koval Опубликовано December 23, 2010 Жалоба Опубликовано December 23, 2010 Прошу прокоментировать мой новый иск. ___________________________.________________________.txt Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано December 23, 2010 Жалоба Опубликовано December 23, 2010 Прошу прокоментировать мой новый иск. В моєму випадку креди графік до кредитного договору відсутній взагалі, а тому мені не відомо розміру плати за користування та обслуговування кредиту, обчислення і порядок нарахування відсотків та сплати щомісячних платежів.• в сумі 141,73 ( сто сорок одна грн. сімдесят три коп.) гривень Кредитору (2,00 % від загальної суми кредиту на рахунок комісійних доходів № 61102888705001 в ВАТ КБ "Надра", МФО 320003) в якості оплгіги за здійснення обслуговування Карткового рахунку; Таким чином, кредитний договір № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року не відповідає вимогам закону щодо змісту договорів споживчого кредиту, та не може вважитися, як - кредитний договір укладений у письмовій формі, що відповідно до закону робить його нікчемним, та таким, що - підлягає визнанню судом недійсним. Вы говорите о ничтожности, но в тот же момент просите признать Договор недействительным. 2. Визнати недійсним кредитний Договір № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року. 5. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача ВАТ КБ "Надра", договір страхування від 1 жовтя 2008 року до кредитного договору № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року. 6. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" розрахунок суми заборгованості по кредитному договору № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року. 7. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" оригінал кредитної справи Афанасьєвої Валентини Петрівни та додатків. 8. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" договір-доручення укладений між Закритим акціонерним товариством «Догмат Україна» та Закритим акціонерним товариством "Страхова компанія "Догмат-Страхування". 9. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" оригінал довіреності № 13-11-4541 від "07" квітня 2008 р., виданої на ім’я Пугач Оксани Ростиславівни. у Вас все эти документ суд истребует без проблем? или вы запрос делаете перед этим в банк? Цитата
koval Опубликовано December 24, 2010 Автор Жалоба Опубликовано December 24, 2010 В моєму випадку креди графік до кредитного договору відсутній взагалі, а тому мені не відомо розміру плати за користування та обслуговування кредиту, обчислення і порядок нарахування відсотків та сплати щомісячних платежів. • в сумі 141,73 ( сто сорок одна грн. сімдесят три коп.) гривень Кредитору (2,00 % від загальної суми кредиту на рахунок комісійних доходів № 61102888705001 в ВАТ КБ "Надра", МФО 320003) в якості оплгіги за здійснення обслуговування Карткового рахунку; Таким чином, кредитний договір № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року не відповідає вимогам закону щодо змісту договорів споживчого кредиту, та не може вважитися, як - кредитний договір укладений у письмовій формі, що відповідно до закону робить його нікчемним, та таким, що - підлягає визнанню судом недійсним. Вы говорите о ничтожности, но в тот же момент просите признать Договор недействительным. 2. Визнати недійсним кредитний Договір № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року. 5. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача ВАТ КБ "Надра", договір страхування від 1 жовтя 2008 року до кредитного договору № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року. 6. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" розрахунок суми заборгованості по кредитному договору № 25/09600000/3097/02 від 1 жовтня 2008 року. 7. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" оригінал кредитної справи Афанасьєвої Валентини Петрівни та додатків. 8. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" договір-доручення укладений між Закритим акціонерним товариством «Догмат Україна» та Закритим акціонерним товариством "Страхова компанія "Догмат-Страхування". 9. Під час підготовки справи до судового розгляду вирішити питання у поряду забезпечення позову витребувати у Відповідача, ВАТ КБ "Надра" оригінал довіреності № 13-11-4541 від "07" квітня 2008 р., виданої на ім’я Пугач Оксани Ростиславівни. у Вас все эти документ суд истребует без проблем? или вы запрос делаете перед этим в банк? Я считаю что эти документы суд обязан истребовать, так как это доказательства по делу. Вообще суд то истребует а вот даст ли ответчик эти документы. Вообще нам на руку если не даст. Догмат не придет они банкроты. В общем поживем увидим я только занес в суд. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано December 24, 2010 Жалоба Опубликовано December 24, 2010 Я считаю что эти документы суд обязан истребовать, так как это доказательства по делу. Вообще суд то истребует а вот даст ли ответчик эти документы. Вообще нам на руку если не даст. Догмат не придет они банкроты. В общем поживем увидим я только занес в суд.Из личного опыта я знаю, что для начала лучше сделать письменный запрос с просьббой предоставить такие докумменты, а в суде уже можно истребвовать суд в таком случае не отказывает. Цитата
Recommended Posts