SerhiiKovalski Опубликовано 15 часов назад Жалоба Опубликовано 15 часов назад Привіт усім! Думаю над реєстрацією компанії в Європі, але взагалі не знаю, з чого почати. Як це виглядає на практиці? Чи потрібно їхати до країни, чи зараз можна все зробити онлайн? Буду вдячний за ваші поради чи реальні історії, як ви починали цей шлях. Цитата
Viktor_Koroviak Опубликовано 11 часов назад Жалоба Опубликовано 11 часов назад О, це якраз тема, яка мене теж цікавить! Я чув, що в деяких країнах можна зареєструвати компанію за кілька днів. Але от нюансів дуже багато: податки, документи, якісь місцеві закони... Як ви взагалі визначалися, де реєструвати? Цитата
Юрій Гриневський Опубликовано 11 часов назад Жалоба Опубликовано 11 часов назад Я теж довго шукав, як краще це зробити, і чесно скажу: самостійно розібратися складно, якщо немає досвіду. Наприклад, дізнався, що у багатьох країнах потрібна місцева юридична адреса або навіть представник. Довелося звертатися до спеціалістів, і це реально зекономило купу часу й нервів. Якщо вам теж потрібна допомога, можете подивитися тут - https://lawrange.net/uk/services/reiestraciya-kompanii-v-ievropi/. Усе чітко пояснюють і допомагають з формальностями. P.S. Головне – одразу подумайте про податки, бо це іноді ламає всі плани. Цитата
SerhiiKovalski Опубликовано 11 часов назад Автор Жалоба Опубликовано 11 часов назад Слухайте, а які країни зараз найпопулярніші? Я чув про Естонію – там, кажуть, усе онлайн і прозоро. А хтось із вас пробував реєструватися, наприклад, у Польщі чи Литві? Діліться враженнями, цікаво ж, які є підводні камені. Цитата
Viktor_Koroviak Опубликовано 11 часов назад Жалоба Опубликовано 11 часов назад Для мене це теж актуально. Якщо у когось є список, які документи треба, киньте сюди, буде корисно. Бо я поки навіть не уявляю, чи потрібно відкривати рахунок у банку до реєстрації, чи це вже потім? Цитата
Recommended Posts