максім Опубликовано July 13, 2010 Жалоба Опубликовано July 13, 2010 Як мені нині стало відомо Укрпромбанк передав мій кредит в Дельт-Банк. Мені ще ні якого повідомлення не встигло прийти. Так вот я думаю-чи не варто мені в терміновому порядку подати Укрпромбанк до суду по валютному кредиту??? Раніше не подавав по тій причині, що чекав рішення про те, чи передадуть мій кредит, чи залишуть в себе...! Як, взагалі, зараз правильно себе поводити??? Я ж заключав договір саме з Укрпомбанком??? Цитата
максім Опубликовано July 13, 2010 Автор Жалоба Опубликовано July 13, 2010 Як мені нині стало відомо Укрпромбанк передав мій кредит в Дельт-Банк. Мені ще ні якого повідомлення не встигло прийти. Так вот я думаю-чи не варто мені в терміновому порядку подати Укрпромбанк до суду по валютному кредиту??? Раніше не подавав по тій причині, що чекав рішення про те, чи передадуть мій кредит, чи залишуть в себе...! Як, взагалі, зараз правильно себе поводити??? Я ж заключав договір саме з Укрпомбанком??? Крім того в договорі ні чого не зазначено про заміну сторін... Цитата
ANTIRAID Опубликовано July 17, 2010 Жалоба Опубликовано July 17, 2010 Як мені нині стало відомо Укрпромбанк передав мій кредит в Дельт-Банк. Мені ще ні якого повідомлення не встигло прийти. Так вот я думаю-чи не варто мені в терміновому порядку подати Укрпромбанк до суду по валютному кредиту??? Раніше не подавав по тій причині, що чекав рішення про те, чи передадуть мій кредит, чи залишуть в себе...! Як, взагалі, зараз правильно себе поводити??? Я ж заключав договір саме з Укрпомбанком??? Переуступить задолженность они могут. К новому кредитору Вы можете предъявить те же требования, что и к первичному.Как только к Вам выставят требования, Вы можете оспорить: 1. Договор переуступки долга 2. Кредитный договор (недействительность, мнимость и т.д.) Цитата
Recommended Posts