Олег1964 Опубликовано June 4, 2015 Жалоба Share Опубликовано June 4, 2015 Светлая память герою! Ігор Пилипчук Знайшли нашого Сергія Костакова (МАЕСТРО). Кілька куль в голові, руки в наручниках за спиною. Тіло напіврозкладене. Вивезли і вбили, очевидно, ще тоді, коли він зник, 22.11.14. Поки що більше нічого не коментуємо. Задіяли всі можливі механізми для неупередженого розслідування https://www.facebook.com/photo.php?fbid=861489007272549&set=a.163772500377540.42855.100002343739695&type=1&fref=nf Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Олег1964 Опубликовано June 4, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано June 4, 2015 Єгор Соболєв поделился фото Ігора Пилипчука. 1 ч. · отредактировано · Світла пам'ять тобі, друже. Знайшли тіло Сергія Костакова. Київського підприємця. Активіста Податкового майдану, якого банда Януковича кинула за грати. Він найбільше з мітінгарів тоді просидів у СІЗО і вийшов після тиску суспільства. Ми допомогли йому отримати притулок у Чехії. Далі Сергій міг би жити комфортним європейським життям. Але після нападу Путіна на Україну колишній спецназівець Міноборони СРСР повернувся до Києва і пішов у військомат в числі перших добровольців. Записали у 72 бригаду, воював все це найнебезпечніше для України літо у напіврозкладеній армії, сварився з бездарними і шахрайськими командирами, потрапив у перші котли, але скрізь залишався незламний козаком. Поки його не затримала волноваська міліція, в базі якої він далі розшукувався... за Податковий Майдан. Після піднятого нами скандалу був звільнений ГПУ, повернувся захищати Україну. Полював на російські Гради, знову сварився з командирами за бездарність і корупцію, написав рапорт про перевод у полк спецназу і... зник. Я сьогодні несподівано згадав Сергія під час голосувань у Раді і за дві години отримав звістку, яка вбила рештки надії. Знайшли у лісопосадці біля тієї ж Волновахи. Буду просити Головного військового прокурора зробити все для розслідування вбивства. У близьких є підозра, що Сергія вбила та сама банда Януковича, яка далі почасту носить погони української міліції та армії. Друже, ми будемо битися, щоб в нас вийшла Україна, за яку ти віддав життя. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мари-Анна Опубликовано June 4, 2015 Жалоба Share Опубликовано June 4, 2015 Очень жаль. Я тоже о нем недавно вспоминала - надеялась, что жив. Светлая память Герою! Этого Человека действительно можно было только убить - его было не сломать и не поставить на колени. За ним явно охотились и убили по бандитски. Герои всегда будут живы в памяти и сердцах людей, за которых они боролись. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
AntiBank Опубликовано June 5, 2015 Жалоба Share Опубликовано June 5, 2015 Слава герою! Но чтобы ватники не налетели со своими ватными комментариями... А дальше будет как всегда. Да и что тут обсуждать? Думаю, это не тема для обсуждения и перемывания... 6 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts