Відеоогляд практики ВС від Ростислава Кравця, що опублікована з 06 по 12 квітня 2024 року


Recommended Posts

‼️🇷🇼Випадкові люди продовжують стабільно ігнорувати здоровий глузд, права людини та законодавство України. Це, мабуть, єдине у чому є в Україні стабільність після та під час реформ, що проводять іноземці.

До огляду увійшли постанови після рішень ЄСПЛ, приниження пенсіонерів та осіб що відмовитись від участі у медичному експерименті. Також включена практика ВС-ККС у справах щодо домашнього насильства, рішення КСУ, дуже цікаві та корисні інформаційні довідки ЄСПЛ, що публікуються вперше та виключно тут по спорах пов’язаних з роботою і можливості обмеження великих заробітних плат та пенсій та відмови від військової служби з мотивів совісті, рішення щодо перерахунку стажу для пенсії та справа щодо відмови у визнанні договору дарування недійсним й багато іншого.

🔸Текстовий варіант огляду з посиланнями на всі рішення - https://antiraid.com.ua/articles/ohliad-praktyky-vs-vid-rostyslava-kravtsia-shcho-opublikovana-z-06-po-12-kvitnia-2024-roku/

🇺🇦✌️Важлива та перевірена інформація від адвоката ⤵️

️Приєднуйтесь до каналу https://t.me/rkravetsUA

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 2 weeks later...

Я вважаю, що відеоогляд - це найвдаліший спосіб донести інформацію до глядачів і слухачів. Ось чому відеоконтент - це чудовий інструмент впливу на аудиторію, скажімо. І це відповідь на питання, чому всі таак люблять фільми й серіали. Я хочу поділитися цим ресурсом  http://filmy.com.ua/ Особисто для мене це скарб. І я зараз не перебільшую. Тут стільки цікавої інформації стосовно фільмів. Я почала відвідувати цей сайт кожного дня й зробила висновок, що це команда кіно спеціалістів, яка завжди знає відповідь на питання, що подивитися у вільний час, тут я завжди знаходжу найкращі кінострічки з усього світу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...