максім

Пользователи
  • Число публикаций

    53
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя максім

  1. Ещё есть информация, что кредиты были выкуплены за 40% от их стоимости. Тоесть можно пробовать выкупить свой кредит за пол стоимости.
  2. Крім того в договорі ні чого не зазначено про заміну сторін...
  3. Як мені нині стало відомо Укрпромбанк передав мій кредит в Дельт-Банк. Мені ще ні якого повідомлення не встигло прийти. Так вот я думаю-чи не варто мені в терміновому порядку подати Укрпромбанк до суду по валютному кредиту??? Раніше не подавав по тій причині, що чекав рішення про те, чи передадуть мій кредит, чи залишуть в себе...! Як, взагалі, зараз правильно себе поводити??? Я ж заключав договір саме з Укрпомбанком???
  4. Цікаво що скаже апеляція??! Та й рішення таке собі . Хоча Косів-молодці!!!! Це напевно перше позитивне рішення в області!!!
  5. А у вас ключи и техпаспорт от автомобиля есть? Пробуйте зайти на стоянку и выехать от туда!!! , но только если машину забрали не за решением суда!!! Если не будут выпускать-вызывай милицию.....
  6. Знайшов себе в списках позичальників Укрпромбанку!!! http://www.ukrprombank.com.ua/flists.jsp?list=1 Чи мали вони право викладати таку інформацію???? Чи можна це використати проти банку в суді по кредиту??? Наприклад : мої ймовірні партнери після такої йнформації відмовились від спвпраці зі мной, що призвело до краху мого бізнесу...., відповідно я став не платоспраможним.
  7. или ему стали нужны наличные, а выгодней, соответственно, было взять кредит, под такую же сумму, что в депозите, чем просто забрать деньги!!!
  8. А вы посчитайте процент дипозита и процент кредита!!! , Кредит-13.7%, депозит - 15.7%, клиент заробатывал 2% годовых не вкладывая своих денег
  9. Попробую выложить свой ход мыслей, а юристы пожалуйста закрепите законом: 1) Банк выдаёт валюту 2) Позычальник меняет её в гривню 3) Позычальник кладёт деньги на банковский счёт 4) Банк пересчитывает деньги ( автосалону, продавцу квартиры...) 5) Позычальник отдаёт в залог имущество Если суд принимает решение признать договор недействительным, то стороны обязаны вернуть друг другу то, что было до момента заключения договора, а именно: 1) Должны снять запрет на имущество 2) У каждого, наверно, сохранились квитанции на валютную операцию ( продажа валюты которую банк нам "выдал" соответственно договору) и поменять её обратно по тому-же курсу,что был в квитанции. Эта операция тоже происходила при выдаче кредита.... 3) Подсчитать сколько заплатил, и это все отнять от общей суммы выданной банком. Сумму которая останется умножить на курс на момент выдачи кредита. Вопрос почему на момент выдачи, а не на момент вынесения решения? По тому-что .... ( допишите ) Простите если выглядит глупо
  10. У нас в стране правоотношения не регулируються учебниками , давайте конкретно-покажите в каком законе указано, что можно давать валютные кредиты резидентам на покупку на территории Украины??? И пожалуйста с сылочками . А то по ходу ваших постов-только пустословие...
  11. Я думаю не стоит ли эту телеграмку показывать судьям??? Наверняка некотырых это заденет!!! Но и наверняка некотырые "сыканут"
  12. У меня тоже в Укрпроме. Активы действительно передают в Дельта Банк http://biz.liga.net/news/E1005006.html.Но есть нюанс, с нами должны заключить дополнительный договор, или я ошибаюсь???
  13. Прочитав і в мене виникла думка : Чи не спробувати в спорі з судом застосувати" Постанову Правління Національного банку України від 10 травня 2007 року N 168" та Стаття 230. Правові наслідки вчинення правочину під впливом обману 1. Якщо одна із сторін правочину навмисно ввела другу сторону в оману щодо обставин, які мають істотне значення (частина перша статті 229 цього Кодексу), такий правочин визнається судом недійсним. Обман має місце, якщо сторона заперечує наявність обставин, які можуть перешкодити вчиненню правочину, або якщо вона замовчує їх існування. 2. Сторона, яка застосувала обман, зобов'язана відшкодувати другій стороні збитки у подвійному розмірі та моральну шкоду, що завдані у зв'язку з вчиненням цього правочину. або Стаття 229. Правові наслідки правочину, який вчинено під впливом помилки 1. Якщо особа, яка вчинила правочин, помилилася щодо обставин, які мають істотне значення, такий правочин може бути визнаний судом недійсним. Істотне значення має помилка щодо природи правочину, прав та обов'язків сторін, таких властивостей і якостей речі, які значно знижують її цінність або можливість використання за цільовим призначенням. Помилка щодо мотивів правочину не має істотного значення, крім випадків, встановлених законом. 2. У разі визнання правочину недійсним особа, яка помилилася в результаті її власного недбальства, зобов'язана відшкодувати другій стороні завдані їй збитки. Сторона, яка своєю необережною поведінкою сприяла помилці, зобов'язана відшкодувати другій стороні завдані їй збитки. ??????????????
  14. Значить так: " Видали " по квитанції з позичкового рахунку 37000дол ( еквівалент 187961,0грн ), далі "купили" в мене ці долари за 186844,0грн, далі я " поклав " 186680,0грн на свій поточний рахунок ( договору по рахунку зі мною не заключали ), а вже з нього банк перерахував гроші в автосалон. Зрозуміло я ті долари в руках не тримав