Людмила Анатольевна Опубликовано August 18, 2023 Жалоба Опубликовано August 18, 2023 Привіт! Мені потрібно найближчим часом отримати водійські права. Можете порекомендувати хорошу автошколу в районі Борщагівки в Києві, де я могла б вивчити правила дорожнього руху та практику водіння? Цитата
Олька Маслова Опубликовано August 18, 2023 Жалоба Опубликовано August 18, 2023 Для мене навчання в автошколі було непростим завданням. Кожен раз, коли я сідала за кермо, в мене було відчуття тривоги. Але завдяки професійним інструкторам філіалу автошколи Константа-ГС у Києві на Борщагівці https://avtoconst.com.ua/ua/avtoshkola-na-borshchagivci я долала свої страхи. Вони допомогли мені розуміти, що упевненість за кермом - це ключ до безпеки. І, справді, навички водіння цінні, але впевненість є важливою складовою успіху. Для всіх, хто хоче навчитися їздити і відчувати себе впевнено, рекомендую ви не пошкодуєте. Цитата
Марина Филина Опубликовано September 20, 2023 Жалоба Опубликовано September 20, 2023 Лично мне очень сильно понравилась автошкола белгород-днестровский Турбо Драйв, смогла только там обучиться полноценно водить авто. Я много лет хотела, но не особо получалась. Но потом инструктор из этой автошколы , мне во всем помог. Я не пожалела, что в итоге к ним обратилась. Цитата
Recommended Posts