Recommended Posts

Опубликовано

Добрий день.

У мене проблеми з приватом, подали на мене в суд за борг на картці. Нарахували майже 15000 грн.  а було 6300 грн. Я пів року не погашала от вони і подали в суд. А до того кожного місяця поповняла картку так і невдалось погасити. Я дзвонила просила реструктурезацію не дають. Я зараз в декреті уже майже два роки і ще на моєму утриманні двоє неповнолітніх дітей шкільного віку, чоловік офіційно не працює перебивається тимчасовими підробітками. Незнаю як правильно робити, чекати до суду чи може так з банком домовитись. Якщо до суду то які документи та заяви потрібні. Підкажіть будьласка.

Опубликовано
1 минуту назад, Ірена Шлабан сказал:

Я дзвонила просила реструктурезацію не дають.

В ПриватБанке не существует реструктуризаций и никогда не существовало... А во вторых, зачем она Вам нужна...

Опубликовано
2 минуты назад, Ірена Шлабан сказал:

Незнаю як правильно робити, чекати до суду чи може так з банком домовитись.

Домовитись, это не по адресу обратились... Мы советуем, только судиться...

Опубликовано
4 минуты назад, Ірена Шлабан сказал:

Якщо до суду то які документи та заяви потрібні.

Много заяв, а главное надо знать как ими пользоваться, надо иметь тактику, Вы думаете справитесь сами...))

Опубликовано
9 минут назад, Ірена Шлабан сказал:

Сама точно не справлюсь

Ну и как же тогда быть...

Опубликовано
4 минуты назад, Ірена Шлабан сказал:

Я написала пост щоб дізнатись інформацію, або можливо в когось була схожа ситуація як у мене.

А, всего лишь, ну тогда ладно, а то почиталось неправильно, Незнаю як правильно робити, чекати до суду чи може так з банком домовитись. Якщо до суду то які документи та заяви потрібні. Підкажіть будьласка.

Полно было схожих ситуаций... Просто показалось, что Вам нужна помощь...

Опубликовано
8 минут назад, Ірена Шлабан сказал:

Я написала пост щоб дізнатись інформацію, або можливо в когось була схожа ситуація як у мене.

А эта информация Вас не заинтересовала...

40 минут назад, Bolt сказал:

В ПриватБанке не существует реструктуризаций и никогда не существовало... А во вторых, зачем она Вам нужна...

39 минут назад, Bolt сказал:

Домовитись, это не по адресу обратились... Мы советуем, только судиться...

38 минут назад, Bolt сказал:

Много заяв, а главное надо знать как ими пользоваться, надо иметь тактику

Опубликовано
В 03.08.2017 в 16:29, Ірена Шлабан сказал:

Я так понял информацию Вы уже узнали и потеряли сами интерес к своим же "проблемам"...

Опубликовано

Ещё всегда хотел спросить, а для чего Вы вот это написали, с какой целью:

В 03.08.2017 в 15:55, Ірена Шлабан сказал:

Я зараз в декреті уже майже два роки і ще на моєму утриманні двоє неповнолітніх дітей шкільного віку, чоловік офіційно не працює перебивається тимчасовими підробітками.

Какая необходимость этой информации для людей и что она Вам даёт...