Таємне обмеження прав громадян України на виїзд за кордон | Адвокат Ростислав Кравець


Recommended Posts

‼️🇷🇼 Колегія суддів Касаційного адміністративного суду у складі незаконно зареєстрованого Верховного суду (не України) маніпулюючи на мій погляд обставинами й документами, вигадуючи підстави, що не існують, для вільного перетину кордону України зазначила в рішенні  про таємну відмову керівництва України виконувати Конституцію України, Міжнародний пакт про громадянські і політичні права та Конвенцію про захист прав людини та основоположних свобод. Що відбувається, Ви дізнаєтесь з цього відео.

🔸Завідомо незаконна постанова ВС-КАС щодо відмови у визнанні протиправним та скасуванні рішення про відмову у перетині кордону й порушенні суддями низки статей Конституції України - https://forum.antiraid.com.ua/topic/14993-zavidomo-nezakonna-postanova-vs-kas-shhodo-vidmovi-u-viznanni-protipravnim-ta-skasuvanni-rishennja-pro-vidmovu-u-peretini-kordonu-j-porushenni-suddjami-nizki-statej-konstituciyi-ukrayini/

49. Колегія суддів звертає увагу на те, що Україна, відповідно до статті 24 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», поінформувала Генерального секретаря ООН та іноземні держави нотою No. 4132/28-110-17626 від 28 лютого 2022 року щодо обсягу застосування тимчасового відступу України від окремих зобовязань, визначених Міжнародним пактом про громадянські і політичні права та Конвенцію про захист прав людини та основоположних свобод. Зокрема, Україна відмовлялась від виконання вимог статті 33 Конституції України, а обмеження цього права вимагало відмови від зобовязань за статями 12-13 Пакту, статті 2 Протоколу № 4 до Конвенції.

50. Також Генсека попередили, що за статтею 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан, військове командування разом із військовими адміністраціями можуть запроваджувати та здійснювати певні заходи, що повязані із відступом від зобовязань за статтями 3, 8 (пункт 3), 9, 12, 13, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27 Пакту та статей 4 (пункт 3), 8, 9, 10 ,11, 13, 14, 16, статей 1, 2 Додаткового протоколу, статті 2 Протоколу № 4 до Конвенції.

🇺🇦✌️Важлива та перевірена інформація від адвоката ⤵️

️Приєднуйтесь до каналу https://t.me/rkravetsUA

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи