Recommended Posts

Опубликовано

Підкажіть таку ситуацію - суддя не силь но хоче розбиратись в кредитних відносинах та рекомендує оскаржити свою ж ухвалу про відкриття провадження - я, здивований, читаю матчасть (ЦПК) та бачу що можна її оскардити тільки з підстав підсудності. Дивлюсь в позовну - банк написав що місцезнаходження його в м. Київ - може хто пробував таку ситуацію оскаржувати - розумію що шанси нульові, але по часу виграш серйозний (ну така позиція судді) - ти подай - а я зупиню до моменту розгляду.

Зі свої сторони я бачу 2 порушення яких достатньо для відмови в відкритті - не надано підтвердження отримання коштів (а це пряма вимога ЦК), та банк умудрився в один позов впихнути вимоги про стягнення з 2 абсолютно різних кредитних договорів - чи можна на цих нюансах зіграти для затягування часу ?

Опубликовано

Підкажіть таку ситуацію - суддя не силь но хоче розбиратись в кредитних відносинах та рекомендує оскаржити свою ж ухвалу про відкриття провадження - я, здивований, читаю матчасть (ЦПК) та бачу що можна її оскардити тільки з підстав підсудності. Дивлюсь в позовну - банк написав що місцезнаходження його в м. Київ - може хто пробував таку ситуацію оскаржувати - розумію що шанси нульові, але по часу виграш серйозний (ну така позиція судді) - ти подай - а я зупиню до моменту розгляду.

Ну так в чём проблема???? Молодец Ваш судья - если надо ПОТЯНУТЬ ВРЕМЯ - КАКИЕ ПРОБЛЕМЫ??? я такое практию - действительно - только по мотивам подсудности - вот и напишите - типа не согласны с определением об открытии производства потому что считаете , что должно рассматриваться по месту нахождения истца - в киеве и всё!!! Если вы - предприниматель - можете написать более умную жалобу - типа подсудно Хозяйственному суду, т.к. я предприниматель!!!

ЕСТЕСТВЕННО _ ШАНСЫ НУЛЕВЫЕ! ну а какая разница :angry: ВЫ ОПРЕДЕЛИТЕСЬ ЧТО ВЫ ХОТИТЕ!!! ----------- ЕСЛИ ПОТЯНУТЬ ВРЕМЯ - ТО ВАРИАНТ СТОПУДОВЫЙ - ПРОВЕРЕНО! СУДЬЕ ---- РЕСПЕКТ!!!!!!! Мне б такого судью --- они б с меня лет 20 взыскивали!!!!

Зі свої сторони я бачу 2 порушення яких достатньо для відмови в відкритті - не надано підтвердження отримання коштів (а це пряма вимога ЦК), та банк умудрився в один позов впихнути вимоги про стягнення з 2 абсолютно різних кредитних договорів - чи можна на цих нюансах зіграти для затягування часу ?

ЕЩЁ РАЗ ПОВТОРЮ - ОПРЕДЕЛИТЕСЬ ЧТО ВЫ ХОТИТЕ - ВРЕМЯ - НАПИСАНО ВЫШЕ ;; не надано пыдтвердження отриманых коштыв -- ЭТО ОТЛОЖЕНИЕ - НЕ основание для выдмовы у выдкритты - на следующее заседание принесут а то что два договора так это то же не проблема если стороны договоров одни и те же.

Если что то непонятно - спрашивайте!