала этого "ЗАявления" в судебном заседании, если Банк не побоялся и предоставил заверенную копию вместе с иском значит это заявление существует.